Thailand - Dag 2 !

Japp då var det dags för dag nummer 2 i Thailand! Gick upp tidigt för att vara mig, strax innan kl 8! Vi käkade frukost och sedan begav vi oss till Mae Phim city! Senare på dagen hyrde vi en bil för att ta oss till Ban Phe och Rayong, städer som ligger 2,5 respektive 4 mil från staden där vi är! Där blev det lite sightseeing och så kollade vi in shoppingcentret!

Jag skaffade en thailändsk mobil med kontantkort, så nu kan alla glada thailändare få tag på mig utan att det ska kosta skjortan! :P

På kvällen åt vi på en häftig japansk restaurang som istället för ett band som maten åker omkring på hade en länga med vatten där båtar med maten på åkte runt, sedan tillagade man maten själv vid bordet. Häftigt! :)

Nu är det snart sovdags! Hare gött, hej!

Mae Phim

Nu har vi lagt in bilderna på datorn så därför bloggar jag en gång till!

Vi hyrde en moppe idag med sidovagn för att alla skulle få plats, lite skoj faktiskt! Vi åkte för att köpa lite frukt och ta en dricka i stan!

Imorgon ska vi åka till en storstad som heter Rayong för lite sightseeing och shopping! :)

Jag och lillesyrran i sidovagnen, redo att resa mot nya äventyr!

 

Vi köpte bland annat dragonfruit, häftig va?!


Greetings from Thailand!

Ber om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag, men har varit rätt mycket nu innan Thailandresan! Men nu är vi framme! Vi kom fram imorse (05.20 thailändsk tid, 00.20 svensk tid) och nu är vi i vårt huuuuus och vilar upp oss efter jetlagen!

Vi är alltså 5 timmar före Sverige för er som råkade vara intresserade!

Ska försöka blogga så mycket som möjligt nu när vi har tillgång till internet. Det är lite segt men man får helt enkelt ha tålamod, bättre än ingenting lixom! ;)

Ha det bra hemma i Sverige så hörs vi!


Glad midsommar på er allihop! Hoppas ni ha...

img_0145 (MMS)

Glad midsommar på er allihop! Hoppas ni haft en toppendag i den härliga solen! Det har jag haft!! :D Dags att sova, mitt internet har inte funkat på ett dygn.. Gonatt! :)


Mobilblogg: jag och mamma spatserar runt i...

img_0087 (MMS)

Mobilblogg: jag och mamma spatserar runt i det solig vädret i Norrtälje! :) nu ska jag sova, och det är inte ens mörkt ute. Då förstår ni hur trött jag är! :P god natt! :)


Norrtälje!

Idag har jag och mamma haft en väldigt trevlig dag i Norrtälje med kinamat till lunch, lite shopping och annat skoj! Jag hittade ÄNTLIGEN ett par gladiatorskor som jag tyckte om, så jag köpte de för att svalka mina annars lite svettiga och instängda fötter i gympadojjorna! Bra gjort Emma! :D

På kvällen fick vi lite gäster så vi fikade lite i trädgården, mysigt! :)

Sedan jobbade jag lite inför Thailandresan, men nu är jag såååå trött så nu ska jag slänga mig i sängen! Imorgon är det en ny dag :D


Nehepp!

Blev visst inte att jag gick och sov eftersom jag kom på att jag glömt fixa en grej inför arbetsförmedlingen imorgon!

Men nu är allt fixat så nu måste jag sova!

God natt!

God natt världen!

Idag har jag rensat resten av kartongerna, duktiga lilla mig! Sedan har jag förberett lite inför Thailandsresan, duktiga lilla mig igen!

Men nu är jag supertrött så nu är det faktiskt dags att sova! Imorgon blir det en tur in till Norrtälje med mamma!

God natt på er! Vi ses imorrn!


Sorry!

Oj oj oj, jag har ju glömt bort att blogga de senaste dagarna! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!

De senaste dagarna har jag jobbat inför thailandresan, vi åker den 28 juni! Sedan har jag rensat mina gamla kartonger hos mamma för att slänga sånt som jag inte behöver ha kvar! Är verkligen inne i slängartagen nu!

På kvällen packade jag sedan upp mina väskor och kartonger från Växjö i mitt hus, så nu har jag börjat komma iordning här!

Nu måste jag dock sova, blev lite sent idag!

God najt!



Mobilblogg: Växjös trygga bubbla! Det är n...

img_0061 (MMS)

Mobilblogg: Växjös trygga bubbla! Det är nu dags att lämna den trygga campusbubblan man levt i under de senaste 3 åren.. Jag vill tacka alla gulliga människor som gjort dessa 3 år till de bästa i mitt liv! Tjejerna, grabbarna, familjen och deras fester, manne, min kära granne anna och mamma och pappa för att de hjälpt till att göra min växjötid möjlig på många olika sätt! Nu lämnar jag Växjös trygga famn och blickar fram emot nya spännande äventyr!


Hjälp!

Idag har jag hämtat ut våra visum inför Thailandresan, så nu får vi iallafall komma iväg! :D

Sedan har jag och pappa varit ute och ätit i solen! Det är härligt med härligt väder! :D

Nu behöver jag er hjälp! Jag ska starta en ny blogg eftersom jag inte är riktigt nöjd med namnet emmsilooo. Vill ha någonting som är lättare att stava till och lättare för folk att komma ihåg, men som fortfarande är lite klatshigt och kan kopplas till mig på ett kul sätt! Har ni några förslag? Alla förslag välkomnas! :D



Mobilblogg: hur folk kan utnyttja det kung...

img_0046 (MMS)

Mobilblogg: hur folk kan utnyttja det kungliga bröllopet! Jag och pappa var i stan idag och kollade alla jippon inför bröllopet.. Där säljer de självklart mat för alla hungriga magar! Maten har de döpt efter folk som förknippas med bröllopet. Vi köpte ockelborullar! :P


Cykeltur!

Hallå där bloggen!

Idag har pappa och jag cyklat in till stan! Först cyklade vi till Östermalm för att fixa visum till Thailandresan! För jag har väl skrivit att jag ska åka till Thailand i 3 månader nu snart? ;) Annars vet ni om det nu ;)

Sedan cyklade vi in till city för att kolla alla jippon som fanns där! Det kallas för Love2010. Vi spelade golf där man skulle träffa en green ute i vattnet, och eftersom jag gjorde det (bäst som jag är ;)) så fick jag välja ett pris, så jag valde en grön t-shirt!



Efter det cyklade vi hem igen, och nu ska jag jobba lite inför Thailandresan!

Hepåre!


Kategorier

Har nu två nya kategorier jag ska använda mig av!

I huvudet på Emma


och

Thailand 2LAX10


Enjoy! ;)



Stockholm!

Ja, jag får nog skapa en ny kategori nu, eftersom jag inte kan använda kategorin Livet i Växjö längre.. Är numera stockholmare igen, inte smålänning ;)

Sen jag kom upp till Sthlm i fredags har jag packat upp ytterst lite, ställt upp grejer i förrådet, firat min och mammas födelsedag och haft en slappdag!

Imorgon är det dags för full fart igen! :)



Stockholm!

Ja, jag får nog skapa en ny kategori nu, eftersom jag inte kan använda kategorin Livet i Växjö längre.. Är numera stockholmare igen, inte smålänning ;)

Sen jag kom upp till Sthlm i fredags har jag packat upp ytterst lite, ställt upp grejer i förrådet, firat min och mammas födelsedag och haft en slappdag!

Imorgon är det dags för full fart igen! :)


Mobilblogg: roadtrip från Växjö till sthlm...

img_0026 (MMS)

Mobilblogg: roadtrip från Växjö till sthlm i regn! Då ser vi de här filurerna! Haha! Roligt var det! :D de lär ha blivit lite blöta ;)


Flytt!

Nu är flyttstädningen nästan klar! Det enda som behövs göras är att dammsuga och torka golven när allting står i bilen! Sedan är jag klar! Har så ont i fötterna av allt springande fram och tillbaka så det inte är sant! Men så är det, nu är det snart klart iallafall! :D

Om ett tag kommer pappa och lillasyrran hit med flyttbilen för att hjälpa mig att flytta hem! dock tar det kanske 2,5 timme till eller något, men det är lugnt! Jag kan fixa lite med det sista, börja dammsuga och slänga de sista grejerna! :)

Nästa gång jag bloggar blir det som stockholmare, inte smålänning ;) Det kan även betyda att det är sista gången som jag använder den här kategorin! :O (Livet i Växjö)



Städning!

Alltså jag tror att flyttstädning är det absolut värsta och tråkigaste som finns att göra! Jag är helt slut och det känns som att jag har gjort hur mycket som helst men ändå så är det hur många punkter som helst kvar på listan över saker att städa!



Köket är det värsta, för där finns det flest saker!

Men det är bara att bita ihop, nu kör vi! Imorgon går flyttlasset! :D Pappa och lillasyrran kommer hit och hjälper mig, supersnälla är de! :D

Pappa i lastbilen som jag ska flytta med! Haha!



Hepåre!


Packning!

Nu håller jag på och packar för fullt här i lägenheten! Allt ska vara färdigpackat idag hade jag tänkt, iallafall det mesta. Måste ju fortfarande ha lite kastruller, en tallrik och lite annat för att kunna leva här någon dag till, hehe!

Imorgon blir det till att städa hela lägenheten så att den glänser och går igenom besiktningen! :)

Ha en bra dag på er! :)



Grått och regnigt

Är det på grund av att alla lämnar campus som det helt plötsligt har blivit så grått och regnigt här? Det har ju varit så bra väder nu i en vecka typ!


Idag har det inte hänt supermycket kan jag säga! Manne har hjälpt mig att släpa upp de sista kartongerna från förrådet för att jag ska kunna rensa, och idag har jag fyllt 3 stora, svarta sopsäckar med skräp som jag inte behöver längre!

Nu ska jag och Manne snart kolla på film, det är vår sista kväll tillsammans i Växjö innan han åker hem till Öland imorgon. Tråkigt! Men vi ses snart igen, någonstans i Sverige (eller Thailand ;))



 


Nu är det dags!

Efter att ha tagit examen och på något sätt inleda ett nytt liv har jag även bestämt mig för att börja mitt nya liv på allvar! Efter att ha sett bilder på mig själv vet jag att det är dags nu! Nu har jag varit alldeles för onyttig alldeles för länge, jag har varit för svag för frestelserna helt enkelt! Och det ångrar jag nu!

Nu är det dags att ta tag i detta nya, nyttiga liv!

Ni får hjälpa till att peppa mig!



79

Har haft en bra födelsedag! Jag och Manne åkte in till stan där han bjöd mig på lunch! :) Tack älskling! :)

Sedan tog vi en promenad hem, och efter en tripp till affären gjorde jag smörgåstårta! Det är tradition att äta det på min födelsedag! Det blir ju bara en gång om året, och kanske är det lika bra det, haha!

Sedan har vi tittat på film på kvällen!

Det var alltså en bra dag, med hela 79 födelsedagshälsningar (om jag räknade rätt, bara på kul!) Hihi, tack för alla hälsningar! :)


Hipp hipp hurra!

För det är ingen vanlig dag för det är Emmas födelsedag. Hurra, hurra, hurra!

Ja, jag fyller faktiskt dubbeltvå idag! Grattis till mig! :D

Det blev rätt sent igår så vi tog sovmorgon idag, känns inte så kul att sova bort lite av sin födelsedag, men så blev det!

Nu får vi se vad vi hittar på dagen till ära, jag skulle vilja åka in en sväng till stan! :)





Bara så ni vet...

... så är jag inte student längre, jag är numera arbetslös!

Och min kategori "Livet i Växjö" kommer bara användas i ca 2 veckor till. Ibland blir det sorgligt..



Examensbankett och examensceremoni!

Examensbanketten var superbra igår! Trerättersmiddag med fin dukning och underhållning, och självklart trevligt sällskap! :D Sedan blev det fest inpå småtimmarna, och som vi alltid lyckas med, fest när den är som bäst! :D

Examensceremonin idag var trevlig, men som alla ceremonier blev den rätt långtråkig efter ett tag. Det var ju några stycken som skulle ta examen så det var ju några diplom att dela ut! Jag gjorde inte bort mig när jag skulle upp på scenen kan jag glatt säga! Dock fick jag inga bra bilder på mig uppe på scenen, men så är det!

Nu ska jag och Manne snart ut och äta examensmiddag, vår lilla familj :P

Ha det bra! (bilder kommer när de finns på datorn, hehe)


Sol och kalas!

Det blev en sovmorgon även idag, men sedan var det ut i solen i ca 1,5 timme som gällde för att bättra på de vita shortsen mot min bruna hy ;) Om ni nu fattade det..

På kvällen var det sedan dags för tjejerna att komma över på ett lite tidigt födelsedagskalas eftersom alla in är här när jag egentligen fyller år. Jag bjöd på marängsviss som var väldigt uppskattat, och vi hade väldigt trevligt!

Imorgon är det examensbankett och mycket på gång!


 


Sunny day!

Idag passade vi på att ta en lååååång sovmorgon, första helt lediga dagen! Känns väldigt konstigt att inte ha någonting skolrelaterat att göra, men man får packa istället!

Solen har idag hittat till Växjö, och även värmen! Så vi slängde oss ut i solen för att få lite färg! Efter ca 2 timmar gick vi in igen, och jag måste erkänna att jag har fått färg :D Inte supermycket men det blir solning imorgon och på fredag också, inget mer solarium. Gillar inte det egentligen.

Sedan har jag börjat släpa upp lite kartonger för att börja rensa för att försöka dra ner på antalet kartonger, vi hoppas att det går bra!

Snart är det fest, men först middag!

Hepåre!


Toppen

Har precis kommit hem efter en toppenkul kväll med tjejerna! Tack till er alla!


Klar!

Skolan är heeelt klar! :D Förhoppningsvis men inte ska vi få någon komplettering på vår uppsats!

Nu blir det party med tjejerna!


Oj!

Har snart slutseminarie till kl 14, sedan är jag officiellt klar med mina tre år i Växjö! Härligt, men sorgligt!


RSS 2.0