Hallååå

Vart tog det fina och varma vädret vägen ?
Jag förstår inte........

Soool !

Nu har solen hittat till Smålands djupaste skogar, och den har varit här ett tag nu. Ryktena säger dock att på måndag är det slut, så därför gäller det att vara ute så mycket som möjligt för att hinna njuta av detta underbara väder..

Och det är ju precis det som jag och Manne har gjort idag, kan man ju lungt säga.. Vi har varit på en 5-timmars promenad i Växjö och vandrat på ställen vi aldrig vandrat på förr.. Hehe..

Det började med att vi skulle gå in till stan (dit det är 4,5 km) men sen fortsatte vi bort till Samarkand dit det är nästan 4 km till.. Sen gick vi runt där lite innan vi gick hem igen.. Och på vägen hem gick vi igenom en superfin skog där solens strålar lite lätt sken igenom.. Tog massa bilder, kan lägga upp dom sen när jag kommer hem till mig.. Sen kom vi fram till en sjä Bergundasjön, där det var jättefint :)

Sen gick vi förbi Willys innan vi gick hem igen.. Det har varit väldigt trevligt och jag hoppas att jag genom detta har blivit brun idag.. Annars vet jag inte hur jag ska bli brun..

En sak jag måste säga är ju att jag har så fruktansvärt ont i mina fötter.. Dom är helt förstörda och trasiga.. Aj aj aj.. Får vila dom ikväll..

Men nu ska jag och Manne gå hem till mig och laga mat.. Lax med potatis och Hollandaisesås.. MUMS !! :D

Helg :)

Igår hade jag o Manne bestämt att vi skulle ha slappdag.. Det blev det väl, ungefär, men inte riktigt.. Vi var ute en sväng och gick och på vägen hem hittade vi en fotboll så vi stannade o spelade fotboll ett tag.. Det var väldigt jobbigt och konditionskrävande för lilla mig, men det var kul. Gjorde dock en vurpa på det hala gräset så nu har jag ont i handleden och i armbågen (armen helt enkelt).

På kvällen gick vi dock på bio, mysigt, och såg Street Kings.. Var väl helt ok men har sett bättre filmer..

Idag har vi inte gjort mycket heller.. Vi var en snabbis i stan där jag skulle lämna tillbaka klänning nr 2, så nu har jag inte köpt kläder alls den här månaden.. Ändå försvinner pengarna fortare än kvickt.. Sen åkte vi hem igen och jag tog mig en liten tupplur :)

Nu har jag nästan precis vaknat och nu ska jag ställa mig och laga mat.. Idag blir det lövbiff med kroketter faktiskt :D Hoppas jag har nån sås till, tror inte det men vi fixar nåt ! :)

Bajj bajj - äppelpajj !

Aaaaaj

Mina fötter gör sååå ont.. Jag har precis kommit hem från en utekväll och har haft höga stövlar på mig.. Men vill man vara fin får man lida pin.. Men nu ska jag nog göra mig iordning och sen ska jag nog gå o sova faktiskt.. Är sjukt seg efter denna dag med tenta o allt..

Saknar Manne gör jag också, som har åkt till Lund..

Vi hörs !

RSS 2.0