Typiskt

Varför ska man alltid bli sjuk när det passar som sämst? Jag vet att det aldrig passar att bli sjuk men förkylningarna skulle ju kunna komma under de tiderna då det egentligen inte spelar någon roll. Eller nåt..

Konstigt

Idag har det varit väldigt konstigt väder.. Sol - regn - sol - lite regn - massor av regn....

Jag har shoppat lite idag! Men åndå inte gjort av med så mkt pengar. Det är bra shopping tycker jag! :D Köpte lite småprylar hem, så Emma goes mini Roomservice sen..

Nu ska min älskling bjuda mig på middag ! :D Min pojkvän är den bästa :D No competition !!

Hemma igen

Japp, igår kom jag tillbaka till Växjö.. Trist att lämna Sthlm, har börjat längta hem nu.. Jag var lite lyxig och flög hem också, det går ju så mkt snabbare än att åka tåg.. Sjuuukt litet plan med två rader med stolar, på ena sidan var det två stolar i rad och på andra sidan var det endast en stol.. Och eftersom jag flög själv, och inte ville hamna bredvid någon svettbomb ;), så satte jag mig på den sidan med ensamma stolar, vid fönstret. Självklart gjorde jag den lilla missen att sätta mig vid vingen men det gick bra ändå, jag såg marken/utsikten iallafall :) Så länge jag ser marken när jag flyger känner jag mig trygg, och när man flyger så pass korta sträckor ser man alltid marken.. Och det tycker jag är bra! :D

Väl framme i Växjö möttes jag av den minsta flygplatsen jag sett i hela mitt liv.. Men den hade sin charm den också! Och tur som jag hade hann jag precis med bussen och slapp vänta i en timme på nästa plats. Snacka om att jag hade dött av tristess om jag hade behövt sitta där i en timme alltså.. Fanns verkligen ingenting att göra..

Jag hade precis fått reda på att Manne skulle komma hem på lördagen, trots att jag vet att han brukar komma och överraska mig. Men denna gången trodde jag nog inte att han skulle komma. När jag sedan kom hem och skulle gå ur hissen höll han dock på att skrämma livet ur mig när han helt plötsligt stod där bakom mig. Det roliga var att jag tyckte att det luktade som Manne när jag klev ut ur hissen, vilket jag hade helt rätt i ! :D

Idag har jag jobbat, och efter en veckas semester kändes det lite halvtungt.. Men jag klarade det och lyckades tjäna in både timlön och provision! ;)

På kvällen tog vi det lungt och jag kollade på Sex and the city filmen ! :D Imorgon kanske vi ska möblera om i mitt vardagsrum.. Och se om det blir fint ! :D Jag hoppas det iallafall..

Så här är det

Jag är hemma i Stockholm under en vecka... Därför står min blogg stilla just nu..

Kommer hem på fredag kväll, får se om jag orkar blogga då :P


Ny frisyr ! :D

Idag har jag varit o klippt mig och tanken var då att jag skulle ändra min frisyr lite, och det gjorde jag !!! :D

Och nu är jag nöjd!

Har jobbat idag också, men sålde bra så det blir bra med pengar, och det tycker Emma om!

Snart åker jag hemhem! :D:D:D:D LÄNGTAR !!!

Orkar inte ta nån bild på min frisyr ikväll, såg halvt messed up i camen.. Fixar det senare ;)

Duktig Emma !

Idag har jag varit ledig från jobbet, men jag har jobbat hemma istället! Måste faktiskt erkänna att jag har varit oerhört duktig idag!

Början på dagen var väl inte så produktiv kanske.. Jag satt mest vid datorn och så tittade jag på Vänner också.. Men sen tog jag tag i min dag och började städa! Så nu har jag plockat undan allt och lagt det där det ska vara, dammsugit, dammtorkat, ajaxat (torkat med ajax) och skurat hela lägenheten !

Sedan lagade jag mat som jag nu ska diska efter och sen slängde jag nyss i två maskiner i tvätten också! Fan så vuxen jag känner mig!!

Men för att barnsla till det lite så ska jag faktiskt snart baka lussebullar :D JAAAA jag vet att det inte är jul, men det är så fruktansvärt gott!!

På fredag åker jag till min morbror och hälsar på. Mormor o morfar åker förbi här och hämtar mig så åker jag med dom. Det ska faktiskt bli väldigt trevligt! Sen är jag ledig i en hel vecka !!!! :D På lördag fortsätter vi sen upp mot Sthlm, så en roadtrip med morföräldrarna.. Jag tror att det kan bli riktigt skoj faktiskt.. O då ska jag bjuda på mina lussebullar (vi får se vad de säger, hehe)

Nej nu måste jag fortsätta min dag så jag hinner slappa lite idag också!!

Yes

Jag har märkt att jag är en sån bloggare som typ bloggar en gång i månaden. Och varje gång jag bloggar skriver jag att jag ska bättra mig. Men ingenting händer.. Till de få där ute som verkligen läser min blogg ber jag om ursäkt. Men när man jobbar till kl 18 har man inte mkt ork kvar. Men iallafall..

Kommer inte riktigt ihåg vad som har hänt sen sist. Men idag har det regnat som satan iallafall.. Jag har även jobbat i en månad nu, vilket känns bra för ekonomin.

Jag vill även, som vanligt, påpeka vilken underbar pojkvän jag har! :D han bara är det helt enkelt, förklaringar är överflödiga. Vi spelade bowling idag tillsammans för första gången, och jag måste ju avslöja att jag vann.. ;) trots att han inte tyckte om det. Sen åkte vi och åt, jag tog en plankstek. Dyrt men gott! :D

Imorgon är det jobb igen, ledig på tisdag sen jobb onsdag, torsdag och fredag. Sen åker jag äntligen hemhem ! :D:D längtar som fan och självklart går ju tiden långsamt. Det enda negativa med att åka hem är att jag kommer sakna manne.. men han finns ju kvar i hemma när jag kommer hem igen :) som tur är :)

nu orkar jag inte skriva mer men jag kan blogga lite från jobbet eller nåt imorgon om det är en seg dag. är ensam på jobbet från 10 till 12.. tråååååååååkigt.. but I´ll survive!

Ha det bra !

RSS 2.0