Mm..

"Löning" igen.. Och då var jag tvungen att köpa kläder.. Men bara väldigt lite!! Köpte två klänningar för sammanlagt 300 kr och sen en "plånbok" typ :) Men det är allt för den här månaden ! Nu har jag dessutom redan betalat hyran, bostadskön och det jag lånade av Manne + att jag la undan lite pengar för att spara.. Och jag har tillräckligt med pengar kvar :D

Idag har jag pluggat lite, gick ganska bra faktiskt men orkade inte alltför länge.. Sen har jag städat lite men tyvärr inte så mycket.. Hann bara med badrummet och sen lite småplock.. Sedan skulle jag laga mat och sen råkade jag tappa ett vinglas så det gick sönder.. :( Och NEJ jag skulle inte dricka vin, skulle vara ställa in det i skåpet..

Aja nu ska jag fortsätta titta på Notting Hill, kanske städa lite och kanske plugga lite.. Och vänta på Manne :D

Lägger upp bilder på dagens inköp senare eller nån annan dag sen :)

Höööörs !

Växten är döpt !

Nu har jag bestämt mig.. Mickan sa att det såg ut som en tjej och när jag kikade efter så stämde det faktiskt.. Herregud, krukan är ju faktiskt rosa ju !!

Så nu har jag bestämt mig, växten heter Felicia !! Och nu har jag döpt den och allt, sprutat vatten på dig och sagt "Jag döper dig härmed till Felicia" och grejer !

Så nu vet ni det !

Nej nu är det dags för Desperate Housewives !! :D

Sommaren närmar sig!

Trott eller ej men solen har nått Smålands djupaste skogar på heltid nu! Och det är härligt!

Har ju inte skrivit på ett tag, jag har nämligen varit hemhemma i Stockholm med älsklingen :) Och det var supertrevligt :) Han träffade nästan hela min familj och alla tyckte jättemycket om honom!! Ååååh jag älskar honom så mycket ! :D Vad gjorde vi uppe i Sthlm förutom att hälsa på folk då? Jo, vi var på fotboll där Manne fick uppleva riktig supporterkänsla på läktaren och se när AIK lyckligtvis vann över Trelleborg. Sedan var vi inne och upptäckte stan och Solna.. Vi var även i Norrtälje en sväng och kikade.. Ja vi hann med mycket faktiskt :)

Men nu är jag tillbaka i Växjö igen och studierna har tagit fart igen.. Men snart är det lite ledigt igen och Ekonomistyrningen är äntligen snart över!

Jag köpte en växt idag i världens sötaste kruka !! :D Vet inte riktigt vad jag ska döpa den till än dock.. Vet inte ens vad det är för sorts växt.. :P Men den kanske kan heta Mårten eller nåt.. Vi får se vad det blir..

image47
Här är min kära lilla växt.. Nykommen i familjen!


Men nu ska jag ska jag förbereda mig för Desperate Housewives ! :D Hare !

Sthlm !

Snart åker jag och Manne upp till Sthlm ! Ååååh vad roligt det ska bli :D

Ville bara skriva det.. Hihi..

image46

En vecka senare..

Nu har det gått nästan en vecka sen jag skrev sist.. I suck at this ! Måste skriva oftare.. Men det är ju inte riktigt så att det händer spännande saker i mitt liv varje dag.. :P

Men man kan ju alltid skriva om nåt annat.. Som vad till exempel?

Det händer inte mycket mer än att plugga i mitt liv just nu..

Men idag lagade jag och Manne mat tillsammans.. Och vi gjorde laxfilé med potatis och hollandaisesås.. Muuuuuuums !! :D Guuud så gott det blev :D (Känner ni att det börjar vattnas i munnen på er nu ;))

Aja, neeeee uscha vad jag är trött.. Dags att ta en dusch snart innan det är dags att gå och sova.. Men innan dess måste jag läsa igenom ett häfte till en bokföringslaboration på datorn imorgon i skolan.. Weey.. NOT !!

Baj baj !

Soooool och vååååår !

ÄNTLIGEN har solen nått Sveriges regnigaste stad (a.k.a Växjö), och värmen också !

Det är riktigt vårigt ute nu och man blir bara glad.. Jag och Manne har börjat gå på promenader igen vilket verkligen är ett tecken på att det börjar blir varmt igen.. Vi vägrade nämligen typ gå på promenader när det var kallt.. :P Haha !

Är det soligt imorgon blir det nog till att ta på sig ett par solbrillor ! Wie ! :D

Var bara tvungen att berätta om att solen faktiskt hittar hit ner också, så ni vet ! :D

Peace out !

Jag ger dagens väder 5 / 5 solar ! :D


Woho..

blogg.se fungerar äntligen igen ! :D

Idag har det varit plugg utav bara h*****e.. Föreläsning, läsa och sammanfatta ekonomistyrning + övningsuppgift i bibblo och sen läsa marknadskommunikation hemma.. wiie.. men nu är jag ÄNTLIGEN klar för idag :D gjorde till o med lite mer än vad jag skulle idag så jag känner mig superduktig :D

Imorgon och resten av veckan, samt resten av nästa vecka är det råplugg hela tiden innan marknadskommunikationstentan.. sen är det liiiite lugnt ett tag tills tentaperioden för ekonomistyrningen.. jag har visserligen ett case och en SPCS-uppgift att göra, men det går nog bra, jag ska ju göra dom med Manne så :D

Åker hem till Sthlm snart också, LÄNGTAR !! Var fan länge sen man var hemhemma nu.. Senast var över nyår.. Shit 4 månader nästan, 3,5 iallafall !! Oj oj.. Ska bli skönt och komma hem och träffa nära och kära :) Sen ska Manne med också, och det ska bli superskoj ! Att få visa honom vart jag kommer ifrån lixom :) Hinner inte visa honom så mkt iofs, men han kommer ju tillbaka i sommar sen igen så då ska vi hitta på massa skoj :D

Aja, var bara tvungen att skriva av mig lite.. Jag ska börja kolla på resväg upp till Sthlm nu, jag har ingen aning om hur man åker härifrån.. Haha !! Och JA, jag vet att det är lite tidigt.. Åker inte hem förrän om ca 2 veckor.. Men jag tycker det ska bli så roligt så jag vill planera lite.. Så fort de får in Gula sidorna På Väg på Statoil här borta ska jag hämta en så jag kan ha i bilen, om jag åker vilse.. Haha ! :P

Jag och Manne ska stanna till i Jönköping på väg upp till Sthlm också.. Ska bli trevligt :) Jag hoppas att vi hinner det också men det får vi se till att göra helt enkelt.. Har vi tur och ork och lust kanske vi ska stanna till i Gränna och köpa oss en polkagris också :D Men det är ju inget som vi behöver planera just nu direkt.. Haha !

Jag har bestämt mig för att inte köra bil tills jag ska upp till Sthlm.. Har nämligen ingen bensin i den just nu och för att spara lite pengar (eftersom så mkt kommer gå åt till bensin upp och ner till Sthlm sen så) ska jag inte köra den förrän jag ska tanka den inför Sthlms-resan..

Ååååååh vad jag längtar ! Mannes och min första stora riktiga road-trip :D Nu är det inte 13 mil det handlar om utan 50 mil ! :D och sen 50 mil till :D Kommer bli så roligt att åka med honom, ÄLSKAR att åka bil med honom.. Och den braiga biten är ju att om jag blir supertrött och inte orkar köra längre, då kan vi byta av så kan han köra :D

Aja, nu ska jag inte babbla på mer.. Hare gött !

RSS 2.0