En bra dag!

Har inte hunnit göra någon ny header idag, men håll ut!

Idag har jag varit duktig tycker jag! Först var det dock riktigt jobbigt att kliva upp ur sängen. Låg kvar och snoozade lite för länge. Idag var det helt enkelt en sån dag när man bara INTE vill kliva upp ur sängen för att man har det så varmt under täcket!

Men när jag väl klivit upp och masat mig ut i snön så har jag haft en nyttig dag! Började med att åka in till Odenplan för att köpa en grej som pappa "beställt" från Thailand, hehe. Sedan GICK jag, i snövädret, från Odenplan till Rådhuset. Hur duktig är inte jag på en skala liksom! Det är ju en liten bit! Gick från Odenplan och kom ut på Drottninggatan som jag sedan strosade fram längs. Fortsatte sedan mot Centralstationen och vek av mot Kungsholmen. Kom nästan till Fridhemsplan innan jag svängde av mot Rådhuset.

När jag avklarat punkterna på dagens att göra-lista hoppade jag på tunnelbanan och åkte hem igen! Fick skrapa rutan INNIFRÅN på bilen när jag skulle hem från busshållplatsen. Då är det kallt vill jag lova! Längtar du hem till snön och kylan pappa? ;)

Så idag har jag utfört mina att göra-punkter och tagit mig en riktig och rask långpromenad trots det kalla och snöiga vädret!

Jag ger mig en uppmuntrande klapp på axeln och går och lägger mig! Imorgon väntar en ny dag!


Ny header

Håller på och försöka göra en ny header men hade inte riktigt tid att göra en supersnygg just nu, därför får ni stå ut med den här ett litet tag tills jag fixar en ny! Den är visserligen inte lika snygg som min förra, men jag ser bättre ut på det här kortet och det är huvudsaken för tillfället!

Håll tillgodo! Ska försöka göra en fin header så snabbt som möjligt! Men nu blir det lite Guitar Hero innan det är dags att sova! :)

Första advent!

Glad första advent på er alla där ute i vintervädret!



Måste säga att jag, precis som förra året, inte har tänt något ljus i raden av fyra idag. Kändes liksom inte så viktigt. Har ingen riktig julkänsla än. Känns inte som att första advent redan är här. Men var lugna, ljuset ska tändas i sinom tid!

Kollat på Ensam mamma idag, spänning och drama! Imorgon ska det tittas på extraklippet på TV3Play för att se hur det gick för töserna. Verkar ju som att allt ändrats, spännande! Verkar inte som att så många par från den där serien verkligen håller, lite trist men kanske inte alltför oväntat under de omständigheterna dom lever i under 2-3 sommarmånader.

Nu har jag precis fixat klart mitt CV och personliga brev på ENGELSKA och sökt ett jobb som Marketing Executive Nordic, lite kaxigt men förutom de två år av jobberfarenhet man var tvungen att ha så stämnde allt in på mig! Om de vågar satsa på en rookie som mig så ligger jag nog bra till ;)

Nu funderar jag på att inviga det nya Guitar Hero spelet som jag köpte, GH3, som pappa har hemma. Det bästa och roligaste som jag hittade till ett bra pris!

Ha det bra i vinter-Sverige!

Snö, snö och första advent!

Idag (lördag) bakade jag och mamma lussebullar. Det är ju faktiskt dags för första advent! Smarriga blev dem, det vill jag lova!

Utanför fönstret faller snön ner, jag tycker att det är rätt så mysigt, trots kylan! Den kommer liksom med på köpet kan man säga!

Vi lagade även värsta goda middagen idag! Potatisgratäng (som jag inte ätit på evigheter!!) och helstekt fläskfilé! :D Kan det bli bättre eller? Tror inte det!

Nu har jag fastnat vid datorn alldeles för länge. Hade egentligen gått och lagt mig och så råkade jag titta efter jobb på mobilen och hittade ett som jag kände att jag var tvungen att söka direkt! Jag sökte det jobbet och tre till, bara så där! Men sen fastnade jag vid datorn med msn i full fart och intressanta konversationer både här och där!

Men nu börjar det väl bli dags att sova snart så man kommer upp imorgon också, det är ju faktiskt en ny dag då med nya äventyr!

Hare gött hej!

Mobilblogg: snön dalar sakta men säkert ne...

img_0287 (MMS)

Mobilblogg: snön dalar sakta men säkert ner mot marken utanför! Då är det rätt härligt att kunna vara inne i stugvärmen. Man borde ha en kopp te, men den får vänta lite! Måste ta mig ut en stund tror jag! Det blir på med långkalsonger, snyggve! Hur har ni det i snön? :)


Öland - Kalmar - Växjö

Idag tog jag och Manne en liten tripp till Växjö, en väldigt nostalgisk och sentimental sådan. Saknar staden och livet i Växjö! Men man måste ju gå vidare, snart har jag förhoppningsvis ett jobb och en egen lägenhet i Stockholm (snaaaaart!!)
Vi tog en promenad i Växjö, lite shopping och nostalgisk promenad. Vi åkte sedan till Akropolis för en god middag, en fika på Donken (för att allt annat stänger supertidigt i Växjö) och sedan vart det Due Date på bio, rolig och lite smått galen film!
Nu är vi tillbaka på Öland igen efter en mycket trevlig dag!
Har inga bilder från dagen, men jag har en "Dagens bild" iallafall som jag helt utan anledning kom och tänka på precis! Den är tagen på m&m-store i New York! I like it! :D

Elvis is in the building!

Här är jag!

Har varit dålig uppdatering! Befinner mig hos Manne på Öland, hälsar på lite men gör så mycket nyttigt samtidigt. Söka jobb och så vidare. Har fått två kreativa idéer som jag hoppas kunna genomföra!

1. Jag tänkte försöka ge mig på att göra en egen hemsida! I rekryteringssyfte, jobbsyfte kan man säga. En hemsida om mig! :D På det sättet kanske jag kan lära mig lite webdesign nu när jag är arbetslös och allt! Och så får jag öva på att framhäva mig på ett väldigt bra sätt, öka chanserna att få jobb förhoppningsvis! Om någon där ute är proffs på webdesign och vill hjälpa till, alternativt ge lite tips, så hojta till!

2. Jag ska se till att starta en "julkalender" här på bloggen. Jag ska försöka hitta på ett tema och sedan skriva ett inlägg om dagen om det, som en julkalender! Har ni där ute några tips eller önskemål på vad jag ska skriva om, som ni vill följa och läsa om?

Kommentera mera nu! Vill ha tips, tips och rååååd! :D Förslag!

Mobilblogg: har varit dålig uppdatering et...

img_0236 (MMS)

Mobilblogg: har varit dålig uppdatering ett tag nu, det ber jag om ursäkt för! Men det har liksom inte funnits något speciellt roligt att blogga om! Men idag har jag och mamma varit i Skärholmen centrum och shoppat lite! Det har varit jättetrevligt och otroligt roligt! Vi har skrattat så vi nästan har kissat på oss! :P det är härligt! På teknikmagasinet stötte vi på tele2-Frank! Var ju självklart tvungen att ta ett kort med reklamfilmsstjärnan! Blev några nya fynd idag, alltid trevligt! Men det tar lite tid att ta sig ut dit, men idag var det värt det! Nu är det lite middag, bonde söker fru och sedan är det bara att gå o sova! Det har varit en väldigt bra dag idag!


RSS 2.0