Bra säljdag!

Nu finns endast mitt soffbord kvar till salu! Har idag sålt mitt matbord, skrivbord och min badrumshurts!

Vill tacka min finaste älskling Manne som hjälpte mig att skruva isär, bära, packa in i bil, och släpa! Gud vad han kämpade, men jag hade inte klarat det utan honom! Tack älskling, du är bäst och du ställer alltid upp och hjälper mig! :D


Älsklingen och jag i Chicago över Thanksgiving 2009!

 


Till salu!

Jag säljer mitt kära matbord med fyra stolar, mitt kära skrivbord och mitt kära soffbord! Det ingår fyra mjuka och härliga sittdynor till matbordsstolarna!

Möblerna köps i Växjö!

I know you want to ;)



Seeegt

Sitter och läser c-uppsatser, andras c-uppsatser inför slutseminariet imorgon. Segt går det, det är ju några sidor som ska plöjas igenom! Har inte lyckats läsa igenom en ens! Och sedan ska man ha någonting vettigt att säga om alla också, och specifikt om en utav dem!

Men det går nog bra, det gäller att fokusera och isolera sig med uppsatserna, och att ta en sida i taget! Jag hoppas iallafall att ni har en roligare och mer händelserik måndag, hehe!


 


Produktiv dag!

Idag har jag varit väldigt duktig faktiskt! Jag har börjat rensa inför flytten, dammsugit soffan, diskat och lite småfix! Passade även på att ta kort på lägenheten när den var fin, så jag har bilder på hur det såg ut i mitt hem där jag och Manne bodde! :D

Nu ska jag äta lite jordgubbar och slappa!

Hepåre!



Mors Dag!

Idag är det mors dag och jag vill därför passa på att säga grattis (om nu det är rätt ordval) till min kära mor! :D



Du är världens bästa mamma!

Love you! <3



Eurovision Song Contest 2010 !

Emelie och jag har precis kollat klart på Eurovision Song Contest 2010, vi har haft väldigt kul och trevligt!

Måste säga grattis till Tyskland som vann! Hon var en värdig vinnare! Jag tyckte att Frankrike var bra också, men jag hejade på dem och Tyskland så jag tyckte att rätt låt vann!

Man kanske ska åka till Tyskland för ESC 2011, och passa på att hälsa på lite tyska vänner där! ;)


 


En ledig lördag!

C-uppsatsen lämnades ju in igår, så idag var det min första helt lediga dag på länge! Att c-uppsatsen är avklarad behlvde firas, så jag och Anna bestämde oss för att åka in till stan!

Anna bjög mig på supermumsig lunch innan vi åkte in till stan. Hittade inte så mycket, vilket är bra för mig plånbok.

Snart ska jag träffa Emelie och vi ska kolla på Eurovision, trots att Sverige inte är med. BRA låtval Sverige, inte!

Trevlig lördag på er!


C-uppsats! Nu är den äntligen klar!!!! :D ...

img_0311 (MMS)

C-uppsats! Nu är den äntligen klar!!!! :D färdigskriven, utskriven, inbunden, inlämnad o klar!!! :D det känns såååå skönt o bra! Nu är det helg! Trevlig helg på er!


Sleepytime!

Nu är det dags att sova, god natt på er alla där ute!





SATC 2!

Är precis hemkommen från en sväng på stan med tjejerna. Vi åt middag på Bishop Arms, en restaurang som jag egentligen inte tyckte var någon höjdare när det gällde utbudet på mat och priser, när det var en pub!

Sedan gick vi och såg Sex and the City 2, och jag har skrattat och jag har gråtit! Men filmen var skitbra!! :D Gå och se den allihopa, om ni gillar SATC!

Nu ska jag slappa innan det är dags att stupa i säng! Imorgon är det sista fixet på c-uppsatsen innan utskrift och inlämning! Wiiihooo! :D

God natt!



En otroligt bra dag!

C-uppsatsen är så gott som klar, en liten snabb överblick imorgon innan den ska skrivas ut och bindas in med spiral och framsida! Wiiihoooo, nöjd är jag!

Och dagen blir snart ännu bättre, middag på Sports med tjejerna följt av Sex and the City 2 ! Oj oj oj, vad bra det kommer bli! :D

Vad har ni för er en dag som denna?


SATC 2!

Idag är det äntligen dags, dagen vi alla väntat på! Förutom att c-uppsatsen ska bli klar (yeeey) så ska jag och tjejerna gå och se Sex and the City 2 på bio, och innan dess väntar en middag på Sportz i stan med gänget!


I´m out!

Nu säger jag god natt gott folk!


Någonsin varit så här trött? Haha!



Plötsligt

Sitter här med min kantarellsoppa och lyssnar på skön musik, och helt plötsligt känner mig mig nere och sentimental.

Det har slagit mig att det är cirka 12 dagar kvar på detta 3 år långa äventyr, innan de som jag spenderat denna härlig tid med sprider ut sig på olika platser i landet. Själv stannar jag här, själv, i en vecka extra för att packa ihop min fina lägenhet.
Min lägenhet som varit mitt hem under denna tid, det är inte utan en tår jag kommer lämna denna trygga bubbla på väg ut i det verkliga livet.
Dessa tre år har varit bland de bästa i mitt liv!
Nu ska jag sluta vara sentimental!
Hepåre!
Ps. Söker ni på Campus Växjö på Google och bläddrar fram typ ett steg så finns jag med på en bild där ;)

Spriiiing !

Har precis kommit hem från min första springtur på länge! Jag joggade, gick och körde intervallträning. Måste faktiskt säga att jag är stolt över mig själv!
Nu sitter jag här och vilar upp mig med mitt stora glas vatten och lite vindruvor :)

Sola!

Idag blev vi klara med c-uppsatsen! JAAAAAAAA !!! :D Eller klara och klara, jag ska kolla igenom arbetet idag så att allting ser okej ut, sedan ska jag skriva ut det för inlämning imorgon! :)
Guuuud så skönt måste jag säga, det har varit mycket slit kan jag säga!
Jag och Anna gick idag och solade solarium för att vara snygga till examen ;) Nu ska vi vila några dagar innan det är dags att steka huden igen ;)

Körsbär!

I månader har jag letat efter körsbär i fruktdisken i en rad olika affärer, och idag såg jag dem äntligen på Citygross (nu borde de ge mig pengar för reklam, haha!) Efter en lång dag sittandes med c-uppsatsen unnade jag mig lite svindyra körbär, för 55 kr som inte räckte länge kan jag säga! Men det var det värt!

Har suttit och korrekturläst ett 60 sidor långt arbete idag, lite trött i huvudet är man! Men imorgon är det förhoppningsvis sista dagen med c-uppsatsen, om inte torsdagen behövs också!

Hepåre!


Äntligen!

Nu, så här ca 2 veckor innan c-uppsatsen ska lämna in och det är examensceremoni och så vidare, så har jag fått mina utlandsbetyg tillgodoräknade!

Så NU har jag bara 15 hp kvar till examen och 180 hp! Tänk att de här tre åren har gått så fort, helt ofattbart!

Idag blir det c-uppsats för fulla muggar! Inget bra väder idag :(




En härlig dag!

Idag har det varit soooooligt och varmt! Först satt jag och Anna ute och solade och pratade lite, sedan lite senare så åkte jag och Manne och satte oss vid en sjö här och hade lite picnic och solade, och jag pluggade lite (läs läste lite akademiska artiklar som jag ska få in i vår teori).

Och när vi satt där och solade, så bajsade en mås på Manne så han fick fågelbajs på BÅDA armarna, haha! Stackars liten! Så han fick skölja på det i sjön!

Nu ska jag se till att få klart teorin till uppsatsen!


Soool!

Idag är det soligt och varmt i Växjö, äntligen!

Om ett tag ska jag och Anna sätta oss ute för att sola/plugga, ska bli häääärligt!

Vad ska ni göra en härlig lördag som denna?



Nämen..?!

Jag kollade precis runt på bilderna från Allkår som VäxjöPuls har tagit, och trots att jag tror att det kommer komma upp fler bilder från Allkårsfesten så småningom, så lyckades jag visst hamna på bild från Fredagsfestivalen, med namn och allt (overallen). Haha, råkade stå och skriva ett sms precis vid fototillfället så jag ser ju inte ut att vara alltför road, när jag tittade på den halvbra eldshowen (som jag faktiskt spelade in på min mobil!)


Ser ni mig gömd bakom eldshowaren? ;)



Här står jag, med namn och allt! :P Med mobilen i högsta hugg!
(Man ser verkligen inte smal ut med en gigantisk overall på sig :P)


Klänning

Den klänningen som jag visade igår var inte alls fin i verkligheten, plus att den bara fanns i storlek L. Men jag hittade en annan klänning, ska försöka få upp en bild på den här! Tror inte det går dock, men annars kommer bild senare ;)

Vad har ni för er en fredag som denna? Jag ska sätta mig med c-uppsatsen efter att jag ätit soppa! :D


Min dag!

Idag har jag verkligen suttit med c-uppsatsen heeeeela dagen! Träffade Mikaela i skolan kl 09.00 och sedan satt vi där till kl 17.00! Då kände vi oss klara för dagen och allting bara snurrade runt i huvudet!

Satt även lite med c-uppsatsen hemma och kämpade med layouten, middagen blev till och med lite sen för att jag var envis och ville fixa klart det innan. Men jag lyckades! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag sova! Imorgon ska jag prova en klänning för examensceremonin! Vad tycker ni om den? :D

 


Instängd

Har jag suttit instängd för länge i min lägenhet/i biblioteket/i skolan när jag först idag eftermiddag märker att det har slagit ut blommor på campus alla träd?

Det doftar ljuvligt iallafall, nu måste sommaren iallafall vara på intåg! :D

Har suttit på c-uppsats hela dagen men nu är det snart grillning på klassfest :D Trevlig värre! :D

Hej påre!


Vilken dag!

Idag skulle jag och Mikaela (hon jag skriver c-uppsatsen med) åka ut till Kosta Outlet för att intervjua personalen där. Jag ville inte låna Mannes bil pga slitage, bensin osv (det är ju trots allt inte min bil :P) så vi bestämde att Mikaela skulle hämta upp mig i Lessebo (som hon åker igenom iallafall) eftersom att bussarna inte gick ut till Kosta vid den rätta tiden..

När jag skulle hem fick jag vänta på stationen i 45 min !! Det var som att en del av mig dog i stan där tiden stod stilla. Ett tomt hus, och det var allt vid den perrongen. Nu är jag hemma iallafall, och är överlycklig över det! Och helt slut! Har varit på språng mellan kl 09.30 till 17.15!


Valborg!

Valborg var en blöt historia i Växjö! Men detta gjorde bara att jag fick användning av en present som jag fick av pappa på skoj förut! Tack pappa! :D Därför tänkte jag bjuda på en bild från dagen!

Orkar man inte bära på ett paraply får man sätta det på huvudet!


Allkår är över...

Ja då var mitt sista allkår över, om jag inte gör ett återbesök på campus i framtiden för att gå på allkår såklart ;)

Det var superkul, iallafall lördagen! Duo jag är ju så himla bra alltså, spelar bra och är roliga! Jag stod LÄNGST FRAM I MITTEN vid scenen, innan jag kände mig lite inklämd och flyttade på mig till längst fram vid sidan! Jag stod typ och hoppa och sjöng till musiken hela tiden, så idag har jag träningsvärk i knävecken konstigt nog! Men rösten har jag kvar! :D

Känns kul för alla stockholmare som har sånt toppenväder, när det är synd om smålänningarna som måste lida igenom mulna dagar och regn.. Hoppas att solen kommer hit också! Nu, går det att ordna?

Fredag - grillning på handikappsparkeringen! :P

 

Lördag - taggad i leran, dags att hoppa i takt till musiken!

 


Allkår 2010!

För er som inte vet vad Allkår är så är det en vecka full med festligheter här på campus. Dock så är Allkår för mig bara två dagar, fredag och lördag. Då är det Fredagsfestivalen och Allkårsfesten där musik spelas från en stor scen, man kan dansa och leka lekar.

I år spelar Maskinen och Ingenting på fredagen och DuoJag på lördagen. Förra året sprang vi fastbundna med ett gummiband i ett uppblåst hus (skitsvårt!) och tror även man kunde rida på en sån eltjur.

Det kommer bli så skoj! Och i ren festivalanda så får man band att ha runt armen, som bevis på att man betalat. Då kan man även springa in och ut från området om det skulle vara intressant!

Vad ska ni göra i helgen! Jag hoppas att det inte regnar och att det inte är för kallt!


Jag med mina festivalband.

 


Campus

Campus kryllar utav overallprydda studenter.. Det vankas allkår!

Nu taggar vi!

 


Underligt folk i Växjö

Ja, minst sagt lustigt! Det hänger morötter i träden på campus! Tog en bild med mobilen, men får inte in den i datorn just nu konstigt nog, har glömt numret till mobilbloggningen..


Min dag

Idag åkte jag in till stan med Manne, han skulle nämligen jobba, för att lämna in min lilla telefon till mobildoktorn. Så nu har jag min gamla telefon igen. Känns konstigt att ha en "vanlig" telefon när man vant sig vid att släpa runt på en minidator.. Jag saknar redan min iPhone!

Sedan har jag jobbat lite på c-uppsatsen! Det behövs ju göras varje dag! Har bara tre stycken konsumentintervjuer kvar, sedan är det de tröga återförsäljarintervjuerna också. Det verkar vara väldigt svårt att svara på mail! Men det kommer nog!

Jag försökte nyss sova men det gick inte särskilt bra efter att jag somnat på soffan precis innan sängdags.. Men nu börjar jag känna mig trött igen så nu kan jag förhoppningsvis sova snart!

God natt på er!


Just det!

Måste ju berätta om osten som jag åt idag, det var nämligen en specialare! Det var i olika lager.. I första lagret var det morgonmjölken från kon som osten var gjord av, i andra lagret var osten gjord av eftermiddagsmjölken från kossan och i mitten hade de strött i aska! Ovanligt va?! Men den var väldigt god faktiskt! Jag blev förvånad över mig själv över att jag gillade det, man kanske kan ha ostkväll hemma någongång.. :D Lite brieost åt jag också, och cream cheese på kex!

 


Mobildoktor!

Min kära lilla iPhone mår lite halvdåligt, han har råkat ut för en förkylning!

Den strular med ljudlös-knappen och byter fram och tillbaka mellan ljudlös och normal, vilket innebär att han ligger och vibrerar titt som tätt.

Detta är väldigt irriterande, men ett vanligt problem på iPhonen har jag hört! Så imorgon får jag åka in till stan för att lägga in iPhonen på mobilsjukhus så att mobildoktorn får ta hand om honom!

Passar rätt bra just nu, bättre än annars, eftersom jag inte vill ha med mig iPhonen ut i partyvärlden i helgen!



Trevlig kväll!

Ikväll var jag på ost- och vinkväll med tjejerna hemma hos Jenny. Det var väldigt trevligt och jag åt faktiskt ost! Inget vin drack jag dock, det blev vatten för min del idag! :)

Vi pratade många gamla minnen, första intryck med mera. Vi gick tillbaka i tiden helt enkelt och pratade om åren som gått, flygit förbi här i Växjö. Känns så konstigt och fel att det är över snart!

Har även gjort dagens goda gärning! De som planerar examensceremonin har otroligt mycket att göra och är bara två personer. Jag känner en utav dem som är ansvariga rätt bra, så idag erbjöd jag mig att hjälpa till när jag inte sitter med c-uppsatsen! Oj, vad glad hon blev! "Tack tjejen! Du är en klippa!" avslutade hon mailet med! Jag är glad över att kunna hjälpa till :D

God natt på er !



Gårdagen

Igår måste jag säga att jag var en väldigt duktig Emma faktiskt! Jag städade i lägenheten (vilket betyder plocka undan lite och kasta lite grejer), jag diskade och jag tvättade! Jag tvättade inte bara den vanliga tvätten utan typ 6 stycken lakan som jag dragit mig för att tvätta hittills, skönt att ha det gjort nu! Inte nog med det jobbade jag med c-uppsatsen också!

Just nu sitter jag i bibblan och jobbar med c-uppsatsen, det går rätt bra nu faktiskt. Lite småpill som det alltid är.

Men det bästa är att solen skiner!!! :D Nu är det bara dags för värmen att komma också!

Ha en trevlig dag i solen, för jag kommer sitta instängd större delar av den!


Precis!

Här har ni några som verkligen vet hur man ska uppskatta goda människor! Sånt tycker vi om!






En tidig morgon!

Är uppe med tuppen idag för att lämna in PM3 inför seminariet imorgon med c-uppsatsen.

Måste ändå säga att det är rätt fridfullt att vandra runt på campus en tidig morgon. Det är ju inte så ofta jag gör det, och det verkar jag inte vara ensam om. Träffade inte på många människor måste jag få lov att säga!

Men nu är det inlämning, sen är det hem och slöa ett tag till efter en dålig natts sömn, sen är det påt igen!


Grönsaker med dip, tända ljus med en filt ...

img_0307 (MMS)

Grönsaker med dip, tända ljus med en filt i soffan framför en film. En lördagskväll när den är som bäst, hehe! ;)


Vill du ha lite isländsk vulkanaska?

Nu går det att köpa askan som orsakat så många människor trubbel den senaste tiden! Först tänkte jag: Vad är detta för något? Men sen såg jag att all vinst från försäljningen ska stötta de som bodde i området runt vulkanen, och det kan ju vara bra i och för sig!

För bara 300 kr får du 160 gram aska! Frågan är bara om folk gått och samlat in den riktiga askan från vulkanen, eller om de bara eldat lite plankor och tagit askan därifrån. Inte för att jag vill ha någon aska hemma i bokhyllan, men jag hoppas att isländarna är heliga!

Här kan ni läsa om detta kap!





Just nu...

...c-uppsatsar jag. Så roligt har jag det! Men det känns rätt bra med uppsatsen faktiskt! Det vi har än så länge är bra, är bara lite småjusteringar, men så är det ju alltid!

Ute är det regnigt och grått, vad har hänt med det riktiga majvädret? Kommer ni ihåg förra året vid den här tiden?

Snart är det dags att gå hem från grupprummet i skolan för att äta smarrig mat som Manne lagar, pasta och kyckling i en smarrig och krämig sås! Är det lördag så är det ;)



Dagen

Även denna dag har varit fullspäckad! TVn var inte på en sekund på dagen idag heller!

Det är c-uppsatsen som tagit upp mycket tid, och sedan köade vi för att köpa biljetter till examensbanketten som är om en månad.

Nu gäller det bara att hitta en supersnygg klänning! Någon som har något bra tips på vart jag kan hitta den perfekta klänningen?


Konstigt väder

Det är den 4e maj och vädret kunde inte vara konstigare känns det som! På förmiddagen var det sol med lite mörka moln, sedan började det regna. Det låter ju inte så konstigt, tänker ni då! Nej det är det inte heller, men när det helt plötsligt börjar HAGLA i maj, då tycker jag att det är lite knasigt minsann!

Men nu skiner solen igen, och då är jag glad :D


4 maj

Idag har jag haft fullt upp med allt och ingenting tycker jag!

Jag har städat hela lägenheten (dammsugit, torkat, dammat, torkat golven, vädrat), gjort intervjuer och renskrivit dem till c-uppsatsen, skickat mail om jobb (som inte alls går nå bra för övrigt) osv!

TVn har inte varit på en sekund idag, bra tycker jag! Lägenheten blänker och luktar rent och det blir jag glad av! :D

Snart ska jag ta tag i diskberget så att det försvinner också, sedan ska jag försöka se till att gå och panta flaskor och plocka lite nya blommor till vardagsrummet! :)


Måndagen!

Och så var en ny vecka här igen! Som sagt så har vi varit i Kalmar/på Öland, och jag satt i Baronen och väntade på Manne ett tag! Sedan åkte vi och åt lunch på IKEA, köttbullar för 16 kr, vilket smarrigt kap! :D

En sväng i Modehuset och till andra ställen på Hansa City innan det var dags att åka hem mot Växjö igen!

Väl hemma har jag faktiskt plockat i hela lägenheten så nu är det superfint här hemma! Jag gick även på en promenad runt den mysiga sjön Trummen här vid campus, och passade på att plocka med mig lite blommor hem - vitsippor och påskliljor! Ikväll har det varit supermysigt i lägenheten, med tända ljus och nyplockade blommor! :D

God natt på er!


Kalmar!

Förlåt att jag inte har uppdaterat, men jag och Manne åkte till Kalmar/Öland igår, Manne har nämligen en arbetsintervju i Kalmar nu!

Så här sitter jag i Baronens köpcentrum och tar det lugnt med datorn i knät, tills han är klar och vi ska ut på äventyr! Självklart letar jag jobb så länge, det går trögt dock!


RSS 2.0