Men oj oj oj..

Nu var det hela 5 dagar sen jag skrev ! Fyyy Emma !!

Men jag var inne i slutspurten på tentaperioden så det är acceptabelt..

Hade iallafall tenta igår, kan väl ha gått i princip hur som helst.. Men jag tror att jag borde ha klarat den.. Var bara en uppgift som jag inte fattade nånting av, men skit samma.. G ska jag nog klara av iallafall.. Det MÅSTE jag göra.. Annars blir det alldeles för jobbigt sen..

Idag har jag och Manne bara haft en slappdag.. Bara tagit det lungt hela tiden.. Enda gångerna vi har rört på oss, eller jag, var när jag lagade mat.. :P Men nu gick han hem precis.. Han skulle städa, vilket jag också borde men verkligen inte orkar ta tag i just nu.. Men det vore najs att ha riktigt fint hemma :D Men det kommer väl det också nångång.. Efter tentaperioder är det tillåtet att ha det stökigt hemma, faktiskt !!

Imorgon blir det lite plugg igen.. Och sen är det tillbaka till livet med föreläsningar och plugg varje dag, 7 dagar i veckan.. Weeey.. Eller inte..

Men nu ska jag göra mig iordning för att gå till ICA med Anna.. Jag ska köpa en massa gott till ikväll att belöna mig med efter en tuff tentaperiod :D

Tjo!

Viva España !!

Om ni undrar över rubriken så är det för att jag har köpt jordgubbar som kommer från Spanien ! :D

Sen har jag vispat grädde till och nu sitter jag och äter denna gudomliga upplevelse ! :D

Måste lixom bara visa er detta, det är så otrooooligt gott ! :D
Fick en halvliter jordgubbar för 15 kr, superbilligt ! :D

Men men, nu ska jag fortsätta njuta och titta klart på filmen på TV.. Mors!


En gräddklädd jordgubbe, En skål sockrade jordgubbar och En skål jordgubbar med gräddbädd

Ekonomistyrning hit och ekonomistyrning dit..

Känns som att det är det enda jag skriver om nu för tiden nästan.. Ska försöka dra ner lite på det men det är inte så lätt eftersom det i princip är det mitt liv består av nu för tiden.. Trist.. Men tentan är på fredag.. Och då kanske ni tror att det betyder att jag är av med skiten sen..? Men nej icke då ! Sen börjar hela skiten om igen på nytt, då nästa delkurs av ekonomistyrningen börjar.. Fylld med bokföring och grejer.. Hallelulja.. (NOT!)

Jag sitter iallafall i skolan nu och jag fortsätta på min sammanfattning av den oerhört tråkiga (och tjocka) boken DNE.. Men innan jag började var jag tvungen att kludda lite på tavlan, och sen tog jag kort på det.. Men när jag skulle ta kort på det först blev allt spegelvänt så jag var tvungen att skriva allt spegelvänt på tavlan.. Haha.. Det var lite jobbigt och man var tvungen att tänka efter lite hur bokstäverna skulle vara vända och grejer.. Ni ser resultatet här nere iallafall.. :P Vart det inte snyggt med tanke på att jag skrivit spegelvänt? Är lite stolt över mig själv iallafall ;)

Aja, måste sätta igång nu ! Tyck lite synd om mig iallafall ! :P Hehe..

Talk to you guys later !


Är världens lyckligaste !!

image35

För Manne kom hem idag iallafall !

Han lurade bara mig och sa att han inte skulle komma hem för att överraska mig.. Han är bäst och jag älskar honom över allt annat :D:D

Åååååh han är underbar och han är min, MIN ! :D

Åh jag blev så glad när jag såg hans bil på parkeringen ! :D

Vet att jag håller på nu men jag blev bara så himla glad så jag var tvungen att berätta att jag har världens bästaste pojkvän ! :D

Nu ska jag förbereda mig för sovdags ! :)

Gonatt !

Jävla snöoväder !!

Asså jag är så jävla trött på det här vädret nu asså !! Ok om det är snö, det kan jag köpa, men att det blir sånt snöoväder så att det inte ens går att komma fram på vägarna.. HERREGUD !

Nej det är vid sånna här tillfällen man önskar att man bodde på ett varmt ställe där det inte finns snö, som Los Angeles eller Spanien eller Thailand eller nåt..

Nee, KAN SNÖN FÖRSVINNA NU TACK ?!?!

image33

Saknar Manne..

..och skriver en sammanfattning på Den nya Ekonomistyrningen.. Har dock bara skrivit det första kapitlet och nu är jag trött så jag funderar på att för en gångs skull gå och sova tidigt !!

Har verkligen inte gjort nånting idag.. Och jag känner mig jättedålig för det.. Men imorgon ska jag skriva klart sammanfattningen på DNE !! Lovar det ! Tror jag.. :P

Jo, jag var faktiskt på ica tidigare idag.. Köpte lite frukt, mjölk och tändstickor.. Lite tråkiga saker lixom :P hehe.. Men jag har aldrig sett så mycket folk på ica i Teleborg under hela min Växjö-tid.. :P Det måste ju ha med påsken att göra.. :P

En annan grej är att verkligen ALLA åker hem nu över påsken.. Känner mig all alone här.. Men som tur är kommer Manne hem snart.. Förhoppningsvis imorgon (fredag) men man vet aldrig med honom :P Saknar honom iallafall, trots att han inte är borta så länge.. Det är ju som sagt väldigt tomt på kvällarna.. Och nu kan man ju inte umgås med någon annan heller, eftersom alla åker hem och gör de inte det så är det plugg plugg plugg eftersom det är tenta nästa vecka..

image31


Fick även en ny granne idag.. Anna !! Så Välkommen till T2 Anna ! :D Probably the best place on Campus ;) I promise you´re gonna LOVE it ! Vi är väldigt trevliga i T2 ;)

Aja, nu är det dags att se slutet på Sex and the city-avsnittet jag kollar på, sedan en dusch innan jag ska krypa ner i sängen..

Puss och kram !!

Kläder och tester..

Ååååh jag har hittat så mycket fint.. Fan.. :P Kollade på Gina, Bik Bok, Vero Moda och nånting som hette Yria..

Här är de iallafall !


Gina Tricot.. Forever in my heart.. Haha..



Bik Bok är najs.. Men ganska dyrt.. Men inte på jeans dock :D



Vero Moda har jag börjat tycka väldigt mycket om nu igen.. Och kolla in kläderna lixom, huuuur cute som helst !!




Yria.se.. Vet inte riktigt vad det är för nån butik egentligen, de hade lit lustiga saker.. Men just den där var väldigt fin :)


Så det var dom sakerna.. Shit, måste spara pengar.. :P

Hahaha, gjorde några tester nyss.. Här är dom + resultaten..

"Hur vuxen är du?" och det visade sig att jag egentligen borde vara 31,7 år.. Hur kul är det lixom ?! :P Men tror att det beror på att jag klickade i att jag inte bor hemma med mamma och pappa, att jag storhandlar och älskar rabattkuponger.. (Jaa hallå jag är faktiskt en fattig student, all rabatt hit tack ! :P) Men whatever ! Jag känner mig inte sååååå vuxen iallafall.. Jag är ganska barnslig och omogen för det mesta, and I like it !! :D

"Hur mycket fjortis är du?".. Och det visade sig att jag var 18,3% fjortis.. Och då måste jag bara tillägg att jag är INTE fjortis.. Palla vara fjortis.. Jag gillar dom inte.. :P 18,3% är iofs väldigt lite men förstår inte hur jag kunde få så pass mycket :P Aja, life goes on.. Haha..

"Blir du 100 år?".. Nej, men 93 år.. Haha.. Jag har enligt testet "goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra." Haha skoj skoj..

Nej, nu måste jag byta Sex and the city-skiva..


Hörs !

Humtidum..

Var egentligen meningen att jag skulle gå på ett investeringskalkyleringsräknetillfälle imorse kl 8.15 men jag var alldeles för trött så jag sov vidare.. Gick upp strax innan 10 eftersom jag skulle till skolan o kalkylera lite.. Så jääääävla trist och jobbigt.. Man får ont i huvudet av alla siffror och formler och jag vet inte allt.. Jag HATAR excel.. Kommer aldrig vilja öppna programmet igen i hela mitt liv.. Jag var även tvungen att länka om en massa siffror och formler och det tog sin lilla tid.. Men jag tror att det blir bättre som det är nu så det var värt det ! :D

Nu är jag iallafall hemma och kollar på Sex and the city.. Fick ett SATC-ryck ! :D

Nu ska jag kolla lite på kläder och acessoarer på internet för jag blev shoppingsugen (inte bra när man inte har några pengar :P) så jag skriver senare och visar bilder om jag hittar något som jag bara MÅSTE köpa sen ! Hehe

Pöss !


image19
Haha skön apa.. Var tvungen att ha med bilden :P


Avsluta meningen..

1. Jag har insett att min sista kyss..... inte kommer komma på väldigt länge !!
2. Jag lyssnar på..... mina kompisar, musik och mig själv :D
3. Jag pratar.... väääldigt mycket om du frågar dom som känner mig :P
4. Jag tycker om..... massor med saker ! Mina kompisar, Manne, godis, Sex and the city......
5. Mina bästa vänner är...... heeeeelt otroooooligt bra ! På första plats kommer såklart Mickan :D
6. Jag avskyr när folk frågar.... "Hur gick det på tentan?" (Trots att jag också alltid frågar alla, hehe :P)
7. Kärlek finns..... i mitt liv just nu ! :D
8. Äktenskap är...... något väldigt vackert som bevisar att man är villig att leva med varandra för evigt.. Men för mig kommer det inte på ett tag nu, är lite ung :P
9. Någonstans, tänker någon på....... MIG !! (Hoppas jag :P)
10. Jag kommer alltid att....... heta Emma och vara superduperbäst :D
11. Jag är hemligt förälskad i........ Manne.. Ooops, avslöjade jag det nu ?! (Hahaha :D)
12. Sist jag grät var....... igår faktiskt..
13. Min mobiltelefon är......... superviktig för mig ! Går ingenstans utan den, utan den känner jag mig naken..
14. När jag vaknar på morgonen........ tänker jag att jag gärna skulle vilja sova lite till, sen ser jag Manne och blir glad :)
15. Innan jag går och lägger mig...... borstar jag mina tänder ! :D
16. Just nu tänker jag på....... Manne som är hemma på Öland just nu..
17. Bebisar är........ vääääldigt söta men tål inte bebisskrik..
18. Idag ska jag....... titta på Sex and the city, slappa och möjligtvis plugga lite till..
19. I kväll ska jag...... titta på Sex and the city, slappa och möjligtvis plugga lite till..
20. I morgon kommer jag....... ta sovmorgon innan jag ska sätta mig och plugga..
21. Jag vill verkligen vara......... ledig och ha sommarlov !

Kalkylering sucks !

Det är väl ungefär det enda man har hållt på med idag + ett litet "jag har ont i huvudet-break"

Det var allt, ville bara skriva av mig lite..

See ya !

image14
Så här kan det se ut när Emma sitter och pluggar kalkyleringsuppgifter i ett grupprum i skolan.. Visst ser det upphetsande roligt ut ?! (NOT!!)

Snööööö

Att det kommer snö i mitten på mars i Småland är något som jag inte riktigt förstår.. Och jag gillar det inte heller.. Nu blir det kallt igen och inte kan man byta till sommardäck..

Men, det finns en bra sak.. Och det är snöbollskrig !!

Jag och Manne hade precis årets första riktiga snöbollskrig.. And it was great.. Kan ju inte säga att jag regerade men men :P Haha.. Roligt var det iallafall ! :D

Nej nu är det lite Ekonomistyrning och kalkylering som gäller innan man ska sova..

Ha det gött !

image18
Hur kul är det här på en skala lixom ?! När det nyss nästan var vår lixom !!
(Jag vet att det inte ser ut som att det är så mkt snö, men det är mer.. Tog bilden från mitt fönster)



Pank och plugg

Det är ungefär vad som händer i mitt liv just nu :P

Pengarna växer ju inte på träd direkt och ibland slösar man lite för mkt.. Sen har ju jag inte lika mkt pengar som dom som tar lån heller.. Men jag snålar hellre lite istället för att ha 150 000 kr i studielån sen !!

Plugg är det mycket av också.. Och det går segt, det är inte bra.. Men jag ska komma igång nu.. Lite drygt två veckor kvar till ekonomistyrningstentan, och tre veckor kvar till marknadskommunikationstentan.. Detta ska vi klara Emma.. Oh yeah, det ska vi !

Morsning !

Suck !!!

Sitter i biblioteket och försöker skriva på en uppsats om kalkylering.. Men det är ju så förbannat svårt när det inte finns någon bra information i boken.. Får RYCK här !!!!!! Tror att jag ska gå hem snart o kolla på Room Service och skriva klart det här imorgon istället.. Eller så sitter jag kvar här och läser i boken istället.. Vi får se hur jag gör..

Aja, var glada alla ni där ute som inte läser kalkylering och budgetering och ekonomi och annat crap.. Det är astråkigt och invecklat och jobbigt.. Lid med mig !!!

Bajj !

Ännu en dag....

Dagen började med en tråkig föreläsning om investeringskalkylering.. ZzZzZzZz...

Sedan var det bara att gå till biblioteket för att plugga.. Fick inte alltför mycket gjort dock innan jag åkte till Ica Maxi för att handla lite mat.. Tillbaka till bibblan för ännu lite mindre plugg.. Fyyyy Emma..

På kvällen kollade jag och Manne på film och sedan spelade vi Yatzy.. Och trots att det gick så bra för mig så vann Manne.. :(

Måste också säga att jag idag har druckit min första hela kopp med té !! Äckligt var det men jag tvingade i mig det.. Nån dag snart ska jag lära mig att dricka té på riktigt, det lovar jag !!

Nej nu ska jag fila lite på en inledning till ett projektarbete om kalkylering.. Weii..

Ses !

Ännu en lååååång lista med skit om mig..

image15

.. tillägnad Mickan som inte känner mig riktigt än..

SENASTE PERSON SOM..
Sov i din säng: Haha, förutom jag så var det faktiskt Manne..
Såg dig gråta: Jag vet inte faktiskt..
Fick dig att gråta: Menshormoner :P haha
Du delade en drink med: Haha iiiingen aning.. Dricker inte drinkar alltför ofta.. :P
Du gick på bio med: Det var Manne.. Vi såg Cloverfield.. Skum men bra film :)
Du gick på stan med: Pappa, Elin, Anna och Manne :)
Skällde på dig: Det var väldigt länge sen någon skällde på mig så det kommer jag inte ihåg..
Skickade ett e-mail till dig: Mamma tror jag nog faktiskt :)

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja, det har jag.. Har ju världens underbaraste pojkvän :D
Bråkat med ditt husdjur: Haha nee, palla bråka med ett husdjur.. Det är ju inte så att de kan försvara sig ändå :P
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej det tror jag inte faktiskt..

VARIT I...

Norge: Nej, tyvärr.. Men har hört att det är dyrt där :P
Finland: Jajamensan, många gånger ! Man är ju halvfinne lixom ;)
USA: Neeeeej, MEN VILL DIT NUUUUU !! Har velat åka dit i flera år.. Näääär händer det ??
Kina: Nej men det skulle vara häftigt att åka dit..!
Tyskland: Nej, vet inte om jag vill dit heller.. Eller jo det skulle väl vara skoj att upptäcka många länder iofs..

EXTRA STUFF...
Tar du droger: NEJ, absolut inte..!!!!
Dricker du: Ja, det händer lite då och då, ibland.. Inte alltför ofta dock.. :)
Vad är du mest rädd för: Det är ganska mycket.. Vatten när man inte ser botten, ormar, spindlar, sprutor.. Vet inte vad jag är mest rädd för :P
Vilka kläder sover du i: Pyjaaamas..
Vart vill du gifta dig: Oj, på nåt fint ställe.. Lite udda.. Inte i kyrka tror jag inte.. Typ utomhus.. :)
Vem hatar du verkligen: Hmm.. Folk som slåss utan anledning..
Varit kär: Jaaaaa, är superduperkär just nu ju! :D
Kör du bil: Haha väldigt ofta ! Har ju min egna bil, grodan/paddan/spyan.. ;)
Har du ett jobb: Nej, jag pluggar.. Men hoppas på jobb i sommar :)
Gillar du att ha folk omkring dig: Aa, om det är folk jag tycker om så :)
Är du ett hälsofreak: Skulle vilja vara men onyttiga saker är ju sååååå gott :D

STUFF...
Är du ensam nu: Ja det är jag.. Men inte alltför länge till :)
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: Det är ju väldigt olika.. Just nu är det nog "Just a minute" med Rongedal.. Haha :P
Vill du gifta dig: Ja, nångång vill jag nog det..
Vill du ha barn: Ja det vill jag.. Måste ju fortsätta min släkt lixom :P

FAVORIT...
Rum i huset: Måste nog säga vardagsrummet med min häääärliga soffa, där man kan kolla på TV o sitta vid datan samtidigt !! :D
Typ av musik: Är typ allätare, men helst rock typ :)
Månad: Juni såklart, då fyller jag år o så är det sommar.. :D
Sten: Haha vad är det för fråga.. Favoritsten? :P Den tredje stenen du ser på en grusväg, vad fan vet jag :P

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...

Gråtit: Nej, det har jag inte.. :)
Köpt någonting: Ja.. Bullar, mjölk, nudlar, prickikorv, eluttag, tvål o lite grejer..
Varit sjuk: Nej, frisk som en nötkärna.. Neee säger man så ?! Skit samma :P Pigg och kry iallafall :D
Sjungit: Haha aa, tur att ingen bor bredvid mig just nu ;)
Sagt jag älskar dig: Jaa det har jag, tror jag :)
Velat säga till några att du älskar dem: Haha jaa, har jag velat det har jag sagt det :P
Träffat någon ny: Träffat någon ny, nån som jag aldrig träffat förut? Nope..
Saknat någon: Inte som jag har tänkt på de senaste 48 timmarna.. Men saknar alltid bland annat Mickan.. Och familjen, trots att jag trivs sjukt bra med att bo själv :D
Kramat någon: Haha jaaa, Manne.. Massor !!!!
Kysst någon: Haha jaaa, Manne.. Massor !!!!

SENASTE...
Låt du hörde: Kommer inte ihåg, lyssnat på massor av musik idag, kommer inte ihåg vilken den sista var :P
Film du såg: Kollar på "The perfect man" just nu.. :)
Sak du stal: Haha jag stjäl aldrig någonting.. Eller räknas vindruvan som jag provsmakade på Willys för lite drygt 1 timme sen ? ;)
Mat du åt: Black & White :D Muuuuuums !! (Fläskfilé och biff med brunsås och bearnaisesås med pommes :D)
Gången du åt en 7-eleven korv: Det var väldigt länge sen jag var på 7-11 och jag har aldrig ätit korv där ens så :P

HAR DU..
Digitalkamera: Ja, klart jag har !! Det måste man ju ha ! :D
Telefon på rummet:
Jag har min mobil som jag tar med mig ÖVERALLT !!
Egen dator:
Haha jaa, vem har inte det i dagens läge lixom? Som student.. En MacBook Pro, STOLT !! :D
Könssjukdom: Haha NEJ !! :D
Husdjur: Nej inte nu, men skulle fan kunna tänka mig en fisk eller nåt asså :D
Bra kompisar: Aa då ! Den bästa, i en klass för sig, är såklart Mickan :D


Jaaaa, det var som sagt lite mer crap om mig.. Jag ska försöka sluta skriva sånna här.. :P men ibland vill man bara verkligen.. Haha..

Bajj !

Fint besök..

Idag har jag haft besök av pappa, Elin och Anna.. Mycket trevligt :) De kollade in min otroligt fina (och nystädade) lägenhet innan vi åkte ut för att äta lunch..

Så igår var det stor städdag.. Jag tror inte att jag har städat så mycket och så noga på länge.. Eller aa, det har jag väl.. Men nu har jag dessutom köpt lite nytt fint krimskrams att inreda lägenheten med + att nu har jag fått upp en tavelhylla och min spegel :) Sen flyttade jag ner min fåtölj till förrådet också eftersom den inte fick plats nånstans här.. Så nu är det mer plats och allt ser så mycket finare ut :D Får använda min fåtölj om jag flyttar till något större nångång ;)

Resten av dagen består av plugg (om jag orkar ta tag i mig själv idag, måste göra det dock) och sen är det film kl 21 :D Laga mat måste jag göra också, blir dock något lätt idag :)

Men men.. Imorgon är det tillbaka till föreläsningar också.. Suck !

Hörs!

Emma..

image12

Vem är då jag?

DIG:
1. hur lång är du? - 160 cm
2. vad vill du bli när du bli stor? - Vet inte riktigt.. Skulle vilja jobba med någonting inom marknadsföring, typ på IKEA
3. vad pluggar du? - Marknadsföring
4. har du långt hår? - Mm det är det faktiskt, ska klippa mig när jag har råd :P
5. vilken hårfärg har du? - Blond, slingat :)
6. sminkar du dig? - Jajamensan, försöker orka och hinna med det varje dag..
7. har du haft sex senaste månaden? ? - Haha, det kan ni ju fundera på om ni vill.. ;) Men det har nog hänt.. ;)
8. vilken deo använder du? - Typ (springer och kollar) Fa.. Grön och vit är den..
9. vad har du för färg på dina underkläder just nu? - Ljusrosa :)

FAMILJEN:
1. bor dina föräldrar ihop? - Nej
2. vem är bäst, mamma eller pappa? - Vilken fråga, båda är lika bäst såklart !!
3. hur många syskon har du? -  Ett, en syster :)
4. vad är det senaste du sa till din mamma? - "Nu kommer mitt batteri dö när som helst, bara så du vet.." Haha :P
5. vilken mat lagade din pappa senast? - Oj, det var länge sen jag var hemma hos pappa så kommer inte ihåg..
6. hur många ställen har du bott på? - Solna (2 ställen) och Växjö
7. vem i din familj stör du dig mest på? - Haha jag stör mig inte på nån :P
8. vilken familjemedlem är bäst? - Jag såklart ;)
9. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Oj det kommer jag inte riktigt ihåg, bor ju väääldigt långt från henne nu så det blir inte så ofta tyvärr.. Men vi kanske gick på bio eller nåt :P

KOMPISAR:
1. bästa vän/vänners namn? - Helt klart Mickan :D
2. när var du senast med nån kompis? - Var lite med några av dom igår på föreläsningen.. :P
3. vem sov du hos senast av dina kompisar? - Oj, det måste ha varit Mickan tror jag.. Men länge sen.. :P
4. har du kysst nån kompis? - Nej det har jag inte..
5. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - Haha aa, en kille jag var ihop med på dagis är jag kompis med nu :)
6. vem har du varit kompis med längst? - Ollen tror jag, sedan dagis :)
7. vem känner dig bäst? - Mickan tror jag.. Och Manne :)
8. längsta tid du varit osams med en kompis? - Oj, det vet jag inte.. Vi är inte osams så ofta..
9. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?  - Nej, om han/hon inte frågade vad jag tyckte.. Men då skulle jag nog mer säga att det inte riktigt var min smak.. Det är snällare :)

10. känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - Haha nej, skulle jag känna så skulle det ju inte vara bra.. :P


KLÄDER:
1. vad har du på dig idag? - Jeans, rosa linne med en grå t-shirt med rosa tryck över, rosa pärlhalsband :)
2. har du bytt om idag? ? - Haha ja, när jag klev upp ur sängen..
3. favorittröja? -  Har många, men nu är det nog mina som jag köpte idag (gul t-shirt med tryck på och en vt/röd randig långärmad tröja :) )
4. har du gett bort kläder nån gång? - Ja det har jag..
5. har du ångrat ett klädköp nån gång? - Nej inte på väldigt länge, men förut gjorde jag det.. Nu tänker jag alltid efter en extra gång om jag känner mig osäker.. :)
6. har du handlat kläder genom internet? -  Klart jag har :)
7. har du ljugit om bh-storlek nån gång? - Nej, brukar inte prata om min bh-storlek med folk :P
8. fulaste plagget andra könet kan ha? Kjol ;)
9. vad använder du för skor? - Gympadojjor :D Sandalsliknande på vår och sommar.. Stövlar på fest :D

VÅGAR DU:
1. vågar du skrika åt dina föräldrar? - Nej det är ingenting jag gör ofta.. Det är bara onödigt..
2. vågar du klä dig annorlunda? - Ja men jag gör det inte särskilt ofta.. Mer än att jag inte följer allt mode som hög midja och annat obekvämt och fult :P
3. vågar du vara dig själv? - Ja såklart ! Varför vara som alla andra, dom finns ju redan !!
4. vågar du visa dig i bikini/badbyxor? - Jo men jag tycker inte alltid om det..
5. vågar du fisa inför din pojk/flickvän? - Haha nej, inte för någon.. Det är ju äckligt ju !!
6. vågar du pierca dej? - Ja men vill inte, förutom i öronen :P
7. vågar du dig på utmaningar? - Jaa då, det är roligt ! :D Om det inte har med mörker i skogen att göra :P
8. vågar du vara omogen? - Haha jaaaaaa, palla vara mogen (förutom när man måste och när det krävs)
9. vågar du äta småkryp? - Hahaha nej, varför äta småkryp när det finns vanlig, god mat ?!

SKOLAN:
1. vad heter din skola? - Växjö Universitet
2. vad heter din favoritlärare? - Vet inte om jag har nån.. Tomas är bra på föreläsningarna men är sträng med poäng och betyg..
3. vad är ditt favoritämne? - Marknadsföring, Varumärken
4. snyggaste läraren på skolan? - Haha ingen som jag vet :P
5. har du bra betyg? - Hoppas det :P
6. tråkigaste ämnet? - Marknadsundersökning, eller Ekonomistyrning..

7. har du skolkat mycket senaste året? - Nej, typ bara två föreläsningar varav jag försov mig till en :P
8. Har du fuskat på prov? - Kommer inte ihåg, men inte på universitetet iallafall.. Brukade inte fuskade förr heller..
9. hur tar du dig till skolan? - Haha jag går, tar typ 2-3 minuter.. :P

RANDOM:
1. vet du vem FATO är? - Haha har ingen aning :P
2. när tuggade du tuggummi senast? - Igår tror jag..
3. när var du på semester senast? - I somras.. I juni-juli..
4. vilken färg är det på din tandborste? - Typ vit och grön har jag för mig..
5. är ditt hår tråkigt? - Vissa dagar..
6. vad har du för påslakan just nu? - Blå/vit rutigt, superfint :)
7. när såg någon dig naken senast? - Kommer inte ihåg riktigt..
8. hur ofta duschar du? - Oftast varje dag..
9. gillar du BUBBEL ROLLER? - Ingen aning om vad bubbel roller är...
10. när ska du gå och lägga dig? - Ingen bestämd tid.. Men om 7 timmar minst kanske :P


Det var lite meningslös info om mig i brist på annat att göra..


En soooolig dag..

Var inte på så bra humör idag i början av dagen.. Väldigt mycket plugg nu och jag känner mig dålig och allt.. Men det ordnade upp sig lite när jag fått prata med Mickan och åkt till stan på en shoppingtur.. Så nu har jag nästan inga pengar kvar.. :P Men så är det att vara student, det hör till lixom..

Var på Amår 08 idag, Arbetsmarknadsdagen.. En massa företag som ställer ut i skolan om man kan prata med och knyta kontakter med.. Mest till för treorna som slutar snart men jag gick runt och plockade på mig lite gratisprylar.. Inte så mycket dock men det blev block och lite broschyrer från IKEA, tuggummipaket från Tria och en GRAN från Södra.. :D jag har varit och köpt jord också så jag ska plantera min lilla gran.. Ascoolt ! :D Mickan säger att det är som min lilla son som jag ska sköta.. Min lilla spädgran ! Hehe.. Jag har döpt honom till Albert ! :D


Och såhär blev resultatet av planteringen.. Gick ut i skogen och hämtade lite mossa, kvistar och blåbärsris som jag dekorerade med också.. Supertjusigt! :D Min GRAN, inte JULGRAN !! Albert :)


I stan köpte jag två suuuuperfina tröjor.. :D Jag var tvungen att muntra upp mig lite :) Köpte även knappnålar så nu ska jag nåla upp mina gardiner också.. (Oj, där kände jag att jag genast åldrades med 50 år :P)

Juste, skulle vilja tillägna några rader åt Sven, min palm, som tragiskt nog inte orkade längre idag. Han vilar nu i papperskorgen och jag ber om ursäkt för sättet jag behandlat honom på.. Inte alltid vattnat honom.. R.I.P Sven..
Nej men skämtosido, palmen hade gjort sitt och jag ville ha krukan till min gran så jag slängde den!

Morsning korsning !

Duktig dag !

Idag var det föreläsning från 13.15-15 om NIlssons Möbler.. En uppgift i kalkylering som vi hade tills idag.. Mycket siffror att hålla reda på men det löste sig !

Måste faktiskt bara säga att jag har varit väldigt duktig idag ! Måste jag faktiskt erkänna.. Först föreläsning, sedan satt jag i bibblo och läste kap 7-8 i Ekonomistyrningen innan det var dags att knata iväg på Starta eget-kurs från kl 17-20.. Man ska ju lära sig att starta eget och bli egenföretagare ju ! :D Och sen efter det så gick jag och Manne till ett grupprum i skolan där vi läste kap 9 i Ekonomistyrningen.. Så nu är vi helt beredda på morgondagens föreläsning också..


Här är den oerhört tråkiga och jobbiga boken vi har i Ekonomistyrning.. Lid med mig !!


Och nu sitter jag här !! Höll fasiken på att frysa ihjäl på vägen hem från skolan, och jag har inte långt hem.. Det är (jag citerar Johan Glans från Parlamentet) "kallt som i en isbjörns rövhål!!" ute just nu.. Och jag som har min vårjacka på mig.. Men vill man vara fin får man lida pin..

Men aja iallafall, nu ska jag komma på någon riktigt bra affärsidé som jag kan starta samtidigt som mina studier här så att man kanske har kommit igång med det när man slutar här sen.. Hojta gärna till om ni har något superbra tips !! :D

Nej nu är det dags för mat, har ju inte varit hemma på hela dagen så har inte kunnat äta någonting.. Pallar och kan inte slösa pengar på att äta ute längre nu!!

Mors ! (Har bestämt mig för att jag ska sluta med mitt See ya nu.. Till allas glädje ;) )

Cool dag..

Dagen "började" med föreläsning.. Manne kom och hämtade mig typ 12 miin innan föreläsningen, för att överraska mig lite :) Hihi..

Föreläsningen var inte särskilt skojig, den var långtråkig och massor med siffror och termer som man var tvungen att hålla reda på.. Med andra ord, kalkylering :P

Efter föreläsningen tog jag och Manne en promenad, our promenaddays is back :D Vi gick i skogen på en löpsträca typ.. Mysigt.. :)

Sedan gick jag hem, kollade på TV och lagade lite mat.. Efter det var det bara dags att sätta igång att plugga.. Vilket jag sitter och gör mig redo för nu.. Men killen på Deal or no deal sumpade just 5 000 000 kronor.. Tycker supersynd om honom!!

Ikväll ska jag och Manne kolla på reprisen av melodifestivalen eftersom vi missade den i lördags.. Ska bli mysigt :)

Sen består resten av veckan utav plugg, plugg, plugg och massor med föreläsningar.. Imorgon börjar dock Starta eget kursen som jag ska gå på, ska bli spännande :D

See ya !

Öland och Kalmar

Jag har precis kommit hem från en utav de bästa helgerna i mitt liv ! Har nämligen tillbringat helgen på Öland och i Kalmar med Manne och jag har haft det både trevligt, roligt och mysigt på samma gång ! Kan ni tänka er ?!

Fredagen började med en skittidig föreläsning, men på eftermiddagen bar det av mot Kalmar. Manne visade mig runt i stan lite och vi shoppade. Sedan träffade vi på två av hans kompisar som vi gick runt lite med. Sen fortsatte färden till Öland där jag träffade Mannes oerhört snälla och trevliga mamma som vi åt middag med. Manne och jag tog oss sen en promenad i F-stan. När vi sen inte hade så mycket mer att göra åkte vi in till Kalmar igen där vi satte oss och fikade på ett supermysigt café innan vi gick till ett uteställe som heter KM där vi träffade på en av Mannes kompisar.. Sedan åkte vi tillbaka till Öland igen.

På lördagen tog vi oss en promenad till i F-stan, denna gång dagtid då man såg lite mer :) Vi shoppade även lite i Köpstaden. Riktigt mysigt litet köpcentrum :) Kl 17.00 var det dags för födelsedagsfest hos två av Mannes kompisar så vi gjorde oss iordning och gick dit. Vi hade supertrevligt och skoj och jag pratade med massor av nya och snälla människor !

Bilden är inte superbra eftersom det var väldigt mulet.. Men den är från piren i F-stan och man ser Ölandsbron i bakgrunden :)

På söndagen gick vi upp vid 11 för att äta frukost innan vi packade ihop och åkte iväg.. Var tvungen att stanna till i Köpstaden först för att köpa en sällsynt godissort (sura körsbär) innan vi åkte till IKEA i Kalmar.. Sedan bar det av hemåt mot Växjö igen.. Trist på ett sätt, trivdes väldigt väldigt bra på Öland.. Det var väldigt mysigt där och hade som sagt oerhört roligt och trevligt ! Kul att se Mannes riktiga hem och hans hemö också :P


Min lägenhet omgjord av Emma Roomservice med mina IKEA-fynd :)
(Säg inget om bldkvalitén, de är tagna med min mobil med mörkerbild.. Och ja de är inte vridna allihopa)

En utav helgens alla höjdpunkter måste jag ju erkänna var bron också ;) Och nu kommer alla Ölänningar och Kalmariter tycka att jag är värsta turisten men whatever :P Vet inte riktigt varför eller på vilket sätt, men det var en mysig bro :) Kanske hade nåt att göra med att det på nåt sätt kändes som Mannes bro över till Mannes ö ;)

Aa det var iallafall min helg och jag är sååååå nöjd med den :D

See ya !

RSS 2.0