Gävle till Skåne!

Förra veckan var vi ju i Gävle med jobbet och strax utanför staden ligger Dragon Gate, som jag och Nozha blev helt förälskade i! Helt plötsligt, mitt ute i ingenstans, precis vid motorvägen, har de smällt upp värsta kinesiska centret! Ett höghus och ett helt område i kinesisk stil! Här finns även en restaurang formad som en båt! Vi var tvungna att stanna och fotografera detta ställe, för att föreviga allt!






Men nu lämnar vi Gävle och beger oss istället söderut, nästan så långt söderut man kan komma i Sverige! Det är Ystad jag pratar om! Det är fantastiskt hur många olika ställen man får se när man har ett sånt jobb som jag har! Mitt emellan Ystad och Malmö, i Skurup närmare bestämt, syns Nils Holgersson med sin gås Acka uppe i skyn! Nozha och jag, som är lite svaga för Nils, kämpade oss fram till Nils för några värdefulla idolbilder! Och trots att jag är väldigt liten, så ser ni hur hög statyn är!





Nu befinner vi oss i Malmö och idag fick vi uppleva ännu någonting häftigt! Vi körde av på den allra sista avfarten i Sverige! Stora gula skyltar såg till att varna alla de som inte var riktigt redo att ta sig över Öresund till det land vi kallar Danmark!



Jag har inte tagit de här bilderna, jag har lånat de från http://bellasbo.blogspot.com och http://stylebykling.tv4.se


När vi väl kört in i Malmö igen begav jag mig till Folkets Park, ett ställe som jag tror är fantastiskt på sommaren med stora gräsplaner, uppträdanden, minigolf och en massa annat skoj! Parken har även en gigantisk ros som jag gärna fotade lite idag, och som jag nu ska dela med mig av till er!




Och med den bilden tänkte jag lämna er, hoppa in i duschen och sen få min skönhetssömn! Imorgon bär det av till Växjö, nostalgitripp så det ryker om det! Yiiihooo!

Mobilblogg: måndagen är här igen vilket så...

img_0552 (MMS)

Mobilblogg: måndagen är här igen vilket såklart innebär en ny jobbvecka! Just nu är vi på väg ner mot Ystad. En evighetsresa utan slut! Med 8 mil kvar till Helsingborg börjar dock hoppet komma tillbaka! Men för de flesta har måndagen kommit och gått, men jag och Nozha jobbar fortfarande! Men himlen är vacker att titta på när den skiftar i alla olika färger! Trevlig kväll på er!


Mobilblogg: manne och jag är duktiga och h...

img_0549 (MMS)

Mobilblogg: manne och jag är duktiga och har släckt alla lampor i lägenheten och stängt av tv:n nu under earth hour! Vi har tänt mysiga värmeljus istället! Ni har väl också släckt ner i en timme? Ha en mysig kväll i mörkret! :)


Gävle!

Nu är jag och Nozha i Gävle! Efter en dag i Norrtälje drog vi alltså vidare till Gävle, staden där bocken alltid brinner en gång om året!

Vi tog en liten sväng på stan och insåg att Gävle faktiskt var en väldigt mysig stad! Vi hittade även en superhäftig restaurang, efter tips från pappa, där vi trots hyfsat saftig priser, ska äta ikväll! Det är en vilda västern restaurang där man får äta jordnötter och slänga skalen på golvet och där servitriserna har cowboyhatt och vilda västern kläder. Ska bli en upplevelse!

Men nu är det dags att hoppa in i duschen efter en dag på jobbet, sedan är det mumsig middag! :D Och givetvis hänger kameran med!


Skene och Kinna

Jag som trodde att Kungsbacka var mitt ute i ingenstans, då hade jag inte varit i Skene och Kinna än! Efter en otroligt guppig och svängig väg från Kungsbacka kom vi fram till Skene och Kinna. Två små städer som ligger precis bredvid varandra, Kinna med ett centrum, Skene utan.

Men det är det som är charmen med mitt jobb! Att man får se massor av olika städer, i olika storlekar, som man inte hade sett annars.

Men nu är det iallafall helg, en helg full av sovmorgnar och lugn! Vi tog en familjepromenad in till stan idag! Jobbigt men väldigt bra!

Nu är det slapp tills det är dags att sova! Hejs!

I Kungsbacka, mitt ute i ingenstans...

Nu har vi tagit oss vidare från Varberg till Kungsbacka. En liten "förort" till Göteborg där det troligtvis inte händer alltför mycket. Men det verkar vara en liten och mysig stad iallafall med fina hus. Har fotat lite, bilder kommer sen!

Idag har vi stått på mässa i Varberg hela dagen och det har gått riktigt bra! Vi har matat ut kataloger som på löpande band!

Nu bor vi på ett hotell strax utanför Kungsbacka, mitt ute i ingenstans. Mitt ute på landet, längs en väg där man trott att man kört vilse. Men rummet och badrummet är fräscht så jag ska inte klaga!

Nu är det dags att hoppa in i duschen så att man kan sova sen! :)


Varberg!

Japp, nu är vi i Varberg! Vi bor på ett superfint hotell med en lyxig relaxavdelning som varken jag eller Nozha orkade gå till för att vi var helt slut efter dagen och bara ville ligga på rummet. Så kan det vara!

Alla ni som känner mig bra vet att jag är superglad just nu! :D Ni som inte känner mig så bra vet inte varför, och så får det förbli för ett tag till!

Men nu ska jag kolla klart på Desperate Housewives och slappa! :D

Värnamo!

Det är en ny vecka vilket betyder att jag är ute på vägarna igen, tillsammans med min partner in crime - Nozha! Vi hann med ett  besök på Thorildsplans Gymnasium innan vi drog ner till Värnamo.

Inte världens mest spännande stad, nästan helt utan ställen att käka på. Vi hamnade på Harrys där jag blev dissad direkt av en Värnamobo! "Aa göteborgare går bra men stockholmare gillar jag inte!" Jasså, ska det vara på det viset, då får du ingen dricks!

Nu sitter vi på hotellet, halvt utmattade efter dagen! Imorgon väntar ett gymnasiebesök i Värnamo tätt följt av ett i Ljungby!

Hare gött, hej!


Helgbloggning med tävling!

Jag har märkt att jag slutar blogga på helgerna. Det är som att jobbet tar bloggmusten ur en! Ni får ju faktiskt inte glömma att jag faktiskt bloggar på jobbet också, och nu i veckan blev det så att jag bloggade varje dag.

Men nu är det alltså dags att se till att uppdateringen på min egen blogg blir bättre!
Vi var på Solna Gymnasium förra veckan, och då bjöd de på fika. Tyvärr råkade min chokladboll hamna på vift, på golvet närmare bestämt. Här följer ett väldigt kort bildspel på hur payback´s a bitch! Det var alltså Nozha som hade ner min choklaboll. Inte med flit dock! Hoppas jag...
En chokladboll på golvet...
...resulterar i en ledsen Emma!
Vill även dela med mig av en flygbild, en liten tävling skulle man kunna säga! Priset? Den som gissar rätt och som har turen att vinna vinner äran! Men jag hade även tänkt att jag skulle länka till vinnarens blogg här på min blogg i en vecka! Så sätt igång och tävla nu! Har du ingen blogg vinner du helt enkelt äran! :D
Vilken stad föreställer bilden?
Tävlar gör du genom att skriva svaret som en kommentar, glöm inte att skriva din bloggadress och ditt namn!
Här hittar du även en helt annan tävling, med anknytning till Thailand! Du kan vinna ett snorkelset eller presentkort på en rese till Thailand! Klicka här för att tävla!
Nu ska jag fortsätta med tvätten, sedan blir det att laga smarrig mat! Paprikapasta med avokado! :D

Mobilblogg: det är en seg dag på jobbet id...

img_0516 (MMS)

Mobilblogg: det är en seg dag på jobbet idag! Inte många intresserade studenter i Eskilstuna inte! De är mer sugna på att tävla om spotify premium! Om en kvart plockar vi ihop o beger oss mot Solna gymnasium o deras framtidsdag!


Tävling och rekryteringsmässa!

Rekryteringsmässan i Västerås är avklarad! Det var en toppenmässa måste jag säga! Supermycket folk som var intresserade och ställde många frågor som vi faktiskt kunde svara på! :)

Jag älskar när det kommer intresserade människor! Vi delade ut minst ett ex av alla kataloger också, vilket var första gången!




Det är den 8 mars idag och det betyder att det är Internationella Kvinnodagen och Fettisdagen (Fet-tisdagen om ni vill, men jag säger Fettis-dagen!) Det betyder att det är helt okej att äta en semla, speciellt om den är gratis som den var på mässan idag!


Emma kastar sig över en semla...


...vilket resulterar i grädde mitt på nosen...


...medan en ledsen Nozha står bredvid, hon är glutenallergiker och tål därför inte semlor!


Efter mässan åkte vi till Eskilstuna där vi nu befinner oss! Imorgon blir det ett gymnasiebesök här innan vi åker till Solna Gymnasium för deras framtidsdag!

Innan jag avslutar vill jag bara påminna om tävlingen som Allt Om Thailand anordnar, där du kan vinna ditt alldeles egna snorkelset eller presentkort hos Thailandresor! Klicka här för att vara med och tävla!



God natt på er och grattis till alla Barca-fans!


Mobilblogg: året första, och troligtvis en...

img_0514 (MMS)

Mobilblogg: året första, och troligtvis enda, semla! En självklarhet på fettisdagen! :D gratis var den också, fördelar med jobbet! ;) jag balanserar onyttigheten med en banan till efterrätt! Ska det va så ska det! Men nu - back to Work! :D


Mobilblogg: en vanlig dag på jobbet kan se...

img_0511 (MMS)

Mobilblogg: en vanlig dag på jobbet kan se ut så här! Just nu befinner vi oss i Västerås! När mässan är slut kl 18 bär det av vidare mot Eskilstuna! I love this job! :D


Tävling tävling!


Tänk er att hoppa ner i klart och tukost vatten och uppleva livet under vattenytan. Att se alla färgglada fiskar och koraller i alla möjliga former och färger!

Testa din lycka i spel och tävling hos Allt Om Thailand! Nu och fram till den 5e april har ni nämligen chansen att vinna ett härligt snorkelset, eller ett presentkort på en resa till underbara Thailand!

Klicka här för att vara med och tävla, det enda du behöver göra är att svara på en enkel fråga om Thailand!

Lycka till!


En underbar helg!

Efter att ha arbetat en 46 timmars vecka, på fyra dagar dessutom, så sitter en avslappnande helg rätt så bra! Den här helgen var det dags att hälsa på min kära mor! Vi har varit ute på äventyr, ätit massor av god mat och annat smått och gott och haft det så där myspys! :)

Imorgon är det dags för jobb igen och det ska faktiskt bli riktigt roligt! Efter att ha vilat upp sig ett par dagar så är man redo att köra igen! Den här veckan, eller nästa vecka beroende på hur noga man är, så befinner vi oss i Sthlm, Västerås, Eskilstuna, Solna och Strängnäs! Så kika förbi om ni är i krokarna!

Dags att titta klart på Las Vegas avsnittet innan jag måste sova!

I nästa inlägg tipsar jag om en tävling för alla er snorkelsugna!

Gonatt på er!


Fjärilshuset!

Jag och Manne gick till Fjärilshuset en lugn och solig söndag för att ta lite fina kort på fjärilar, blommor och gulliga små fåglar! Här kommer ett litet axplock av de bilder som jag knäppte i den tropiska hettan!














Hoppas ni gillade bilderna! Min favorit är den med fjärilen och kokongerna, den är jag extra stolt över! ;)



Godisplan, färgglad teater och roadtrip!

Vi är ju som sagt ute på turné och givetvis har jag kameran med mig på resorna! Jag har tagit lite bilder lite här och var i Sverige och tänkte visa lite bilder från den här veckan!

Veckan började i Uppsala, en mycket krånglig stad att köra bil i tyckte vi! Speciellt om man har en tid att passa! Dagen var inte den bästa så efter jobbet ville vi bara åka vidare mot Norrköping, därför blev det tyvärr inga bilder på domkyrkan, men däremot hittade jag lite vatten att ta kort på!




Vi körde vidare till Norrköping, den mysiga lilla staden med pampiga gymnasieskolor och spårvagnar! Vi bodde på ett familjeägt hotell som var nyrenoverat, supersnyggt och superfräscht! Här togs det kort på både spårvagnar och hus a la Venedig!






Efter Norrköping var det dags att bege oss längre söderut, till Kristianstad! På väg dit, efter att ha råkat missa vår avfart, stötte vi plötsligt på Candy Airlines, godisplanet! Hur häftigt var inte det? Tillräckligt för att vi skulle stanna till för en titt!





Efter en lång resa kom vi äntligen fram och kunde förbereda vår monter lite snabbt inför imorgon! Packa påsar och pumpa fåtölj fick vi göra på hotellrummet! Staden har en supermysig teater, iallafall utifrån sett, kvällstid!




Imorgon är det dags för sista jobbdagen för veckan innan det är helg och vi beger oss upp mot Stockholm igen!



Mobilblogg: vi lämnar norrköping och deras...

img_0496 (MMS)

Mobilblogg: vi lämnar norrköping och deras spårvagnar och beger oss söderut under en tråkig och grå himmel! Målet är Kristianstad, ETA 18.00! Skåne here we come! :)


Mobilblogg: vi är ute på studiestartsturné...

img_0495 (MMS)

Mobilblogg: vi är ute på studiestartsturné i Uppsala, Norrköping och Kristianstad och självklart är Frans med på vägen! Imorgon är det mässa på ett gymnasiet i Norrköping och sedan rullar vi ner till kristianstad för veckans sista mässa och besök! Gonatt på er!


RSS 2.0