Torsdag 30/10

Herregud, jag glömde skriva i bloggen igår! Hemskt! Haha :P

Vi hade iallafall tenta igår, och trots att det var den jobbigaste tentan jag skrivit under mina 1,5 år här så kändes det som att den gick bra faktiskt! Tror absolut att jag blir godkänd, skulle bli väldigt förvånad annars. Det är faktiskt inte helt otroligt att jag till och med får ett VG, men vi får se! Wihoo! :D
Jag satt i 4 timmar och 55 minuter och skrev på den där tentan alltså (man får sitta i 5 timmar). Det resulterade i 10 papper, fram och baksida!! Snacka om att jag hade skrivkramp i både arm och hand! När jag gick från tentan började mitt huvud att dunka! Haha :P

Efter tentan, gick vi till Joseph´s för att käka lite tentapizza! Och för första gången på väldigt länge åt jag upp en hel pizza! Det brukar jag aldrig orka! Jag tog en tonfiskpizza, yummie! :D Och vet ni vad, när jag gick ut från tentan så snöade det !!! Säsongens första snö! Det pågick sedan hela dagen så min bil var helt vit! Haha. Dock blev det, trist nog, en massa snöslask på marken så man blev helt blöt! På kvällen beslutade jag och Manne oss för att tappert gå till ica, vi skulle köpa lite onyttigt till kvällen, vi tyckte att vi var värda det efter tentan! Så jag såg nog ut som en blå boll som rullade fram på vägen till ica, jag tog på mig min vinterutustning :P (Min blåa michelinijacka, mina snowboots (har glömt vad de heter, hjälp mig!!) och vantar) Haha!


Det går verkligen inte att få bilderna stående!!! Jag har provat ALLT! Sparat den rätt i mobilen, sparat den rätt på datorn, innan jag laddar upp den. DET FUNKAR INTE OCH JAG BLIR TOKIG! Så no får helt enkelt stå ut med att vrida på huvudet. Så här såg jag ut iallafall! :D Hehe.

På kvällen gjorde vi inget speciellt. Jag tog tag i mig själv och diskade. Sedan åt vi glass, kakor och frukt och kollade på Vänner! :D

Och ni kan inte ana hur mysigt det var att ÄNTLIGEN lägga sig i sängen under täcket efter en lååååång dag med en jobbig tenta och jobbigt väder!

Nu gäller det!

Är tröttare än tröttast, och imorgon är det tenta!

Och den vanliga tentaångesten har smugit sig på och känslan i kroppen är den vanliga kvällen innan tentan. Man är lite irriterad, nervös och orolig. Det känns så dåligt och jobbigt samtidigt som det ändå känns helt okej.

Vi får se hur det går, förhoppningsvis går det toppenbra!

Nu ska jag njuta av min resterande halvtimmespaus innan det är dags att läsa igen!

Önska mig lycka till nu, det lär jag behöva! Och alla (som är vakna då) måste hålla tummarna för mig mellan klockan 8 och 13 imorgon !

Lova det nu!!

Nationalekonomin kommer bli min död!

På torsdag är det tenta i nationalekonomi. Inte alltför roligt tycker jag måste jag erkänna! Det är så himla många olika diagram och formler som man ska hålla reda på så man blir tokig! Men du fixar det här Emma, det gör du!! :D

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen (eller ska jag hämta täcket till soffan?) för att läsa lite om Makroekonomi innan jag ska sova! Imorgon blir det att gå upp tidigt för att hinna med allt pluggande!!

Sov gott ni där ute, och se upp för nationalekonomin! Haha..

(Känner att en bild vore på sin plats här, frågan är bara vad för bild....)


Inte för att den har något med något att göra som jag skrivit om idag egentligen. Men jag lyssnar på en 3 doors down låt just nu, och så hittade jag det här cd-omslaget som jag tyckte var lite skoj :P

Frisyrer..

Jag ska nog klippa mig lite längre fram i tiden, innan jag åker upp till Sthlm. Men nu vet jag inte hur.. Vill förändra lite samtidigt som jag vill ha kvar sneluggen.. Jag ska självklart ha kvar min blonda färg så tänk er alla frisyrer i blondt! :P Har hittat lite olika frisyrer på frilla.se, vad tycker ni? KOMMENTERA !! :D

Haha jag hittade bara en frisyr, och det var där här! Men vad tror ni att jag skulle passa i för frisyr? Let me know :)

(Hade tänkt lägga in en bild på mig här, för att visa hur min frilla ser ut nu. Men bilderna ligger ju ner hela tiden, trots att jag sparat dom stående. Dumt!)

Jag blir så lycklig i hjärtat...

...varje gång jag hör den här låten och framför allt ser videon till! Det är en låt man blir glad av och artisten som gör den ser så himla glad och sprallig ut!

Det sprider sig helt enkelt en ström av glädje i hela kroppen och jag blir så lycklig i hjärtat!

Jag ska inte hålla på det längre, utan nu ska jag avslöja vilken låt och vilken artist det rör sig om!

Let´s Twist Again - Chubby Checker !!


Alltså kolla på killen! Världens härligaste! Dansen till vänster måste ju få varenda människa att skratta till! :D

För alla som vill lyssna på låten och se videon, så klart, så klicka här!

Dags att göra sig redo för att gå o sova! Gonatt på er! :)

ZzZzZz

Jag sitter nu återigen i bibblo.. Har suttit här tidigare idag också alltså med lunchpaus och sedan ett möte om utbytesstudier i USA. Jag vill åka nu ju !!

Nu har jag precis kommit in i det stadiet där ögonlocken börjar kännas väldigt tunga, och det är inte bra. Klockan är inte ens 17 och jag har massor kvar att plugga idag!

Dags att sätta igång! Ciao!



Ni måste ju hålla med om att det ser fantastiskt ut!! (Chicago River)

Hallelulja!

Har precis blivit klar med en annons till ett företag (hemligt än så länge;) ) som jag hållt på och funderat över hela helgen. Nu ikväll poppade det äntligen upp en idé! :D Så nu har jag skickat iväg den, eller två olika men snarlika versioner, så får vi se vad de tycker om den. Jag hoppas att de tycker om den iallafall, så att jag får någon sorts kompensation för den! :D
Jag är lite osäker, antingen gillar man annonsen som jag gjorde eller så gör man inte det. Det är en sån annons helt enkelt. But I like it! :D Och de personer jag frågat också, iofs är det bara två men ändå! :D

Så nu ska jag äntligen få gå och sova! Eller jag måste duscha först, men SEN ska jag få sova! Så att jag kan vakna upp för att plugga ännu mer tenta.. SUUUCK vad jobbigt det är, men nödvändigt!

Ha det bra allihopa!

Goooood natt !

PS. Tro förresten inte att jag är värsta religiös eller nåt med tanke på rubriken till detta inlägg. Det var bara ett glädjeutrop lixom. Ville bara klargöra det ;) DS.

wihoo

Jag har hittat ett grupprum ! :D

Dags att fortsätta läsa......


Mitt kompendium om Mikroekonomi som jag läser, med alla mina rosa understrykningar. Men var lugna, det här råkade vara två sidor med ovanligt mycket understrykningar...

Regnet det bara öser ner..

Japp, det är Växjö det. Det regnar nästan hela tiden och när det inte gör det blir man chockad.

Imorse var det iallafall skönt att vakna. Jag fick sova till 11 men då var klockan helt plötsligt bara 10 :D och nu är klockan 13 helt plötsligt och jag har inte kommit igång och plugga, tog ju typ en evighet att skriva ut alla kompendium som jag ska läsa igenom. Skrivaren var ju typ tvungen att vila mellan varje sida.

Och nu ska jag börja läsa, men jag vill ha ett grupprum !! Det är massa ljud här! Aja, hööööörs!

Trött!

Idag är jag sjukt trött så jag tror att jag ska gå o sova nu snart så att jag är utvilad till imorgon! Imorgon är det föreläsning 10-13 som gäller, sedan en snabb lunch för att sedan sitta och råplugga i bibblan. Nu gäller det alltså!

Hämtade bilen idag, guuuud vad fin den var :D Alldeles glansig och fin :) Nu ser den ut som en helt ny bil vid fronten :D

Manne och jag var på Media Markt idag också, för de hade nåt 1-års jubileum. Så vi åt gratis korv, gratis godis och gratis dricka och sedan stod jag och sjöng Sing Star. Hehe i Media Markt varuhuset!! :D Man kunde vinna en Sing Star skiva och jag var såååååå nära !! Man skulle få 9000 av 10 000 poäng och jag slutade på 8550 poäng eller nåt !

Sedan åkte vi hem och jag blev sååååå trött !!

Jag har fått en massa uppdrag nu, ska försöka hinna med alla för alla är roliga ! Tentan går ju först såklart, men sen ska jag försöka skriva en artikel om Thailand, göra en tidningsannons till en Mekonomen bilverkstad och göra designen på tygmärken som Ekonomprogrammet, Programmet för Inrednings- och butikskommunikation samt Marknadsföringsprogrammet ska kunna ha på sina overaller!

Är numera även med i marknadsföringsprojektet som innebär att man marknadsför Ekonomihögskolan på mässor och ute på gymnasieskolor. Ska bli skoj, trots att jag inte blev projektledare. Nu får jag ju åka ut på mässorna också, vilket jag ville från första början! :D

Men nu, sova! Hoppas jag..

Välkommen till verkligheten!

Kvällen spenderades på en Mingelkväll med KROM Future (där jag sitter med i styrelsen, hihi) där tre gästföreläsare pratade om livet efter universitetet - Välkommen till verkligheten!

Den första pratade om rekrytering, hur han som chef tänkte när han skulle rekrytera folk. Och så gav han oss en massa otroligt bra och nyttiga tips som gjorde mig supersugen på att komma ut i arbetslivet NU!

Den andra pratade om pr och hur man får ut sina budskap genom media, och hur journalister fungerar. Även det väldigt intressant!

Den tredje och sista pratade om hur han gick från att vara student till att vara president på ett företag på två år. Han blev även Årets Ekonomistudent 2006. Häftigt och imponerande! Trodde dock att han var lite yngre, vilket hade gjort det supercoolt! Men han var 35 år och hade 11 års arbetslivserfarenhet innan han pluggade på VxU. Men ändå, starkt att gå så långt på så pass kort tid! Tänk om det kunde hända mig efter skolan :D

Sedan har jag inte gjort mycket, har föreberett mig inför redovisningen imorgon. Hoppas det går bra, ska bli skönt att bli av med projektarbetet helt för att bara kunna fokusera på tentan.

Gonatt!

Pengar någon?

Hallå där ute! :)

Nu har jag knallat iväg till bibblo och det är här jag sitter nu! :) Det är trist här, men så är det. That´s life helt enkelt!

Igår satt jag och Manne på Café Tufvan där vi åt middag (Lasagne) och pluggade. Dock var det väldigt konstig musik där så till slut gick jag hem för att jag inte kunde koncentrera mig :P Ett tag kom det till och med Disneyfilms-låtar, och det blev man så glad och svängig av så jag inte kunde koncentrera mig ordentligt! :p

Dagen ser ut såhär:

10-12 Bibblo

12-13 Lunch

13-16.30 Plugga tenta, troligtvis i bibblo

16.30-20.30 Mingelkväll med KROM Future

20.30 Hemgång och troligtvis färdigpluggat för dagen, eller? Dags för en väldigt sen middag då iallafall! (Lugn mamma, jag ska äta något litet mellan kl 13 och 20.30, hihi)

Så här i slutet på månaden kan det ofta bli så att man har lite dåligt med pengar, och precis just så är det för mig just nu! Jag har så att jag överlever månaden ut, utan att nalla på mina trisslottsvinster (typ uppe i 250 kr nu :D) De ska jag spara tills jag vill göra något speciellt eller då jag verkligen verkligen är i kris, men det är jag inte nu och det är inte ofta jag är det heller! :) Pengarna kommer ju på fredag och då är det dags för en storhandling för att fylla frys och kylskåp igen!! Ska nog börja göra matschema så jag vet vad jag behöver handla. Någon som har några bra, lätta och nyttiga maträtter som jag kan laga till lunch eller middag så printa gärna ner de i gästboken :D

Saknar min brödrost, det är ju nu jag verkligen vill ha den! Rostat bröd (utan smör) med stekt ägg (lite stekfett hehe), körsbärstomater och gurka! Yummie!! Undrar bara vart jag ska få plats med den, då utrymme tyvärr inte finns i överflöd i min lägenhet!


Jag lånade bilden från Kenzas blogg (http://kenzas.se) Hoppas att det var okej, det var därifrån jag fick min frukostidé dåra! Hehe! Men visst ser det helt himmelskt gott ut?!  :D


Nej, nu får mina gruppmedlemmar komma tillbaka så att vi kan få detta gjort någongång! Jag får väl plugga tenta så länge !!

Ciao!

Tro det eller ej

Det är dags för mig att gå och sova nu, dra på trissor! :D

Sitter och letar torskrecept, någon gryta typ. Så har ni nåt bra tips, let me know! Vet att pappa gjorde nån supergod torskgryta förut, frågade honom förut men då kom han inte ihåg hur han gjorde. Men jag ska fråga igen! Mohaha! Hehe :P Han gör aldrig mat efter recept utan han går på känsla, kan vara svårt att få recept då :P

Sedan har jag även blivit väldigt sugen på att äta rostat bröd med stekt ägg och grönsaker som frukost. Men vet ni vad problemet är? Jag har ingen brödrost här! Men vet ni vad lösningen är? Jag har en brödrost hemma i Sthlm som jag fick av mormor för länge sen! Nu ska den komma till användning serrni! Så det får följa med mig ner till Växjö nästa gång jag är hemhemma! :) Mumsigt ska det bli :)

Julen börjar sakta komma närmare och närmare, och jag längtar! Den 8-10 ska jag och Manne åka till Malmö, inklusive en dagstrip till Köpenhamn. Kommer bli supermysigt, mitt i julyran :D

Men det händer mycket innan dess så förhoppningsvis går tiden fort! Men tiden innan är ju mysig också eftersom att man har något att se fram emot. Sedan är det mysigt när man är där men sedan är det ju över. Hehe.

Tills dess har jag iallafall 2 tentor, ett grupparbete, studiebesök på Kosta Boda (Outlet) där jag ska köpa julklappar till familjen och mig själv :D, Mingelkväll, sälja bil och lite sånt!
Men det är faktiskt inte så himla lång tid kvar. Och sen är det nyår, hoppas att jag får vara med Manne vid nyår detta året. Det skulle vara mysigt! Och på tal om det har jag börjat "längta" till Öland/Kalmar nu igen också! Det var ju ett tag sen jag var där så nu måste jag fylla min Öland/Kalmar-kvot så att jag klarar mig i Växjö ett tag till. Dock längtar inte Manne dit lika mycket då han säger att det inte finns något att göra där på vintern. Men jag bryr mig inte! Man kan fortfarande strosa runt i Kalmar, och sedan är det mysigt att bara vara där! :)

Nej det var allt för mig, dags att krypa ner i sängen! Ska kolla på Jay Leno samtidigt också, haha! :D

Jaha

Jaaaha, vad har hänt nu lixom?

Vi då?

Jaja, vi klarar oss så bra så! Så de så!

I brist på annat..

Om man inte har någoting att göra, eller om man tar en kort paus i pluggandet, så kan man köra näsbrytning! Det är precis, eler ja typ, som det låter. Det är som armbrytning men med näsorna, och tro mig, prova inte det hemma! Det gör ont och man avbryter efter typ 3 sekunder! Jag och Manne har provat!

Och nej, jag har aldrig sagt att vi är normala! Haha!

Nu ska jag fortsätta plugga, hej svejs!

Magen

Det är inte alltid lika genomtänkt med svullarkvällar i soffan framför en film. Man köper en massa godsaker men orkar typ äta upp hälften, och nu köpte jag inte alls så mycket godsaker! Dock hjälpte middagen (tacos, tack älskling :)) till att fylla magen en bit..

Nu tittar vi på Bad Company som är slut om en kvart.. Spännande! Dags att fortsätta att titta!




Och kom ihåg, things that doesn´t really matter, it´ a moo-point! ;) (taget från Joey i Vänner, I just love it! :D)



Seg, segare, emma!

Japp, that´s me right now!

Dagen har väl inte varit alltför produktiv men lite har jag hunnit med iallafall! Passade dock på att ta en sovmorgon idag!
Igår var jag och Manne på en inflyttningsfest hos en kompis till Manne. Trevligt, men vi var inte där så himla länge. Inte hade vi lust att gå ut heller, Stallarna är ju trots allt ingen höjdare enligt varken mig eller Manne! Så vi gick hem istället och kollade lite på tv :)

Idag har jag suttit och pluggat lite i bibblo, gick så himla segt! Sen gick jag hem för att diska och städa lite innan Manne kom hem så vi skulle laga mat. Lax med potatis och hollandaisesås blev det. Mums fillibabba! :D

Och nu sitter jag här, och halvkollar på Ace Venture - Djurdetektiven rider igen! Asså det är typ en av världens bästa filmer! :D "Hi ho silver, awaay!" "We love you dark continent, good night!" Dessa citat är då självklart ur filmen och kan bara förstås av de som sätt filmen. Det är nämligen de bästa citaten i hela filmen! :D

Men nu ska jag gå ner till tvättis och sen ska jag och Manne bege oss till ica :)

Ha en mysig lördagskväll alla ni där ute! :)

Tack!

Tack för att ni tyckte att mina jackor var fina :D Och jag försökte faktiskt att vrida bilden innan men det funkade konstigt nog inte..

Blev inte projektledare by the way.. Men det var tydligen ett jämt och svårt beslut.. Men FAN ! Nu orkar jag inte prata mer om det..

Snart ska jag på möte om utlandsstudier.. Eller ja, om 2 timmar..

Vet inte vad jag ska skriva mer, hör av mig senare! Ciao !

Jackor för hela slanten!

Ja det kan man ju lungt säga, för nu har jag köpt två dyra jackor under en kort tid. Men de är nödvändiga så! :D

Först kommer min älsklingsjacka, skinnjackan !! :D


Och ja, ni får helt enkelt stå ut med att bilden ligger ner. Jag vet inte hur man fixar så att den vrider på sig.. Någon som vet? hehe.. Måste även passa på att säga att det inte är ofta jag har den knäppt, det är snyggare att inte ha den knäppt.. Jag brukar ha en tjocktröja under för att inte frysa :)


Och så till min nya vinterjacka, a.k.a Michelinjackan (bara för att jag ser ut som en blå Michelingubbe i den). Men den är grymt mysig och eftersom alla vet att det är en stor jacka så ser jag inte tjock ut i den :D Smart va?! :D


Och ja, den ligger också ner, som sagt! Men jag gillar den! Gillar den lite udda färgen också! :D Då syns man bra i den vita snön sen.. Och det blir inte lika tråkigt som svart som man alltid har..


Japp, det var jackorna det! Let me know what you think ! :)

Just det, hämtade min EHVS-tröja idag! Världens mysigaste tjocktröja, sen är den snygg också! Har dock inte hunnit ta kort på den än så ni får hålla ut och ha något att se fram emot i framtiden ! ;)

Titta hit :D

Oj oj oj nu hittade datorn telefonen så nu kommer bilderna ni så länge väntat på.. Tänkte att jag delar upp dem lite så att det inte blir en himla blandning av bilder i ett o samma inlägg..

Champagnefrukosten iallafall..

Jag tror inte att jag har gått upp så tidigt på väääldigt länge. Halv sju gick jag upp, mot min vilja. Men jag skulle ju faktiskt på champagnefrukost (egentligen var inte champagnefrukosten så bra som jag trodde den skulle vara, men mackorna var ju goda iallafall, och föreläsaren var ju sjukt duktig på det han gjorde)

Så här såg mackorna ut, och jag måste säga att de var godare än de ser ut :D



Alltså, ett mörkt bröd med gravad lax och äggröra. Sedan ett ljusare bröd med parmaskinka och någon krämig gegga. Oerhört mumsigt ! :D







Tyvärr

Nope, det gick inte tyvärr.. Datorn hittar inte telefonen konstigt nog :S Har aldrig hänt förut.. Så jag får ta det nån annan gång, senare ikväll eller imorgon..

Håll ut ! Hehe ! :)

Sötsug

Idag gick jag upp vid 8 för att jobba med projektarbetet, jobbigt men nödvändigt. Sedan satt vi på hyllan i några timmar innan vi gav upp för dagen och bestämde oss för att finslipa det sista på söndag. Man blir så himla blind på sin egen text när man sitter med den flera timmar om dagen så vi valde att göra så här nu, känns bra tycker jag :)

Resten av dagen har bestått utav slapp i soffan och förberedelser inför presentationen på mötet för projektledare imorgon. Vill så gärna bli projektledare! Skulle passa mig bra och det skulle vara så himla kul och en så himla bra erfarenhet! Så alla måste hålla tummarna för mig imorgon mellan klockan 9 och 9.30! Lova det nu! :D Hehe. Jag tycker iallafall att jag har bra idéer att komma med, men hoppas att jag kommer på något ännu bättre precis när jag är där!

Snart ska jag bege mig till ICA, ska bara köpa margarin för att kunna baka lite, hihi! Det ska bli så gott, blir brysselkex. Supergott och superlätt att göra :D

Men först ska jag kolla klart på Vänner-avsnittet på femman ;)

Just det, bilderna! Laddar upp dom nu! :D

Orkar... inte...

Orkar verkligen inte lägga över bilderna från mobilen till datorn ikväll, är så himla trött så det går inte att beskriva !! :P Haha

Ska seriöst gå och sova nu faktiskt! Hör av mig imorgon ;)

Världens längsta dag!

Dagen började, efter endast 4 timmars sömn, med en champagnefrukost. Så klockan 07.06 klev jag av bussen i stan för att bege mig mot Mat & Dryck, men jag fastnade i SEB lilla vänte/bankomathall för att värma mig lite! Hehe, det är ju så ruskigt kallt ute nu!! Champagnefrukosten hölls sedan i världens bäste sommelier (vin och champagnekunskap typ) och han var ju så sjukt duktig på att beskriva en champagne!! I rasande fart, under ca 2 minuter, beskrev han saker som intensitet, doft, färg, bubblor, smak, vad man ska äta till osv.. Och så avslutade han med: jaa, lite kortfattat alltså! Och alla började skratta! Haha, om det där var kortfattat, hur mycket hade han kunnat säga då lixom? Häftigt tycker jag :P

Det bjöds iallafall på två sorters mackor:
Ett ljusare bröd med parmaskinka, sallad och nån supergod krämig klick på.

Ett mörkare bröd med gravad lax, sallad och äggröra.

Yummie, yummie! Det kommer upp bilder på dom sen, jag smögfotade! Hehe! Får se om jag kommer ihåg/orkar lägga in dom när jag kommer hem senare ikväll!

Sedan gjorde jag mig förtjänt av att gå hem och lägga mig i sängen bredvid Manne och sova i en timme typ. Sedan var det dags för en tre timmar lång föreläsning. Det var på håret att jag klarade mig igenom den, så trött som jag var! Haha! Precis efter föreläsningen började det ett möte om utlandsstudier som jag satt kvar på. Mycket tråkig presentation måste jag säga, hade kunnat livats upp lite.. Men men!

Efter mötet satte vi oss lite med projektarbetet igen, innan det var dags för mig och Anna att knalla upp till Tufvan för att sända vårt första radioprogram tillsammans! :D Vi har döpt programmet till Flickorna på T2 och jag tyckte att det gick riktigt bra för att vara vårt första program! :D Vi hade någonting att prata om hela tiden och vi spelade bra musik! Och vi vet att vi hade minst 5 lyssnare ;)

Sen var det ÄNTLIGEN dags för att få lite mat i magen, och dagens middag bestod av köttbullar och makaroner med ketchup!

Och nu ska jag iväg och jobba ännu mer med projektet! Men jag tänker bege mig hemmåt senast kl 22! För imorgon ska vi sitta med projektet från kl 8 så jag vill komma hem i tid så att jag kan gå och lägga mig i hyfsad tid!
Så full fart hela dagen till klockan 22 på kvällen, det här känns verkligen som världens längsta dag! Men den har även varit väldigt produktiv!

Men ni kan inte förstå hur mycket jag längtar efter att bara få dra på mig mjukisbyxorna och lägga mig ner i soffan och bara slappa!! Bara... cirka... 2... timmar... kvar...

Plugg

Dagen idag har mestadels bestått av plugg.. Att skriva på det där j*vla projektarbetet! Och inte har man ork/tid att plugga på tentan heller, inte bra !! Måste ta tag i det här nu!

Imorgon är det dags för champagnefrukost! Redan klockan 07.30 ska jag vara inne i stan och dricka alkohol, inte bra! Men jag tycker inte om champagne så det gör ju inget! :P Men det har ryktats om att det ska bjudas på en hejdundrande frukost! Bättre än hotellfrukosten ska den tydligen vara och då måste den ju vara himmelsk! Ska bli spännande iallafall! Han som håller i frukosten är världsmästare sommelier eller vad det nu heter. Vilket helt enkelt betyder att han är bäst i världen på vin och champagne, som jag har uppfattat det som iallafall :)

Skriver mer imorgon :) För nu måste jag ju sova om jag ska orka upp imorgon. Bussen går 06:58! Oj oj oj, har inte varit uppe så tidigt på väldigt länge!

Hur ska detta gå.... Nån som vill ringa och väcka mig runt 06.20 ? haha ! Nej gör inte det är ni snälla, jag ska klara mig ;)

Gonatt!

Bilder !!

Hittade bilderna från finsittningen som ÄNTLIGEN kommit upp på Växjöpuls (www.vaxjopuls.se)

Så här kommer dom! :D Jag vet inte riktigt hur nöjd jag var med helheten på porträttbilden, men skit samma. Jag ser ju liten ut iallafall! Haha!


Jenny, jag och Anna på Röda Mattan ;)



Och så här satt vi. Scenen är till vänster, fast längre ut till vänster än vad bilden sträcker sig :P Nästan längst till höger står jag, vet inte om ni ser det men... Om man säger så här, längst till höger står det tre bord i en lodrät vinkel. Vid mittenbordet av dem står jag. Det ser ut som att jag klappar händerna. Ser ni mig ? Haha :P

Oj oj oj !

Ibland händer det mycket i livet som blir jobbigt för en liten tjej som jag!

Men skit samma, det finns alltid värre saker! Som att köra ner en stoooor, dyr båt i ett dike!
Eller att någon skadas, osv!

Men jag mår bra, när man tänker till hälsan :D och det är jag ju glad över ! :D

Vad har ni alla där ute för er ? :D Det var ju ett tag sen jag hörde något från er där ute! Känns som att det var evigheter sen jag hörde av mig hör också iofs, men nu är jag tillbaka!!

Manne håller på och lagar mat nu, köttgryta med ris. MUMS ! Det känns som att jag borde hjälpa till, men jag ska göra det sen! :) Man kan ju alltid duka, skära gurka och så :)

Overallis

Ekonomhelgen består även utav en overallsittning, och den var ikväll! Och jag var där, på den sittningen, ikväll! Haha!

Det bjöds på mat och underhållning, som det alltid brukar!

Varmrätt: Chili con Carne med ris

Efterrätt: Kladdkaka med grädde

Men nu är jag hemma och är trött! imorgon ska jag upp tidigt för att åka till min morbror.. Ska bli trevligt :)

Men nu ska jag och Manne begå oss till Statoil! Sen ska jag nog hem och sova, eller iallafall ta ut mina linser ;) Hehe!

Halloj!

Min dag har bestått utav föreläsning, där jag höll på att somna för att jag lyckades sova 5 timmar i natt.

Sedan var det dags för Ekonomhelgens finsittning! :D Och det bjöds på smarriga saker, det vill jag lova! vänta ska ni få höra!

Förrätt: Chilimarinerat scampispett med plocksallad och limeyoghurt. Yummie yummie!

Huvudrätt: Helstekt dubbelmarinerad fläskfilé med kapris och balsamicovinäger, krämig potatisgratäng, romaosallad och plommonchutney. Så gott så jag knappt ville sluta äta!

Efterrätt: Chokladtårta med tryffel, rostade pinjekärnor och lättvispad grädde. Nu fick jag nästan rulla hem!

Det bjöds på underhållning också, vissa bättre än de andra måste jag tyvärr erkänna! :)

Sedan gick jag hem till Manne, skippade eftersläppet, hade lixom ingen lust. Vi tittade iallafall på en film och det var jul i filmen, så nu längtar jag supermycket till julen!!! Men det är ju inte alltför lång tid kvar så jag får hålla ut! Det sämsta med julen är att jag måste vara utan Manne, och det är väldigt jobbigt faktiskt. Håller tummarna för att jag får fira nyår med honom detta året iallafall !!

Och nu är jag supertrött så nu ska vi gå hem till mig och sooooova ! zZzZzZzZzZzZ Ska bli mysigt faktiskt, har varit trött hela dagen, haha! :P
Det är ju trots allt en dag imorgon också, som innehåller pysslande med bilen och overallis! Hoppas att allt går bra (håller tummarna !!!!!)

Gonatt på er! :)


Irritationsmoment i vardagen!

Ja, HATAR man inte bara sånna, irritationsmoment i vardagen !! Pallar verkligen inte, såååå onödigt. Slöseri med energi !

Nej, den här dagen har inte varit bra alltså.. Dock tyckte jag ändå att plugget i bibblo gick rätt så bra idag, och det är ju alltid nåt!

Har massor att göra så det är dags att sätta igång, ska kila iväg på ett Layoutmöte med KROMfuture! Så nu är det dags att sätta igång !!!!




Ja, här har vi en kille som avreagerar sig ! Vilket man skulle behöva göra ibland :P

Hej alla där ute !

Sitter just nu på studentcaféet Tufvan för att plugga och äta världens godaste lasagne! :D Har suttit i bibblo idag och fått mycket gjort samtidigt som jag inte fått mycket gjort. Haha, så är det iallafall! Jag har läst mycket och antecknat mycket men inte fått mycket nerskrivet på datorn, men det är det som komma skall här på Tufvan! :D

Snart kommer Manne hit också så Anna L, jag får min middagsdejt till slut iallafall! ;)

Kvällen efter plugg och lasagne kommer bestå utav dodgeball med Emma.. Och nej herregud, jag ska inte spela! Så roligt ska vi inte ha det! Jag ska titta på när klasskompisarna iklädd Y-front (troligtvis) med en viss promillehalt i kroppen ska försöka vinna turneringen mot ett antal andra utklädda människor! Hehe!

Nej, dags att återgå till monopol.. Och akademiska artiklar, woho!!

Sedan har jag en till hälsning, Anna O, jag är väldigt stolt över att du hittade kommentarerna! ;)




Nej nej nej, inte den sortens monopol.. Här handlar det om marknadsformer!!

Ibland

Ibland orkar jag verkligen inte.. Varför lixom, varför hålla på ?! Det är bara onödigt och skapar onödiga situationer.....

Men skit i det.. Jag ska vara glad ändå! :D

Sitter och kollar på lite inredningsprylar som jag kanske ska införskaffa OM det skulle bli så att jag och Manne flyttar ihop :)

Och fan, nu måste jag gå ner till tvättis.. Såååååå himla tråkigt ! Men det måste göras! Sen ska jag ta ett litet kvällsmål, fortsätta titta på inredningsprylar och städa klart min lägenhet. Oj, det är nästan så jag chockar mig själv ibland.

Jag är duktig ! :D




Duktig

Jag och Manne har precis gått en promenad in till stan och hem igen! Och vi gick ändå i ett rätt högt tempo också! Och nu när jag kom hem känner jag att jag blev väldigt trött! Men måste plugga lite innan jag går o sover, måste leta tråkiga artiklar, och inte går det bra heller.. Svårt att kolla i engelska artiklar när man bara ska begränsa sig till Sverige, vet inte hur de tänkte men aja!

Nej nu måste jag forsätta! Hoppas att ni där ute tycker lite synd om mig iallafall, och jag hoppas att ni aldrig behöver leta efter akademiska artiklar i databaser !!

Jag är trött..

..och vet ni vad man gör då?

Man går och sover !! Eller ja, man duschar först som jag måste göra nu.. Men sen kryper man ner under sitt mysiga duntäcke!

Och i natt är faktiskt mitt sovsällskap tillbaka från Kalmar/Öland :D

Gonatt!



Ungefär så här känner jag mig just nu ! (Trött alltså, inte som en bebis, haha!)

Vill att ni ska veta..

..att jag är hemma från Sivans nu!

Har haft en toppenkväll med god middag och trevligt sällskap! Nu är jag så trött så jag tror jag stupar snart! :P hehe

Ha det bra ! Och gonatt !

Kära blogg

Du ska veta hur mycket kläder jag har hittat på Gina Tricots hemsida som jag vill ha!!! Ska dit imorgon och shoppa slut mitt presentkort, om allt nu ser ut som jag tror och passar bra.. ÄNTLIGEN har Gina kommit tillbaka och blivit sådär oemotståndligt!! Har varit en period nu då jag inte hittat nåt där, men nu jävlar small det till helt plötsligt !!

Så imorgon blir det en sväng till stan, med buss, för att shoppa kläder och förvaringslådor.. Skoj faktiskt :D

Lägger upp bilder imorgon, på mina inköp och tidigare inköp som jag inte lagt ut bilder på än.. Typ min skinnjacka och min nya vinterjacka som jag ser ut som Michelingubben i ! :D

Nu ska jag fortsätta lyssna på Spice Girls, jag har kultkväll här :P





Hej hörrni!

När man sitter hemma och pluggar kan det ibland vara nyttigt att ta en paus för att rensa huvudet lite. Detta är precis vad jag har gjort just nu och i pausen hittade jag lite roliga sidor som jag tycker att ni ska checka in!

Gratis Kläder :D

Gratis Bio och Presentkort :D


Så bli medlemmar nu så kan vi gå ut och shoppa med våra presentkort sen :D hehe

Aaaah..

Varför ska det vara så svårt att skriva en ansökan? Inte till ett jobb i detta fall utan till en projektledarpost för ett marknadsföringsprojekt i skolan. Vill sååååå gärna bli projektledare! Tror verkligen på projektet, tycker att det skulle vara jätteroligt att vara med och ännu roligare att ha ansvar och leda hela grejen!

Man ska skriva en kort presentation av sig själv vilket betyder att man på ett litet utrymme ska få plats med många och bra saker som sig själv utan att låta för överdriven. Man ska helt enkelt sälja in sig själv. Åååååh jag hoppas verkligen på det här, ni där ute får hålla tummarna för mig!

Nu måste jag koncentrera mig!!!!

RSS 2.0