Hallå världen!

Tog en liten bloggpaus igår, var helt enkelt inte på humör för att skriva något checkt!

Men nu är jag tillbaka! Och då kan jag ju göra er besvikna genom att säga att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva, men jag ska försöka lyckas klämma fram någonting!

Måste laga lite mat nu, vet dock inte vad.. Har någon där ute något smaskigt recept i bakfickan som ni skulle vilja dela med er av, så gör gärna det ! :D Är dock sjukt sugen på stekta kantareller !! har faktiskt hittat ett recept som verkar vara riktigt smaskigt! orkar dock inte laga det ikväll, kanske till helgen eller någon dag längre fram i veckan :)

Dagen har bestått utav en trött men väldigt givande föreläsning! Höll dock på att somna samtidigt som jag höll på att frysa ihjäl, ingen bra kombination det vill jag lova! Och sen föreläsningen har jag faktiskt bara legat i soffan! Men tro inte att jag inte har fått något gjort, jag har faktiskt sökt som en galning efter info om tidningsbranschen.. Men att det ska vara så svårt att hitta, det trodde jag inte! Får försöka lite mer lite senare men först ska jag hitta på något att äta!

Magen kurrar !!

Söndagen

Ja nu börjar söndagen lida mot sitt slut och imorgon väntar ännu en måndag. Ska sitta på kansliet imorgon, vilket är lite pirrigt eftersom jag inte vet om jag kommer ihåg allting. Men jag hoppas och tror att allting ändå ska gå bra! :)

Hela min helg har egentligen bestått av en massa besök i stan. I fredags var jag inne med Manne för och shoppa lite. I lördags skjussade jag in Manne till jobbet och då blev det en lång vända på stan och idag skjussade jag in honom till jobbet igen och ännu en vända på stan! Men det var inte så dåligt det, köpte nämligen en ny vinterjacka! :D En från JC, den som är i reklamen när de åker bil o tjejerna börjar frysa. Den ser ut som en Fjällräven jacka, en blå :D Mycket nöjd! :D Sen köpte jag en ny lampa som jag ska ha i vardagsrumsfönstret. :D

Borde lägga upp bilder på allt jag köpt nu, men jag orkar seriöst inte! Har städat massor idag också! Har dammsugit, dammat och torkat med rengöringssray, hängt upp mina ljuslyktor i fönstrena, satt upp lampan, skurat hela badrummet ! och nu håller jag på och tvättar också.. Ska diska nu snart o sen ska jag vika tvätt. Herregud alltså! Skura ska jag göra också, nej nu slutar jag!

Nu i dagarna kommer det ett stort bildinlägg, lovar (tror jag :P)

Långdag på stan

Skjussade in Manne till jobbet imorse och passade då på att stanna kvar i stan. Köpte lite tråkiga saker som allrengöringsmedel och liknande, men tyvärr så är sånt nödvändigt om man vill ha ett fint och rent hem! Sedan köpte jag även lite roligare grejer som en t-shirt från Gina, tre turkosa hänglyktor som jag ska hänga i mina vardagsrumsfönster och en tvålpump som jag ska använda som diskmedelspump! :D

Det är dags att storstäda hemma här nu! Och eftersom det jag längtar till mest är småpiffet som att hänga upp lyktor, fixa diskmedelspump och lite grejer så har jag bestämt så här! Min belöning efter min storstädning är småpiffet, jag får helt enkelt inte småpiffa innan jag har städat allt! Egentligen är det inte så mycket som behöver göras, eller det är det egentligen men det känns inte så. Jag ska plocka undan kläder och grejer, diska, dammsuga och damma :) Det kommer vara så fint här :) Imorgon kan jag rensa lite, som i skåp och lådor.. Sånt som jag inte behöver och som bara tar plats!

Nej, dags att fortsätta titta på Top Model, trots att jag redan vet vem som vinner. Hihi!

Vinkväll

Ikväll har vi varit och pimplat vin hos Thess! Eller ja, för min del blev det inget vindrickande alls faktiskt. Tog en cider sen fick det vara bra.. Annars var det precis som en vinkväll ska vara, ett gäng tjejer som satt och skvallrade och pratade om allt mellan himmel och jord!

Men efter ett tag började jag bli trött och så saknade jag Manne, så jag bestämde mig för att vandra hem. Gick dock inte hem utan hamnade hemma hos Manne, och det är där jag är precis just nu!

Funderar dock starkt på om jag ska fråga Manne om han vill börja röra sig hem mot mig snart, då jag som sagt fortfarande är trött och inte blivit piggare :P

Hörs imorgon, då en skojig städ- och pluggdag väntar (weey, inte)

Segt

Sitter i skolan.. Har en kvarts rast från en föreläsning. Segt som fan. Jag är trött! Sen 07.40 imorse har jag fått sms stup i kvarten av några stycken :P Och jag har läst dom halvt i sömnen :P

Nej, nu får man väl pallra sig tillbaka mot föreläsningen.. Såååååå tråkigt !!

Och inte vann jag bamboo örhängena heller :(

Ekonomhelgen here I come!

Japp, 2 timmar fattigare men 2 biljetter rikare ! :D Stod i kö till Ekonomhelgen och nu har jag köpt biljetter till Finsittningen och Overallsittningen! Börjar ångra mig lite att jag inte köpte biljett till White Night! Men där kan man alltid gå in på direktinsläpp om jag känner för att gå ut den dagen, så det ordnar sig!

Dagen idag har varit full av fart den också! Möte med studievägledaren om utlandsstudier redan 8.15 :O Jag var ju lagom trött imorgon men motvilligt klev jag upp iallafall! Det kändes iallafall som att jag rätade ut ett par frågetecken och det är ju alltid något! Sedan var det hem och hämta dator och liknande och ett telefonsamtal med mamma på 45 minuter senare var jag på väg till Bibblo! Där fixade jag och Anna till det sista på Emmas present som för övrigt var en Skånsk-svensk ordbok som jag och Anna hade gjort! (Hon är skåning för de där poletten inte trillade ner :P) Den blev faktiskt RIKTIGT snygg med spiral och plastomslag :D Såg riktigt proffsigt gjort ut, tycker jag iallafall! Hoppas att hon gillade den iallafall och att den kommer till användning och kanske lockar fram många fler skratt ! Födelsedagskalaset hos Emma var väldigt trevligt och det bjöds på vääääldigt god fika! Kladdkaka med apelsinchoklad, chokladsnittar (eller vad de nu heter) och bullar! :D Tack så mycket för ett väldigt trevligt och mumsigt kalas Emma ( för nu vet jag ju att du läser min blogg;) )

Efter det bar det iallafall av till skolan för att köa till Ekonomhelgen-biljetterna. Lång kötid men trevligt sällskap! Gjorde ett tappert försök att plugga men det gick inte så hmla bra måste jag erkänna.. Får ta igen det i helgen eller nåt, då jag ändå inte har så mycket att göra och Manne jobbar.. Får passa på att umgås med massor av vänner! Vilket jag för övrigt ska göra imorgon! Vinkväll hos Therese, dock blir det något annat att dricka för min del då jag inte riktigt lärt mig tycka om vin än.

Nej, nu är det dags för middag! Nasi Goreng med vitlökssås ! :D Yummie !

Oj vilken dag!

Den här dagen har verkligen varit helt crazy !! Den började redan kl 07.42 av att jag vaknade av något konstigt ljud. Då hade en liten fågel tagit sig in genom den 5 cm stora springan i mitt sovrumsfönster och flög emot persiennerna! När Manne skulle öppna fönstret mer flög fågeln genom rummet, in i min spegel, tillbaka till fönstret och ut. Äckliga fågel, men nu var den borta och jag skulle få somna om igen. Men HA, där fick jag. Nej men då skulle jag ju självklart få den värsta magkrampen jag haft i hela mitt liv, periodvis trodde jag att jag skulle svimma av att det knep så mycket ! Så där låg jag halvvaken/halvsovande med magknip i 1,5 timme! Sedan lyckades jag kravla mig upp för att hämta en banan och sen blev det bättre. Men KUL BÖRJAN PÅ MIN DAG !!

I övrigt har jag inte gjort så mycket faktiskt.. Jag håller på med en födelsedagspresent till en kompis som fyller 22 år imorgon.. Men jag kan ju inte skriva vad det är här, OM hon nu skulle få för sig att läsa min blogg just innan hon får presenten! Hehe.

Nej nu ska jag sluta för jag och Manne ska kolla på Vänner ! :D

Ciao! Och tänk på att äta riktigt ordentligt och INTE gå och sova hungriga, då kan ni nämligen vakna med magknip!! Bara ett tips :P

En väldigt produktiv dag!

Idag har det hänt väldigt mycket i mitt Växjö-liv!

Dagen började med en tre timmars föreläsning kl 12-15, sedan var det matpaus uppe på Tufvan i form av pastasallad med räkor, mumsfillibabba för Emmas mage!

Kl 16 var det dags för ett kanslistmöte med fika och mycket skratt! Sedan hem till Manne en sväng innan det var dags att knata upp till Tufvan igen för ett möte med Karin och Therese om PR-gruppen! Mycket trevligt med lite planering och massor av tjejsnack :) Karin berättade bland annat om en ICA Kvantum-affär här i Växjö som gjort om sitt koncept för att likna en amerikansk mataffär (så tror jag att det var iallafall!) Blev självklart nyfiken på att se detta, den enda ICA butiken i Sverige som gjorts om och den ligger i lilla Växjö! En biltur senare så var jag och Manne där! Oj oj oj så stort det var ! Och oj oj oj så mycket gott det fanns där! Gick därifrån med en portion Nasi Goreng, vitlöksdressing och en Dark Milk chokladkaka, det blir även en mumsig kväll!

Och nu sitter jag här hemma, och har precis ÄNTLIGEN fått ta på mig mina mjukisbyxor för dagen! Och nu ska jag bara slappa i soffan framför TV:n med mina nyinköpta godsaker :D

Snart är det lön hörrni! Jag avslutar kvällens blogginlägg med det ;)

Hemma igen..

..från ett KROM möte :)

Väldigt givande denna gången faktiskt så nu i veckan ska jag kontakta en viss Lars, en viss Eva och fundera lite på en viss flyer/affisch.. Hehe (för att hålla folk lite anonyma) :P

Nu ska jag slänga på mig mina mjukisar, kolla på High Fidelity och försöka att bli av med mitt godissug genom att.. jaa.. äta en gurka eller nåt.. haha!

Hej alla vakna människor!

Eller ja, vem är inte vaken kl 12.40? :P

Jag står iallafall och jobbar och är duktig! :D Började 12 idag vilket jag tycker är väldigt skönt. Dock är det inte lika najs när Manne börjar kl 10 och måste gå upp typ 8.15 för att han ska hinna med bussen. Då blir det nämligen så att lilla Emma ligger halvvaken och vaknar titt som tätt enda tills hon ska gå upp.. Och då känns det inte lika mkt som en sovmorgon, men men :P

Kan även för alla intresserade människor berätta att jag redan är hungrig ! Åt tyvärr inte en sån stor frukost, men har lunch om typ 45 minuter så jag får stå ut!! En annan sak jag kan meddela är att jag har träningsvärk i armarna efter min träning igår, aaaaj ! Men träningsvärk är bra, då vet man att man har tränat (eller bara är otränad, hehe)

Ikväll är det styrelsemöte med KROM, mycket trevligt faktiskt! Jag tycker om att gå på möten! Man känner sig engagerad och duktig då! :) Däremot känns det lite stressigt, jobbar till 18 och sen ska jag hem och äta innan mötet börjar kl 19. Men det kommer gå bra :) Förhoppningsvis får vi visitkort idag också, eller så kommer det komma senare.. Hehe.. Men snacka om att jag kommer känna mig viktig, engagerad och duktig när jag får egna visitkort där det står att jag är Kommunikationsansvarig! :D Är egentligen layoutansvarig också men tyckte inte att det behövde stå med på visitkortet, det hade blivit för långt och för mkt då!

Men hörrni, jag skulle kunna fortsätta skriva i all oändlighet men nu tänker jag sluta! Hehe!

Vet ni ?!

Jag har tränat idag !!!! :D 1,5 timme styrka, kondition och core! Var dock tvungen att ta en kvarts paus när jag blev alltför trött.. Har ju inte tränat på väldigt länge.. :P Men jag är stolt över mig själv ! :D

Ville bara berätta det, nu ska jag slappa! :D

Ett inlägg från jobbet...

...men inte från mitt jobb, utan från Mannes jobb! Hihi ! Min konkurrent.. Sitter här och väntar ut tiden eller vad man nu säger.. Skjussade in Manne till stan för att han skulle jobba och sedan har jag strosat runt i stan och en liten sväng på Samarkand. Men nu har jag inget mer att göra och vill inte slösa några mer pengar, så jag trippade in på Telia och nu sitter jag här på deras lager/kontor och knappar på datorn. :)

Jag SKA börja lägga upp bilder på bloggen, men det är alltid så svårt att veta vad man ska lägga upp för nån bild. Men jag ska bli bättre, jag lovar ! :D

Nej nu ska jag vandra runt i Telia butiken ett tag, hehe!

     VS   

Konkurrenterna.. Vilka är bäst? ;) (Om man tänker på personalen ;))

Trött..

Jag är tröööööööött.. Jag och Manne har precis, efter en stor tacosmiddag, tagit en promenad in till stan och hem igen (= 1 mils promenad) Det tycker jag var väldigt bra!! :D

Kan även passa på att tillägga att jag och Manne brukar ha väldigt intressanta samtal! Ikväll ha vi till exempel pratat om hur vi vet vad som finns ute i universum och hur folk egentligen vet att det finns ett svart hål utan att någon varit där.. Sedan har vi pratat om forskning och eventuell utplåning av världen och sånt.. Nu låter det inte så intressant kanske men det är sjukt intressant och spännande att tänka så! Ni borde helt enkelt vara med under våra samtal! Mycket diskussioner !! :D I like it! And I lööööv Manne :D

Nu är jag dock väldigt seg så nu ska jag gå och sova !

Gonatt !!




Naaajs

Hemma efter en liten festkväll.. Orkade inte gå ut, hade ingen lust, inga pengar och tycker inte om stället dom skulle till! Hehe

Nu ska det bli skönt att bara få lägga sig under duntäcket i sängen ! :D

Mickan, du messade mig och frågade en viss sak, varför undrade du ? ;)

Wiihoo !

Det lönar sig att uppdatera bloggen oftare (och framför allt att berätta vart man hittar min blogg, hehe) för mina unika besökare samt totala besökare har mer än dubblats de senaste dagarna!! :D Wiihoo ! Är jätteglad, hehe..

Skriv gärna en kommentar så jag vet vilka alla är som kikar in här! :D

Plus att jag ska bli bättre på att lägga in bilder i mina inlägg, lovar ! :) Kommer bara inte på nån bra bild till det här inlägget :P

Att festa eller inte festa...

...det är den riktiga frågan just nu! Har vetat om festen ett bra tag nu men har blivit väldigt seg nu idag, vet inte ens om jag orkar göra mig iordning.. Men jag kommer kanske palla mig iväg senare iallafall.

En grej, varför har det blivit så kallt helt plötsligt? Det var lixom som om det bara vände helt plötsligt.. Nästan vinterkyla utan snö eller frost. Men jag tänker inte byta till någon varmare jacka, jag tänker ha min skinnjacka tills det inte går längre.. Och sen får jag längta efter att ha den igen i vår eller så!

På senaste tiden har jag fått en sådan fruktansvärd längtan efter att åka till Kalmar, vet inte varför men jag tycker att Kalmar är mysigt!! Och Öland :D Kan ju ha någonting med att min världsbästa pojkvän kommer därifrån, så grejen att det är hans hemtrakter gör det mysigare! :D Vill förresten ha tips på vad man kan hitta på på 1-års dagen people !! Help me here!!

Nu ska jag fortsätta städa, diska, laga mat, slappa eller vad jag nu får för mig att hitta på !

Jobbar och står i!

Här kommer ännu ett blogginlägg från jobbet. Idag har det varit riktigt segt, har inte sålt någonting! Men man tjänar ju fortfarande pengar vilket är bra!

Mingelkvällen på Sivans igår tyckte jag ändå gick väldigt bra! Det verkade vara ett par stycken som var intresserade. Så på tisdag ska jag, Thess och Karin sätta oss ner och snacka ihop oss lite om PR-gruppen. Så får vi se vad vi kommer fram till.

Skulle egentligen på styrelsemöte ikväll men det blev tydligen framflyttat. Det hade varit trevligt och gå på möte faktiskt men nu får jag ju mer tid till att äta middag med älsklingen :) Han har varit så duktig och stekt lax och kokat potatis, så när vi kommer hem är middagen nästan färdig redan! Bara att göra en smarrig sås till!

Vi firar snart 1 år tillsammans och då skulle vi vilja hitta på något trevligt och kul tillsammans! Så nu måste ni ge mig en massa mysiga förslag på vad vi skulle kunna göra! :D Jag väntar med spänning! :D

Nu ska jag återgå till jobbet, där det för tillfället egentligen inte händer så mycket!

En tripp till Samarkand...

...och ett par nya skor senare sitter jag här och väntar på att Mingelkvällen på Sivans ska börja! Egentligen bytte jag bara ett par skor jag köpte för två veckor sedan. Ett par Lacoste skor, de gick från att vara vita till att bli utbytta till svarta! :D Det passar bättre med svart till en årstid som denna!

På Mingelkvällen ska jag stå med PR-gruppen för att locka nya medlemmar. Det bjuds på gratis hamburgare, vilket alltid uppskattas! Egentligen spelar det ju ingen roll vad det bjuds på, det är just det där lilla ordet gratis som blir så stort för oss fattiga studenter!
Resten av kvällen består utav tvätt och städning, vilket inte är lika skoj men nödvändigt! Idag är det stortvätt som gäller också för alla som är intresserade! :P

Vet ni vad jag har kommit underfund med?! Att jag verkligen ÄLSKAR Sex and the city!! Serien är ju typ den bästa i hela världen, tillsammans med Friends! Aa, det var allt jag ville säga! Nu måste jag börja förbereda mig för att gå till Mingelkvällen på Sivans!

Ciao!

Ett blogginlägg från jobbet!

Just för stunden händer det inte mycket på jobbet, trist men får man betalt för att bara stå ska jag inte klaga på det heller!

Måste bara säga att jag var väldigt duktig igår! Jag diskade hela min diskhög och sedan bakade jag brysselkex - mums!

När man står på jobbet och inte har något att göra kan tankarna börja virvla runt i huvudet. Eller så står de helt still, ibland vet man inte riktigt!
Men kan passa på att fråga, finns det några roliga hemsidor som man kan gå in o kolla på när man inte har något att göra och man bara vill att tiden ska gå?

Jag har även fått önskemål om att lägga upp bilder på skinnjackan jag köpte, det kommer! Påminn mig om jag glömmer - minnet är som en guldfisks! ;)

Dags att återgå till jobbet den enstaka timmen som återstår innan jag får åka hem och laga mat - weey !

Dator

Jag har hittat en jättesöt dator som jag skulle vilja ha. Den skulle vara väldigt smidig att ha när man ska sitta i skolan eller i bibblan.. Den skulle man ju till och med kunna ha med på föreläsningar för att anteckna, det skulle gå snabbare och anteckningarna skulle bli snyggare direkt!

Dock så känns det lite onödigt att lägga ut 3000 kr (nästan) på något sånt, men det skulle vara så smidigt! Min data jag har nu känns lite för värdefull att släpa med mig till bibblo, den är min hemmadator! :D men vi får se :) ska inte dra några förhastade slutsatser här! :P hehe.. Här är datorn iallafall, för er som vill se den!
Måste även berätta att jag nu för tiden är en stolt ägare av en skinnjacka! Jag är superglad och känner mig snyggare och häftigare när jag har den på mig, haha!

Sen köpte jag världens roligaste penna idag!! Uppe på pennan sitter det ett får i mjukplast, sen har han ett hjärta av hårdplast på bröstet. Trycker man på fåret ploppar hjärtat ut så det ser ut som att hjärtat dunkar. Skithäftig! :D

Imorgon ska jag jobba och tjäna pengar, känns grymt bra! På lördagar jobbar man bara 6 timmar och så är det bara en halvtimmes lunch så man slipper stå ensam så länge! Hoppas jag säljer bra imorgon! :D

Nej nu funderar jag på om jag ska åka till Mediamarkt och kolla lite på datorn :D Hörs!

Don´t worry, be happy!

Idag har jag: pratat inför väldigt många människor om pr-gruppen jag är med i, sovit, gått till stan med älsklingen och sen slängt mig i soffan för att vila :P

Är.... för... trött..... för... att.... skriva... just... nu... :P haha

Helgen

Oavsett om man jobbar, går i skolan eller är ledig så är det ändå alltid lika skönt med helg. Jag vet inte riktigt varför men så är det bara. Jag har ju dock jobbat i helgen vilket inte riktigt gör min helg till en riktig helg, men ändå !

Jag har skrivit väldigt många brev till folk på sista tiden. Det är faktiskt väldigt roligt, och ännu roligare blir det sen när det ligger nåt litet i brevlådan hemma när man kommer hem! :D

Om ca 2 månader är det dags att ansöka om utlandsstudier.. Jag hade helt klart för mig vart jag ville plugga, och tror att jag ska hålla fast vid det. Men om det är nån som har nåt bra tips om vart det är bra att plugga, hojta till!

Kommer inte på mer att skriva nu.. Får skriva när jag känner mig lite mer kreativ :P


RSS 2.0