Bibblo..

..har blivit mitt nya hem nu på senaste tiden... :P

MYCKET plugg är det just nu vilket betyder lite bloggande..

But I´ll be back !! :D

Hum hum...

Sitter just nu uppe och filosoferar.. Det låter väldigt djupt, och kanske är det det.. Eller inte.. :P  Funderar mest på att jag måste ta tag i mitt liv nu, och med det menar jag att jag ska skaffa mig en bättre dygnsrytm, äta bättre och börja röra på mig ! Så det är inget sånt allvarligt egentligen :P

Sitter även och skriver en lista på saker som jag vill göra i livet.. Exempel på det är att utbilda mig till bartender, göra en eurotrip, åka till USA (New York och Californien), se en fotbollsmatch med Arsenal i England osv..

Jaa de senaste dagarna har verkligen varit slappdagar.. Uppe sent och vaknar sent.. Men jaa.. Måste bättra mig på det där nu..

Men nu är det dags att gå o sova.. Det är ju skola imorgon faktiskt !! Ska bara lyssna klart på en låt först..... :)

See ya !

Nääääjj !!

Sjuk igen.... Men nu verkar det vara med på riktigt.. Seg i hela kroppen typ..

Drack för övrigt min första hela kaffe :D Har tidigare bara tagit några klunkar men nu drack jag hela ! Imponerad.. Men äckligt var det och jag började må illa efter.. Om det nu betydde på kaffet eller att jag är sjuk vet jag inte..
Så nu ligger jag hemma och vilar i soffan med datan i knäet :D

Ska träffa projektgruppen om lite mindre än en timme.. Men får se lite hur jag mår.. Pallar inte sitta där och må dåligt, då gör jag ingen nytta iallafall. Då kan jag lika gärna ligga hemma i soffan o plugga..... Men vi får se hur jag mår om 45 min :)

Imorgon är det fotboll på Stallarna..! :D Hoppas att jag mår bättre då för dit SKA jag gå !! Har längtat, det kommer bli så trevligt :)

See ya !

mhm.. :)

Jaha, så idag är det måndag..... Och vad har egentligen hänt sedan i onsdags..?

Jo, i fredags var vi på Sivans på After School.. Vi var där ett gäng och åt god mat och spelade TP.. Sedan gick vi hem till Magnus ett litet tag innan jag märkte att jag var så trött så jag gick hem... Lite senare kom en kompis förbi och vi satt o kollade på tv o snackade ändå tills klockan 8 på morgonen.... :P haha.. tiden bara flög iväg lixom, väldigt trevligt :D

I lördags sen så klippte jag mig och slingade håret blondt igen :D I´m back :D På kvällen var det sedan dags för paaaaaaartej hos Magnus.. Han hade nämligen en gäst från Örebro hos sig så vi skulle visa hur man festar Växjö-style.. Haha.. Förfesten ägde rum hos Magnus.. Mkt trevligt faktiskt :D Sedan drog vi vidare till Sivans och där försvann tyvärr ett par på vägen.. Magnus däckade hemma.. :P och andra gick hem.. Men vi överlevde kvällen på Sivans ändå.. :) Det var dock inte lika roligt som det brukar vara på Sivans.. jag tyckte att det var lite för mkt folk där..
Vi gick hem lite tidigare än vanligt men jag hade sällskap med en kompis som hakade på hem :) trevligt att ha nån att prata med hemma för ovanlighetens skull.. haha :P

På söndag var det sen dags för att plugga lite.. träffade gruppen i skolan där vi satt ett litet tag innan det var dags att gå hem och kolla på Desperate Housewives :D På kvällen åkte jag och en kompis till Willys för att handla lite.. Och jag gjorde bort mig lite när jag skulle ta mig ut ur hans bil, men det behöver jag inte berätta mer om nu :P hahaha :P ibland måste man få vara lite dum... det sitter dock endast i hårfärgen ;)

Och idag, måndag.. plugg i skolan.. vi gjorde klart PM1 som ska vara inlämnat imorgon.. :) mkt duktigt och bra :)
sedan gick vi hem till en kompis för att kolla på ett debattklipp som hade med projektet att göra.. partidebatt utan ljud är inge kul.. :P den var roligare med ljud.. men vi skulle studera dess icke-verbala kommunikation och var därför tvungna att kolla på den utan ljud först för att inte påverkas av det verbala..

imorgon är det en lång dag.. 4 timmars föreläsning (8.15-12), 1 timmes lunch och sedan 3 timmars workshop (13-16) och efter det är det dags att prata lite med jenny om LISA projektet...... snacka om att man kommer vara hjändöd då eller ?!

Annars händer det inte så mkt roligt i veckan, om jag inte skriver de närmaste dagarna.. Det enda riktigt roliga som jag vet händer denna vecka är landskampen i fotboll mellan Spanien - Sverige på lördag som jag skulle vilja se.. Kanske på Stenladan för att se den med projektor ;)

that´s it ! see ya !

Slappdagen !

Idag var det soooovmorgon :D För idag hade vi ingen föreläsning !

Så idag har jag legat i soffan hela dagen :D Sov till o med i den i natt... Den kom igår nämligen :D

Juste, var på vinkväll igår.. :P Jag gillar inte vin men gick dit för sällskapet och drack lite cider istället..
Drack lite cider blandat med vitt vin - gott :D
Drack lite cola blandat med rött vin - mindre gott :(

Men kul det var det :D

Det snöade i natt också :D Väldigt fint :D Synd att det försvann så snabbt imorse sen bara... :(

Mhm..

Happ, nu har mamma åkt hem också så nu är man ensam här..
Känns lite tomt men samtidigt skönt att få vara ensam igen, det är ju det jag har vant mig vid.. Att bo själv asså :P

Men vi fick väldigt mkt gjort när mamma var här tycker jag :D För det första visade jag ju henne runt i stan och på campus.. Men sen var vi på IKEA o köpte grejjerna jag saknat.. Soffan kommer imorgon t.ex :D Vi bar även ner däck och kartonger till källaren :D

Det var trevligt att ha mamma här iallafall, fick hon se hur jag lever också :P

Sedan har jag inte gjort så mkt mer.. Mamma åkte igår morse.. På dagen sedan pluggade jag och Jenny lite och på eftermiddagen var vi på hockey med Christian, Jonte, Magnus och Manne :D Mycket trevligt, trots att Växjö Lakers förlorade mot Rögle.. Men vi lärde oss några ramsor iallafall..

Måste dock bara lägga till att detta INTE innebär att jag har börjat heja på Lakers i vått o torrt.. AIK kommer alltid gå före :P

Sedan var det tävling hem, först in i hissen och det stod mellan mig o Magnus.. O jag måste ju berätta att jag vann med hästlängder (om man nu säger så).. Mohahaha !!! Trots att Magnus aldrig kommer erkänna det.. :P Men jag har Manne och tacka för vinsten :P Det var han som körde rätt vägar hem :P haha....

Sedan var det en kort sväng till ICA innan man inte hade någonting alls att göra resten av kvällen :P

Idag var det tidig uppstigning IGEN !! Trött som en gris tog jag mig iallafall till skolan i tid till den långa föreläsningen (8.15 - 12 !!) men den var faktiskt riktigt intressant !! och föreläsaren var intressant och rolig att lyssna på också.. han bjöd lixom på sig själv med jämna mellanrum :D

Sedan var det hem igen en liten stund och det är där jag sitter nu :P Men snart är det LISA möte (faddergrupp-projekt).. Och sedan tillbaka till att inte göra nåt.. Ska väl börja läsa kurslitteraturen kanske.. Och vara lite duktig.

Mors !

RSS 2.0