Mobilblogg: trasiga väskor och väskor som ...

img_0441 (MMS)

Mobilblogg: trasiga väskor och väskor som finns någonstans i någon kartong på vinden. Jag var helt enkelt i behov av en ny väska! Råkade hitta en på rea på vägen mellan jobbet och tunnelbanan! Vad tycker ni om den? :)


Studentum!

Igår var jag på introduktionsdag för mitt jobb som informatör på Studentum. Det var faktiskt jätteroligt, trots att ordet "introduktionsdag" kanske inte alltid får folk att hoppa av glädje, men jag såg fram emot det! Det var mycket information som skulle in och slå sig ner i mitt långtidsminne, jag undrar vad det var som fick lämna plats åt den nya informationen, är det någonting jag glömt bort nu?



På måndag den 7 feb drar det igång, skoj skoj skoj! Vi ska skriva på deras blogg också så när den drar igång så länkar jag den här så ni alla kan läsa där också! ;)

Idag är en superseg dag, jag är trött men fattar inte varför.. Tror att jag börjar bli förkyld, inte konstigt när det är förbannat kallt ute! Men nu måste jag återgå till min marknadsplan!


Smileyfier!

Hittade en rolig grej på MSNs hemsida. Man kunde göra om sig själv och sina vänner till smileysar. Så jag bestämde mig för att mynta uttryck nummer tre i familjen: Smiley-familjen! (Nr 1. iPhone-familjen, Nr 2. moppe-familjen).

Så här har ni oss, som vi skulle sett ut om vi var smileysar!



Syrran har visst brillorna på sne!

Nyfriserad!

Japp, idag klippte jag mig! Det var dags tyckte jag och nu luktar jag så där gott och fruktigt i håret som man bara gör precis efter ett besök hos frisören! Jag klippte mig inte så mycket så ni kommer inte få någon chock! Alltid skönt att klippa topparna och att få tillbaka sneluggen!



Imorgon är det introduktionsmöte på Studentum så det blir en liten paus från Stureplansgruppen en dag. Studentum ska bjuda på frukost ute på ett café, mycket trevligt! Sedan blir det genomgång, lunchmöte med en kund som ville träffa oss och sedan lite mer genomgång innan det är dags att gå hem. Jag är laddad! :D


Skrivet på isen över ulvsunda! Älskar dig! <3

img_0407 (MMS)

Skrivet på isen över ulvsunda! Älskar dig! <3


Mobilblogg: vi sitter och spelar bingolott...

img_0438 (MMS)

Mobilblogg: vi sitter och spelar bingolotto! Jag var så nära att vinna en mobiltelefon eller 100 kr!! Pappa var supernära att vinna en volvo eller en lcd-tv! Men nära skjuter ingen hare! Vi får hoppas på sista chansen! :) äntligen har jag fått spela Bingolotto! :D


Mobilblogg: idag var jag på Stureplansgrup...

img_0395 (MMS)

Mobilblogg: idag var jag på Stureplansgruppens marknadsavdelning, med trevliga Åsa! En bra dag faktiskt! Texter gicks igenom och siffror kontrollerades. En vanlig dag på marknadsavdelningen! Lunchen bestod av en couscous- och räksallad, mums! Påneftermiddagen blev det avtalsskrivande! Nu har jag ett betalande jobb! :D det firades med en påse fredagsgodis! :D nu är det helg!


Mobilblogg: SL testar tydligen en ny inred...

img_0391 (MMS)

Mobilblogg: SL testar tydligen en ny inredning på tunnelbanan. Färre sittplatser men ner utrymme för folk att stå.  Vad tycker ni om den nya inredningen?


Praktiken!

Nu är det min tredje dag på praktiken och jag känner att jag kommer in i det mer och mer. Det känns roligt att ha någonting att göra, som ser bra ut på CVt och ger mig mer erfarenheter, kunskaper och kontakter!

Det var bara det jag ville säga egentligen! Trevlig helg på er! :)


Magsjuka och praktikplats!

"Oj, det var väl en konstig blandning!", tänker ni säkert när ni ser min rubrik. Och ja, det var det faktiskt också! Illamående och magsjuka är det absolut värsta jag vet, därför förstår ni kanske att jag inte var så glad när jag vaknade typ 05.54 och mådde konstigt.



Det var tänkt att jag skulle börja min praktikplats på Stureplansgruppen idag, men det blev ju tyvärr inte så idag. Skit också! Som tur var började jag må bättre mitt på dagen så imorgon sätter praktikplatsen igång, yiiihooo!

Skriver mer om hur upplevelsen på praktiken var!


Kalkonmiddag och systemkamera!

Idag var jag, pappa, syster och farmor på besök hos faster för en kalkonmiddag och sena julklappar, eller trettondagsklappar som jag döpte om dem till! Vi åt supersmarrig mat, bra jobbat Monica! :D Kladdkaka till efterrätt som det var en evighet sen man åt! Det var mycket trevligt måste jag säga!

Sedan vill jag även berätta en sak, för er som inte redan vet det! Jag har skaffat mig en systemkamera! En superbra kamera som är jätterolig att fota med för att ta häftiga bilder. Lite makro, lite videofilmning och annat skoj! Här är en första bild när jag var ute och fotade i snön! Ska försöka lägga ut bilder så ofta jag kan!




Kärt återseende!

Idag började dagen med att jag tog en liten sväng ner till Solna Centrum. Böcker skulle lånas, en tröja skulle inhandlas och ett block likaså. Lättare sagt än gjort! Var tvungen att skaffa nytt lånekort då det gamla är borta sedan länge, och då visade det sig att jag hade en gammal obetalad förseningsavgift sedan 2007. Oops! Det var bara att casha upp 30 kr!


Kära Solna C! Som idag ser lite annorlunda ut än på bilden!

Senare på dagen träffade jag Olivia. Vill inte ens räkna efter hur många år sedan det var vi sågs, men det var ett kärt återseende! Vi satt och prata i flera timmar och ändå kändes det inte som att vi hade "catchat upp" ordentligt! Fortsättning följer som det så fint heter!

Imorgon bär det av med pendeltåget för en kalkonmiddag hos faster med farmor, pappa och syster! Trevligt värre! :)


Promenad i snön!

Idag tog jag och pappa ännu en promenad i snön, men idag kändes det nästan lite extra jobbigt! Mycket snömodd och en snabb takt, bra för fettet, haha! Det började snöa rätt mycket när vi nästan var hemma och en stund efter att vi kom hem så såg man inte så långt utanför fönstret längre, där hade vi tur!

Vi gick i alla fall förbi den blivande Swedbank Arena, och det har ju hänt lite grejer! Ska bli spännande att se hur det färdiga resultatet ser ut!

 

Vad har ni för er i snöyret?

 


Manne och Marcus Allbäck!

Min älskling har varit och hälsat på mig några dagar, jippiiie! Det var nästan tre veckor sen vi träffades sist. Men idag åkte han hem igen, tråkigt men så är det! Vi har iallafall haft det roligt tycker jag!

Men idag var jag på stan efter en arbetsintervju, och vem går jag inte förbi då om inte Marcus Allbäck, fotbollsproffset! Hur cool är inte jag?! Haha! :)

Men nu är jag suuuupertrött så nu är det dags att sova!


Disney On Ice!

När jag var yngre brukade jag och mamma gå på Disney On Ice varje år. Det var ju så roligt med alla leksaker man kunde köpa, is"glassar" och de roliga figurerna på isen. I år bestämde vi oss för att vara lite nostalgiska och bokade därför två biljetter till Disney On Ice, dagen D var idag!


Efter att ha pulsat i snö för att komma fram till Globen hann vi precis med att köpa de viktiga souvenirerna och slå ner byxarslet precis när showen började. Tajmat!

Det var otroligt roligt och nostalgiskt, en mamma-dotter-dag/aktivitet! Tack för en jätterolig dag mamma! Min Stitch-mugg är diskad och fin ;)


Hmm..

Nu ska vi se här.. Vad har jag hunnit med sedan jag skrev sist? Jo, men har ju firat in det nya året! Eller firat och firat. Nyår känns så påtvingat, som att man måste festa annars är man konstig. Men jag hade faktiskt ingen lust med det år 10/11. Jag kände bara för att ta det lugnt hemma, så det var precis det jag gjorde!

Imorgon kommer älsklingen tillbaka från Åre och ska stanna i Sthlm ett par dagar. Ska bli mys att träffa honom igen! Det var ju ett tag sen!

Har precis sökt de första jobben för 2011, känns gött! Känner på mig att jag kommer ha ett jobb senast i slutet på nästa vecka! Magkänslan säger så, och den kan väl inte ha fel. Eller...?

Gott nytt år på er, nu ropar sängen efter mig!



RSS 2.0