iPhone

Det blev ingen hysteri på jobbet idag med iPhonen, men några extra abonnemang har man ju tecknat än vad jag hade gjort om iPhonen inte släppts idag. Klirr i kassan! :D

Nu har jag iallafall 2 timmar och 10 minuter kvar på min jobbsommar innan jag äntligen får semester! Sköööööönt! :D Trots att jag inte har någonting emot att jobba här! Man tjänar bra, jag tycker om att sälja, jobbar med trevliga personer och de flesta kunderna är väldigt trevliga! Det är ju aldrig någon som är arg på mig personligen så det är ju bra, det betyder att jag sköter mig! :D

Imorgon går min buss kl 07.00 från stan så jag tänker ta en taxi in till stan. För det första har jag ju mycket packning och för det andra så går det ingen buss från Campus så tidigt så då måste jag isåfall gå bort till ICA och ta bussen 06.30. Och med mycket packning och på den tiden på morgonen så är det väldigt kämpigt att ta sig bort dit, så mor min var snäll och bjöd mig på en taxi! :D

Kl 12.55 anländer jag sedan i Stockholm och jag är hemma! Äntligen! Är rätt trött på den här stan nu och att vara ensam och jobba hela tiden..

Men nu ska jag kämpa på mina sista timmar på jobbet för denna sommar. Ha de!



Klago-inlägg

Det här jobbet tar kål på mina fötter alltså !! Jag har så himla ont i mina fötter så nu orkar jag inte längre. Så nu sitter jag på kontoret på jobbet för att vila mina stackars fötter. Känns lixom som att det är i skelettet som det gör ont och när man ska massera kittlas det lixom. Jobbigt, jobbigt och jag tycker väldigt synd om mina stackars små fötter!

Men nu är det iallafall bara ca 1 timme kvar på den här dagen och sedan är det bara imorgon kvar innan jag ÄNTLIGEN får semester efter att ha jobbat sedan 10 juni. Woooohooooo :D

Nu ska jag sluta klaga och försöka få tiden att flyga förbi så att jag kan vara glad och cykla hem! :D

Men bara för att få klaga lite till så är jag faktiskt hungrig också!!

Nu är jag klar med mitt klagande !

Imorgon släpper Tre iPhonen, och det är väldigt många som har varit inne och frågat om den.. Och vissa ska komma hit tidigt för att få en telefon.. Vi får väl se om det blir rush imorgon eller inte! Ska bli spännande att se! :D Förhoppningsvis tjänar man lite pengar imorgon iallafall, det är ju fördelen! ;)

Surprise!

Vet ni vad? Igår när jag hade kommit hem från jobbet och precis ätit upp min middag så satt jag i lugn och ro och tittade på ett avsnitt av Las Vegas, när det helt plötsligt plingade på dörren!

"Vem kan det nu vara?" tänkte jag och blev väldigt fundersam. När jag sedan gick till dörren för att kika i titthålet vem det var så höll personen utanför dörren för titthålet med handen. Jag blev lite orolig och undrade vem det kunde vara som höll för titthålet, därför struntade jag i att öppna. När jag sedan tittade en gång till hade personen tagit bort handen för titthålet, och gissa vem det var...

MANNE !!! :D:D:D:D

Han hade åkt från Kalmar för att hälsa på mig, en kortvisit men en rolig visit! Jag blev glatt överraskad! :D Vi hade ju inte träffats sedan den 18 juli, vilket blir 11 dagar. Rätt mycket för att vara oss faktiskt! :D

Sedan gick vi en sväng till Willys och sedan hyrde vi en film på hemvägen, Pride and glory, ingen film jag direkt rekommenderar. Vet egentligen inte vad det var med den som jag inte tyckte om, men jag gillade den inte iallafall..
Och för ovanlighetens skull somnade vi ändå rätt tidigt, vilket var bra eftersom jag skulle upp tidigt för att jobba idag.

Så idag var jag tvungen att ta cykeln in till jobbet för att lämna tillbaka filmen, medan Manne hoppade på bussen. Men snabb som jag är så kom vi faktiskt fram till stan typ samtidigt så jag höll Manne sällskap på stationen innan han skulle åka tillbaka till Kalmar och jag skulle bege mig mot jobbet.

Och nu står jag här på jobbet, lugnt som om klockan vore 5 på morgonen. Men nu ska jag typ ta lunch vilket jag tycker är bra ! :D

Ny blogg!

Nu är det så att jag har skaffat en ny blogg där jag kommer skriva allting om min USA resa.

http://emmaijoplin.blogg.se

Så kolla in där så får ni reda på allting om min vistelse i USA! Den här bloggen kommer kanske stå rätt still under min vistelse i USA då jag ville skaffa ny blogg och skilja USA från detta.


Trist.

När man är van vid att alltid ha någon att sova med på nätterna, så känner man sig lätt väldigt ensam när den personen befinner sig ca 13 mil härifrån.

Idag fick jag iallafall äntligen lägenheten uthyrd, wiiiiiihoooo! :D

Och imorgon kommer mormor och morfar och hälsar på efter jobbet tills på tisdag förmiddag. Mycket trevligt måste jag faktiskt säga!


Lördag.

Nu står jag på jobbet. Än så länge är det lugnt, vi har ju bara haft öppet i en kvart! Hehe. Men jag längtar redan tills jag slutar! Haha. Klockan 14 får jag gå hem, kanske kl 15, vi får se.

Men jag hoppas att ni får en bra lördag allihopa därute!

Trevlig helg.

Sommarlov

Måste säga att det verkar som att min blogg har tagit sommarlov. Eftersom det enda jag gör nu för tiden är att jobba så finns det lixom inte så mkt mer att skriva i bloggen.

Till Simon: Bilderna kommer när de kommer. Herregud, du vet ju hur Öland ser ut! Hehe!

Idag har jag och Manne kommit hem från Öland. Jag var där och hälsade på honom under min två dagars semester! Och sedan följde han med mig hem för att fixa lite med sin lägenhet. Vi var på besök i Borgholm och kikade lite, och även i Kalmar då såklart.

Nu har jag precis tagit itu med mitt diskberg och nu är det äntligen klart och tjuuuusigt i min lägenhet igen! :D

Sedan vill jag bara säga att: min lägenhet på campus är redo för andrahandsuthyrning i höst/vinter. Någon som är intresserad så hojta gärna till! Den är väldigt fräsch och mysig, 37,3 kvm stor och möblerad. Den som hyr den MÅSTE ha ett antagningsbesked hos Växjö Universitet, annars går det lixom inte.

Det var allt för mig för idag, får se när jag skriver nästa gång. Är ju sommarlov för bloggen som sagt. Hejs!

Ååååh

Jag är förkyld som en gris!! Och pollenallergisk på samma gång..

Kul att sitta och vara telefonförsäljare imorgon om jag låter så här, haha!

Idag ska iallafall jag och Manne åka till Öland för att han ska lämna av lite grejer, sen ska jag köra tillbaka hyrbilen, så han slipper åka fram o tillbaka så mycket. Guuud så snäll jag är :D

Men nu ska jag börja göra mig iordning så vi inte missar bussen som går EN gång i timmen... Typiskt Växjö...

hmm

japp jag har inte skrivit på väldigt länge.. är bara inte så sugen på att skriva något nu för tiden, jobbar mest..

ska uppdatera på riktigt snart, jag lovar!

RSS 2.0