Öland!

Jag och älsklingen är på Öland över midsommar! Uppdaterar bloggen med bilder när jag kommer hem, vilket blir ikväll.. Imorgon är det jobb igen.. Inte kul !!

Hörs ikväll!

helg !!!!!!

Nu är det äntligen helg :D Efter 2,5 slitsamma dagar på jobbet ska det bli skönt att få ta det lugnt i 2 hela dagar innan det börjar igen! Men det gick rätt bra idag iallafall. Var först till 10 ordrar idag igen (precis som igår) men istället för en bonus i form av pengar fick jag välja mellan olika skönhetsprodukter, så jag valde ansiktsvatten. Inte superkul, hade hellre tagit pengar! Men det fick vara äran och berömmet som var bäst idag :D

Hämtade även mitt visum idag så nu får jag lagligt vara i USA i 5 månader, wiiiihooo! :D Det som jag har kämpat för att få nu hur länge som helst är äntligen avklarat!! Massa pappersarbete, utgifter och köande men nu är det klart. Känns otroligt skönt :D

Men nu är jag supertrött så nu ska jag ta och gå och sova! Ha det bra!!

tillbaka

Ursäkta att jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag men det har ju varit så att jag har varit utan dator ett tag. Jag har nämligen lämnat in den hos datordoktorn! Men nu har älsklingen lånat ut sin bärbara dator till mig så nu har jag dator igen! :D Tack älskling :D

Igår var min första heldag på Avant Marketing. Vet inte riktigt om det är ett jobb jag gillar egentligen men jag verkar vara bra på det för jag säljer väldigt bra! Vilket är väldigt roligt!

Idag var jag även först med att få 10 ordrar vilket gjorde att jag fick en (stor) bonus på 75 kr! Ändå två stycken gratis provisioner bara sådär, rätt najs! Dock jobbar man mellan 10-19 vilket är rätt jobbigt och segt, men som sagt, så länge man tjänar pengar på det så är det okej!

Men nu ska jag ta det lugnt innan det är dags att sova inför en ny arbetsdag imorgon, då jag lyckligtvis slutar redan vid kl 15 eftersom det är fredag. Älskar helg !! :D

intervju

Nu ska jag snart bege mig ner till tunnelbanan för att ta mig till Amerikanska ambassaden. Lite nervöst är det, inte för att jag är orolig för att det ska gå dåligt, mest för att det är så mycket nytt, man hittar inte dit och vet inte hur det funkar. Men det kommer gå bra! :)

Sedan är det hem igen för en liten stund och lite fix innan jag ska tillbaka till stan för att träffa mor min innan jag tar tåget tillbaka till Växjö ikväll/eftermiddag.. Vill inte åka tillbaka till Växjö.. Men måste man så måste man, inget att göra åt!

Ha en bra dag.

bra dag

Idag har jag utträttat lite viktiga ärenden. Varit på banken och tagit ett kontoutdrag inför visum intervjun samt lämnat in min dator hos mac-doctorn!

Sedan var vi en snabbis på Thai boat på Söder. Asså snacka om att den båten är häftig asså! Sjukt bra affärsidé! Varför finns inte det i Växjö?! För att Växjö är tråkigt :P

Imorgon är det dags för visum intervjun. Jag är inte direkt nervös över själva intervjun, är mest spänd över om allting går bra med papper och så vidare. Men det ska det göra!

Nu är det snart dags att gå och sova eftersom jag måste gå upp supertidigt imorgon!

söndag.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi kollade även på video från när jag var liten, haha kul att se men konstigt att fatta att det verkligen var jag för 20-21 år sedan!

Idag fick jag äntligen äta kinamat! Oj oj oj så mätt jag blev! Men gott var det!

Men nu ska jag snart sova, är tröööööött!

Förlåt för att det inte kommer några bilder, men min dator mår ju som sagt inte så bra och jag orkar inte söka efter bilder på internet hela tiden.

Godnatt.

6 juni = födelsedag och nationaldag!

Japp, då är födelsedagen slut! Trist men sant! Har haft en väldigt bra födelsedag hemma i Stockholm! :D Fått fina presenter, haft trevligt sällskap och ätit maaaaaaaaassor av gosaker! Hemmagjord smörgåstårta, hemmagjord gräddtårta med jordgubbar och sedan grillning på kvällen med kött, lax och potatisgratäng! :D:D:D Tack familjen :D

Sedan vill jag även tacka alla som har grattat mig idag! :) Tror jag fick det till 40 snälla människor :D Vissa har sjungit och vissa har låtit bli, hehe.

Har som sagt haft en toppenbra födelsedag, som vanligt! :D Men nu är jag så trött så jag måste sova!

God natt.

And one thing, thanks all of you nice people that said "congratulations" to me today! You´re soooo sweet :D I´ve had the best birthday today with a looooot of good stuff to eat, great company and great presents! :D But now I´m sooo tired after a long day so I have to get some sleep!

Good night.

21

Jaha, då var man 21 nu då! Myndig i USA, toppen!

Idag, eller tekniskt sett igår, skrev vi tanta i Marknadsrätt som jag hoppas gick vägen, vi får helt enkelt vänta och se!

Sedan hade jag en lite för tidig födelsedagsfika med Danielle, Josiah, Anna, Anna, Rebecka, Katarina, Emelie, Victoria, Christian och Manne. Mycket trevligt måste jag säga och thanks for the gifts! :D

It´s sooooooo sad that the international students are going back home now! Danielle you know that we have to get together when I come to the U.S! :D

Nu är jag iallafall äntligen hemma i Stockholm för att njuta av mitt sommarlov innan jag börjar jobba på onsdag. Imorgon ska födelsedagen firas med smörgåstårta, jordgubbstårta och grillning på kvällen. MUMS! På söndag är det slappdag och på måndag är det mer firande med grillning på kvällen.

På tisdag är det dags för min visumintervju. Har hört att själva intervjun bara varar i 2 minuter, men jag är ändå lite nervös. Hoppas ju på att man har alla papper iordning som det ska osv. Men det ska nog gå vägen!

Nu är det dock dags för att gå och sova! Har varit uppe sedan kl 7 imorse efter en 5 timmar lång natts sömn. Det är en stor dag imorgon!

Får se hur mycket jag uppdaterar bloggen när jag är hemma nu när jag inte har någon egen dator! Håll ut tills vi hörs nästa gång!

Ta hand om er och håll tummarna för bra väder imorgon och på måndag!

Tenta-frukt

En sak slog mig när jag var på ICA för att handla lite frukost och fika tills imorgon. Det finns inte många frukter som är okej att ta med sig på en tenta. Kolla här..

Apelsin - jobbig att skala och kladdar mycket - ingen tentafrukt
Plommon, nektarin, persika - lämnar kärna efter sig och kladdar - ingen tentafrukt
Äpple, päron - lämnar skrutt efter sig och låter mycket när man biter av en tugga - ingen tentafrukt
Kiwi - måste man ha kniv och sked till för att kunna äta - ingen tentafrukt

De frukterna som egentligen är okej är banan, mandarin och vindruvor.. Annars vet jag inte..

Knepigt det där. Tenta imorgon. Önska mig lycka till. Stockholm imorgon. Yiho!

sista rycket

Imorgon är det dags för terminens sista tenta och årets sista svenska tenta, förhoppningsvis!

Alla där ute måste hålla tummarna för mig imorgon mellan kl 08.00 och 13.00, då skriver jag tenta i Marknadsrätt, inte kul! 0 av 5 toasts!

Men än är det tid kvar att plugga så det är bara att sätta igång! Mycket annat som ska hinnas med idag också tyvärr..

Sätt fart.


Folksamling

Idag var jag inne en runda i stan igen för att fixa de sista grejerna. Intyg från jobbet och foto till visum. Nu är jag nästan ready to go inför intervjun! Bara kuvert och ett par intyg till som fattas sen är det klart!

Och vet ni vem som, dagen i ära, hade valt att besöka lilla Växjö? Fredrik Reinfeldt! Det var helt galet, det var knappt trovärdigt ens. Men det var värsta folksamlingen och folk ville ta kort på sig själva bredvid Reinfeldt och det var tjejer som skrek och tjoade och jublade. Det var som att han var en rockstjärna. Konstigt..

Sedan har jag pluggat och tvättat ikväll också, så rätt nyttig ovh duktig har jag varit idag! Dock skulle jag har pluggat mer! Men men, tror/hoppas det går bra iallafall!

Nu vill jag bara att det ska vara fredag kl 13 så jag har tentan gjord och kan ha födelsedagsfika/goodbye träff med lite folk..

Wish me good luck!

Hmm

Först vill jag tacka de som sagt att min blogg blivit fin :D Kul att höra :D

Sedan vill jag bara säga att jag är trött! Så jag ska sova snart, hehe. Var bara tvungen att gå till skolan för att kolla mailen och så först, hehe!

Godnatt.

Mycket

Idag är det MYCKET att göra.

Det räcker med att skriva det, nu ska jag fortsätta med allt!

Have a nice day.


segt

Idag har jag pluggat lite, dock inte mycket tråkigt nog. Istället har jag flängt runt på stan för att fixa lite grejer som behövdes.

Jag vet nu varför det känns så tungt att plugga. Det är för mycket som händer. Det är för mycket att plugga till den här kursern och det är för mycket som händer utanför med USA, visum, lägenhet, dator osv.... Jag stänger av helt enkelt och just nu är jag inne i en jobbig period. Hoppas att den går över snart!

Nu ska jag sluta vara deprimerande! Snart är det dags att sova för att ta nya tag imorgon (jag märker att jag skriver det i de flesta inläggen nu, hehe)

Gonatt.

Soooolen !

Idag har jag iallafall unnat mig själv en liten stund i solen, dock var den inte lång men det är alltid något! Sedan har jag suttit inne i en datasal och försökt plugga hela dagen. Dagen har dock varit rätt seg och pluggandet gick inte som förväntat. Det var efter middagen (ugnslax, potatismos och majs. Muuuuuums) som det tog fart och nu när jag ska gå och sova så kan jag faktiskt känna mig rätt nöjd med dagens insats.

Men nu är det dags att få några timmars sömn innan en ny dag väntar. Imorgon ska jag upp tidigt för att hinna plugga lite innan jag ska in till stan och fixa en rad med saker!

And for my international friends, I´m too tired to write something in English today! Sorry! But I´ll see some of you this Friday! :D

God natt.

RSS 2.0