Mobilblogg: årets majbrasa! Vi har det tre...

img_0646 (MMS)

Mobilblogg: årets majbrasa! Vi har det trevligt, vad mer behöver man säga?


Header här, header där!

Nu har jag lyckats skrapa ihop ett gäng olika headers som jag gjort. Alla i samma stil men med olika bilder! Tänkte visa dem för er nu, ni som har glömt bort!

Vilken tycker ni är finast? Skriv i kommentarsfältet! :D



1. Header för våren - den jag har nu!



2. Header för påsken - färgglad!



3. Header för hösten - lite mindre färgglad!



4. Header för vinter och julen - med min kompis Tomten!


Så "rösta" på nu så ska vi se vilken som vinner!



I walk down memory lane!

Var egentligen meningen att jag skulle leta upp några bilder till min nya header, eftersom påsken är slut redan! Men det slutade med att jag bläddrade igenom nästan alla bilder från USA, när jag var där och pluggade.

I dessa tider, då jag mer än någonsin längtar efter att åka utomlands och framför allt att åka tillbaka till USA, var det kanske inte det smartaste jag kunde göra. Nu längtar jag tillbaka ännu mer! Skulle dra dit imorgon om jag kunde!

Tänkte därför bjuda er på lite, för mig, nostalgiska bilder från bland de bästa 5 månaderna jag haft i mitt liv! (Och förbered er på en uppsjö av nostalgi!)



Caribbean Night!



Vi trodde att vi lyckades lösa en sida av Rubiks kub!



En dag på Zoo!



Finklädda inför överrasknings-födelsedagsmiddag!



En kväll ute!



American Football och maskotarna!



Jag med barnen i min vänfamilj!



Jag och roomie nr 1 - Kim!



Jag och roomie nr 2 - Jasmine!



Mina första smores med Carrie!



Jag och Manne i San Fransisco!



I Chicago framför The Bean!



Halloween med biet, leoparden, fången och bananen!



Mannes och min första baseballmatch, i Springfield, MO!


Oh America - How I miss you!!





Påskmiddag!

Idag var vi på påskmiddag hemma hos farmor. Jättetrevlig med supersmarrig mat!

Jag hade tänkt bjuda er på lite bilder som jag tagit och lekt med i Photoshop, men någonting blev fel så de blev inte bra! Är för trött nu för att göra om dem, så jag bjuder på dem imorgon istället!

Så har ni någonting att längta efter! :D

Tills dess bjuder jag på en gammal goding ;)


Willis Tower, Chicago. 103 våningar upp i en glasbox. Damn it, jag längtar tillbaka till USA!


Påsk och härligt väder!

Hoppas att ni alla har haft en superhärlig påsk! Det har jag i alla fall haft! Det är lite lättare att verkligen njuta av påsken och ledigheten när man vet att man har ett jobb som väntar på en om en vecka, känns grymt bra!

Har bara tagit det lugnt i helgen och smaskat på mitt gigantiska påskägg! :D

Har varit ute i det härliga vädret hela helgen och fotat lite, så jag tänkte bjuda på lite blommiga bilder!











Och sedan tänker jag avsluta med lite konst á la Emma! Kan ni gissa vad bilden föreställer? Och då menar jag inte ett par läppar, utan vad jag fotat för något? :)





Imorgon blir det påskmiddag med farmor, faster, pappa och lillasyster. Mycket trevligt!


Mobilblogg: har precis varit ute på promen...

img_0631 (MMS)

Mobilblogg: har precis varit ute på promenad med familjen o vovven! Härligt i det mysiga sommarvädret! Nu ska jag fortsätta bygga ihop Ikea byrån! Glad påsk på er! :D


Mobilblogg: ligger barfota ute i hammocken...

img_0628 (MMS)

Mobilblogg: ligger barfota ute i hammocken o njuter av det härliga vädret! Men nu blev det lite skuggigt här så måste sätta mig i solen snart! Och det är helt okej, för lagom till påsken så kan jag berätta för er som inte redan vet, att jag har fått ett jobb! Och då är det okej att ta påskledigt på riktigt, jag har nämligen semester! :D ha det underbart ute i solen! :D och glad påsk!


Vinn en OnePiece!

Alexandra har just nu en tävling på sin blogg "Vad fan ska jag heta" där hon lottar ut en mysig OnePiece. De är ju hur grymma som helst!

Att ha en OnePiece vore ju helt toppen! Att gosa ner sig i soffan med eller dra upp dragkedjan hela vägen när man bara vill vara för sig själv för en stund!

Så kika in på hennes blogg här för att vara med och tävla du också! Du får till och med välja färgen! :D

(Om det inte fungerar att klicka på länken så har du hela här: http://vadfanskajagheta.se/2011/march/tavling-vinn-en-one-piece-of-sweden.html?_tmp=cb906721d07d3e2a3ff561a0a38694acf7e4291a)

Lycka till! :)




Grattis pappa !!

Det är många i släkten som fyller år i april men just idag är det pappas tur! Har redan sagt grattis både över telefon och på facebook, men alla goda ting i tre så därför slår jag på stort och tillägnar ett inlägg för dagen åt min käre far!

Så GRATTIS på födelsedagen pappa! Hoppas du haft en toppenbra dag! :) Saknar dig! KRAM! <3



Göteborg och Jönköping!

Vi har lämnat ett regnigt Göteborg för ett regnigt Jönköping! Imorgon är det sista dagen på turnén, sen har 2,5 månad gått. Förstår inte hur tiden kan flyga iväg så där fort. Det får en att inse att man måste ta vara på dagarna och få ut så mycket som möjligt av tiden!

Imorgon är det som sagt sista dagen på turnén, två gymnasiebesök kvar och sedan är det slut. Känns lite sorgligt. Imorgon åker vi alltså hem till Stockholm och på fredag gör vi vårt sista uppdrag innan vi säger hej då till Studentum!

Men nu ska jag smälta min otroligt goda pastasallad, göra mig iordning och krypa ner i sängen!

God natt på er!


Mobilblogg: nu lämnar jag snart Örebro och...

img_0596 (MMS)

Mobilblogg: nu lämnar jag snart Örebro och beger mig hem till Stockholm en snabbis. Ikväll bär det sedan av ner mot Göteborg för att fortsätta jobba! Yihooo! :D


Bloggfria helger!

Jag vet att jag har skrivit det förut, men jag skriver det igen! Jag har en tendens att sluta blogga på helgerna! Vilket känns konstigt men det verkar som att jag släpper allt under helgerna, när jag inte är på resande fot hela tiden.

Just nu är vi i Södertälje men ska snart bege oss mot Örebro, men först blir det ett snabbt stopp på IKEA för lite billig lunch! Aldrig kul att vara hungrig på roadtrip! :P




Bloggar mer från Örebro sen! Förhoppningsvis hinner vi med en sightseeingtur så jag kan fota slottet och lite sånt!

 


Grattis grattis!

Idag fyller min farmor år så jag ville passa på att tillägna henne ett blogginlägg dagen till ära!

Så grattis grattis på födelsedagen farmor! :D Vi ses! :)



Mobilblogg: utsikten från vårt frukostbord...

img_0580 (MMS)

Mobilblogg: utsikten från vårt frukostbord! En något frusen pool! Är väl på tiden för den och smälta nu så glada barn o vuxna kan leka fiskar och ta simmärken som baddaren och sånt! Nu bär det snart av mot gymnasieskola nr 1!


Karlstad!

Japp, då var vi i Karlstad! Vi har visserligen varit här i några timmar redan, men jag kan väl inte sätta mig och blogga direkt när vi kommer hit!

Karlstad, staden där solen alltid skiner. Vet inte om jag håller med om det till 100%. Tycker att himlen var alldeles för grå för det idag! Men det är bra att Karlstadsborna håller humöret uppe med alla sina solar som man ser överallt i staden!

Och bara för det så avslutar jag detta inlägg med en glad sol! God natt på er, för snart är det sovtajm!



Mobilblogg: det är så härligt i dalarna! P...

img_0579 (MMS)

Mobilblogg: det är så härligt i dalarna! På ÖB säljer de leksand knäcke (ni vet sånt där runt knäcke med hål i) och falu rödfärg. Och lite här och var står stenklumpar målade som dalahästar! Känns lite trist att lämna detta mysiga landskap, speciellt nu när himlen är blåare och klarare än någonsin! Men karlstad, here we come! :)


Mobilblogg: Japp, då var vi tillbaka på Ju...

img_0578 (MMS)

Mobilblogg: Japp, då var vi tillbaka på Jussi Björlings torg Vi står precis utanför skolan, Helixgymnasiet, och ska snart gå in och sätta igång pass nr 2 för dagen! :) sedan bär det av mot Karlstad! Hoppas solen skiner mer där! Men nu bär det av in mot skolan! Nu kör vi! :)


Dalarna!

Den här veckan bar det av till Dalarna med jobbet och målen var Borlänge och Falun! Boendet låg mitt i Kupolen, Borlänges stora shoppingcenter.

På väg mot målet passerade vi Avesta med sin gigantiska Dalahäst som glatt hälsade oss välkomna till Dalarna! Är han inte fin? Och mycket större än mig!






Första stoppet var två gymnasiebesök i Falun men när de var avklarade åkte vi bort till Falu Gruva! Nu har vi sett "gruvan", i alla fall ovanifrån. Vi har även sett fabriken där de gör Falu Rödfärg! Man skulle kunna säga att Falu Gruva, i alla fall det man ser över mark, är Sveriges motsvarighet till USA:s Grand Canyon! Hur häftigt är inte det?!





Vi såg även den stora bocken Kåre som stoltserar vid gruvan. Det sägs att det var han som hittade gruvan först, genom att komma hem med röd päls och horn. Bonden letade då upp platsen där Kåre brukade rastas och han fann då gruvan! Duktig bock!





Efter alla äventyr i Falun drog vi vidare "hem" till Borlänge, där hotellet ligger. Men först tog vi en liten sväng genom Borlänge city och stötte då på giganten Jussi Björling som bjöd på en liten truddelutt! Jag fick till och med vara med och ta en ton!





En bit längre bort stötte vi på en känguru som var lite fight-sugen, och jag var inte sen på att ställa upp på en match!





Imorgon har vi de sista gymnasiebesöken i Dalarna innan det bär av mot Karlstad, staden där solen alltid skiner. Eller? Vi har i alla fall haft det väldigt trevligt i Dalarna och folket här är jättesnälla och mysiga! Alltid trevligt att jobba och resa runt!

Nu blir det sista halvtimmen på Desperate Housewives, en dusch och sedan söööööömn! zZzZz




RSS 2.0