Hejsan svejsan !

Haha och som vanligt har jag varit en dålig bloggare ! Fy Emma, fy !

Det har hänt mycket den senaste månaden, i korthet kan jag säga så att jag har varit hemma i Sthlm på lite semester vilket var väldigt mysigt och trevligt. Jag har fyllt systemet (20 asså ;) och fått massor med fina presenter som jag önskat mig :D Jag har äntligen sett Sex and the city-filmen som var totally fabulous! Och sen har jag också börjat jobba på 3Butiken, precis. Jag måste säga att jag lär mig väldigt fort och var igång och tog emot kunder redan första dagen (idag). Jag är faktiskt stolt över mig själv och hoppas på att jag blir Växjös bästa säljare i sommar ;)

Vad har mer hänt under den senaste månaden..... Jag har kört väääldigt mycket bil, 50 mil upp till Sthlm och sen 40 mil ner till Kalmar. Sen 13 mil tillbaka till Växjö igen.  103 mil på lite drygt 2 veckor, lite mer.. Det är inte så dåligt faktiskt! Jag körde alla mil helt själv också ! :D Och sen så måste man ju räkna med turerna mellan kalmar och öland också :) Jag och Manne firade nämligen midsommar på Öland/i Kalmar.. Och det var jättemysigt :D Men han vet ju att jag älskar Kalmar och Öland så :)

En annan sak som jag har tänkt på på senaste tiden är att jag älskar min älskling så otroligt mycket också! Jag är så fantastiskt lyckligt lottad som har honom i mitt liv! Och att jag efter 7 månader tillsammans med honom fortfarande är lika nykär som jag var i början. Det är supermysigt! :D Nu läser ju inte han min blogg så han kanske inte läser det här, men han ska veta att jag älskar honom mest av allt (men det vet han redan ;)

Ja jag tror väl att det var allt!

Nu ska jag gå och förbereda mig för sovdags! Imorgon är det jobb igen! Men lunch tillsammans med älsklingen, trevligt :)

Nu börjar det, säljtävlingen med mig själv. Jag ska sälja järnet !!!


RSS 2.0