Mobilblogg: julen är här! Eller nej, det ä...

img_0228 (MMS)

Mobilblogg: julen är här! Eller nej, det är ju bara oktober! Trots att jag är väldigt förtjust i julen och börjar längta lite tills dess så känner jag ändå att det är lite tidigt att börja med julpyntet redan i oktober.. Men så är det ju! Efter två timmar på IKEA känner vi oss nöjda med besöket och beger oss hemmåt igen! En byrå rikare och lite anna krims krams. Jag har till exempel fått ett fränt rosa paraply med vita prickar på. Otrolig tjusigt! Två nya förvaringslådor blev det också. Mycket bra! Tack o hej för den här gången IKEA!


Mobilblogg: hittar små fotspår på IKEA som...

img_0227 (MMS)

Mobilblogg: hittar små fotspår på IKEA som leder till andra delar av varuhuset.. Spännande! Mätt i magen efter en köttbullelunch! Vandringen på IKEA fortsätter...


Mobilblogg: är på väg mot ett premiärbesök...

img_0222 (MMS)

Mobilblogg: är på väg mot ett premiärbesök på IKEA i Uppsala. Man måste ju utforska några nya IKEA-varuhus någon gång! Regnet öser ner, ingen höjdare! Men så länge man är inomhus får man ju vara glad! Det var länge sen man var på IKEA, det är dags att äta lite köttbullar! Mums mums! Har ingen rolig bild att bjuda på från dagens väder, därför bjuder jag istället på en bild tagen i fredags. En liten snögubbe jag gjorde och ställde vid infarten till vårt område, som ett litet välkomnande. Trots att den ser lite läskig ut..


Mobilblogg: snön är allt bra ändå! Trots a...

img_0219 (MMS)

Mobilblogg: snön är allt bra ändå! Trots att det blir så där fruktansvärt kallt om man råkar få lite snö innanför tröjan eller nåt så finns det många bra saker med dessa vita partiklar som sakta faller ner från himlen. Det lyser upp mörka mornar och nätter, mycket bra för mörkrädda och morgontrötta! Det är fint att titta på man kan göra roliga snögubbar o snölyktor. Och självklart, snöbollskrig!! Mamma gjorde en gullig snögubbe idag som jag satte två öron på. De åkte dock bort lite senare när jag behövde snöbollarna för att reparera min snölykta. Vi är kreativa ute på landet! Nu blir det lite skönhetssömn innan en ny dag i vinterlandskapet tar vid! Men trots allt bra som snön för med sig måste jag ändå vara lite avis på pappa som har 30 grader i Thailand just nu och ingen snö längre än ögat kan nå!  God natt på dig världen!


Mobilblogg: har precis dammsugit hela huse...

Mobilblogg: har precis dammsugit hela huset. Det är precis så jobbigt som det låter! Men nu ska jag nog ta på mig lite varmare kläder och gå ut o göra en snögubbe och en snölykta hade jag tänkt! Snön - here I come! :D


Mobilblogg: god morgon vintervärld! Den hä...

img_0209 (MMS)

Mobilblogg: god morgon vintervärld! Den här synen vaknade jag till imorse, nu har snön nått Stockholms domäner. Kan väl inte säga att det ska vara snö i oktober men lite kul är det iallafall. Trots att man hade velat ha sommaren kvar lite längre istället. Men, jag kramade och kastade idag säsongens första snöboll och det är alltid nåt! Nu blir det frukost, sen ska jag ta och göra lite nytta! Ha en trevlig dag i det vita landskapet!


Mobilblogg: nu är vi tillbaka i Sverige ig...

img_0198 (MMS)

Mobilblogg: nu är vi tillbaka i Sverige igen! Det har varit en otroligt bra kryssning med lite för mycket tid i Helsingfors, hehe! Visar även bilden på mig och Manne som togs när vi gick på båten i Stockholm, en bild som vi gillade så pass mycket att vi var tvungna att köpa den, trots att det inte var tänkt så! Nu är det dags att lämna den lilla hytten för den här gången. Vi tackar för denna resa och säger: vi ses igen!


Nu går Manne o jag på Silja Serenade för e...

img_0191 (MMS)

Nu går Manne o jag på Silja Serenade för en helgkryssning till Helsingfors! Båtarna är ju lagom stora, hytterna lite mindre. Italienskt tema på båten vilket betyder italiensk musikunderhållning och mat. Kan bli trevligt! Men nu ska vi inte sitta o lata oss i hytten med utsikt över promenaden, dags att ge sig ut på upptäcktsfärd! Om en halvtimme lämnar vi hamnen! Ciao!


Mobilblogg: vädret är superbra idag, trots...

img_0182 (MMS)

Mobilblogg: vädret är superbra idag, trots att det är lite kallt. Men vad vet jag egentligen om det som har varit magsjuk hela morgonen Är ju inte direkt det roligaste i livet.. Men nu är det bättre. Nu får man bara leva med svagheten i kroppen, huvudvärken och tröttheten. Inte mkt ork över till annat än att ligga i soffan. Ibland är väl livet allt bra härligt, eller inte! Hoppas ni har en bättre dag! Hare gött, hej!


Mobilblogg: dåligt med internetuppkoppling...

img_0181 (MMS)

Mobilblogg: dåligt med internetuppkoppling på dator så jag bloggar bara via mobilen nu för tiden, som ni kanske märker! Jag och mamma åkte ut till mormor och morfar på deras land i helgen, mycket mysigt! Igår gjorde jag ugnsbakad falukorv med potatismos till middag, otroligt gott! Sedan bjöds det på jordgubbar med grädde till efterrätt, mums! Idag, och igår, har mamma och morfar varit ute i skogen o plockat svamp. Massvis av trattkantareller har de hittat! Det blir smaskens till maten! Jag och mormor stannade hemma o bakade kanel- o vaniljbullar. Mycket trevligt och bullarna blev superfina, eller hur?! Jag tror att de är lika goda också! Senare idag ska vi fira morfar som fyller år på måndag! Jag har slagit in hans present idag! Ikväll ska jag och mamma äta kräftor till middag, smarrigr värre! Imorgon åker vi hem igen!  Vad har ni för er i helgen?


Då Lasse inte kunde åka med igår så tog vi...

img_0177 (MMS)

Då Lasse inte kunde åka med igår så tog vi en mamma-dotter-morbror-dag och åkte till rimbo marknad! Det var miltals med stånd och massvis med folk. Vi knallade runt ett tag tills regnet kom.. Nu är vädret riktigt ruggigt ute, kallt o blött! Det gör mig supertrött, jobbigt! Förkyld är jag också, snorar o nyser hela tiden. Men det är väl inte så konstigt när man går från 33 grader till 10 grader! Snart är det middag med svampsoppa och lite rester (hemmagjord pannbiff) mums!


Befinner mig i Norrtälje på marknad. Träff...

img_0175 (MMS)

Befinner mig i Norrtälje på marknad. Träffade på några indianer som underhöll sin lilla publik med musik, trevligt! Lite kyligt är det men jag köpte ett par vantar så löste det sig! Nu blir det lite fika med varma munkar inköpta på marknaden. Inte nyttigt men ibland så!


Mamma och jag tog en spontan tur till norr...

img_0174 (MMS)

Mamma och jag tog en spontan tur till norrtälje. Och vad stöter man inte på! Jag inspirerar folk överallt tycker jag! Nu har till och med fått en dagkräm uppkallad efter mig! Tydligen är det för att min hud är så fräsch o fin även utan smink! Man tackar! ;)


Träd, träd och fler träd! Idag är det prom...

img_0166 (MMS)

Träd, träd och fler träd! Idag är det promenad i skogen! Vädret är fint och härligt och vovvsen är överlycklig! Det var länge sen man var ute och promenerade bland tallar och granar! I like it!


RSS 2.0