Tillbaka

Nu är jag tillbaka i skolan, har iofs varit här ett tag redan men det är först nu jag har satt mig vid en dator och ska börja plugga på riktigt.

Så nu är det dags att sätta igång! Trots att solen skiner ute och det är varmt, trist att jag måste sitta instängd i skolan vid en dator..

Ha det så bra ute i solen.

I´m back in school now, and it´s time to start studying again. Even though the sun is shining outside and it´s warm and nice. It´s a shame that I´m stuck in school in front of a stupid computer. Well, time to start!

Have fun in the sun today.

Skolan

Jobbigt att vara utan dator, jag saknar den redan! Har ringt runt till massor av folk idag och det verkar som att det kommer lösa sig, inte alltför dyrt heller, hoppas jag.

Nu sitter jag iallafall i skolan och har pluggat lite, dock är det färdigpluggat för idag, trots att jag inte riktigt är nöjd med dagens insats. Men nu är det dags att gå hem för att få lite sömn innan det är dags för en ny dag med nya tag och massor av pluggande. Men det går framåt, det kan jag säga! Sakta, men säkert!

Aja det var allt för mig!

Hoppas ni får en god natts sömn! :)


Vet egentligen inte vad den här bilden har med något att göra, men jag kände att jag ville få in lite färglatt i min blogg, och i mitt liv kanske, hehe. Just nu känns det inte som att något flyter på bra som det ska, och det börjar bli rätt påfrestande måste jag säga......

Snyft

Min dator mår inte så bra, igen.. Jag är jätteledsen och tycker synd om både datorn och mig själv.

Eftersom Mac-supporten i Växjö stängde för ett tag sen kan jag inte göra något åt problemet förrän jag kommer hem till Sthlm nästa vecka, tyvärr. Detta betyder att jag kommer vara datorlös i en vecka. Snyft!

Men eftersom jag kommer bosätta mig på bibblan för att skriva sammanfattningar på en dator här så kommer jag kanske kunna uppdatera bloggen någongång ändå, hoppas jag!

Håll tummarna för min dator. Det gör jag.

Krya på dig Maccie!


Ny design!

Under min paus i pluggandet passade jag på att leka lite med blogg-designen. Och det visade sig att jag kunde mer än vad jag trodde. Jag lyckades leta upp rätt saker så att jag kunde byta bakgrundsfärgen och lägga ett head med bilder på mig på och så (jag har gjort den själv i illustrator ;))

Men nu ska jag plugga lite till innan jag ska sova!

Vad tycker ni om den nya layouten? Snälla berätta så jag vet :D

---------------------------------

During my break from my studies I played a little with the layout of my blog. And I knew more than I thought I did, haha! I managed to change background colour and the head of the blog, which I made my self in Illustrator ;)

What do you think of the new layout? Pleease let me know! :D

Time to continue with my studies before I go to bed!

Nyttig!

Sitter och pluggar och är supersugen på popcorn, och precis när jag skulle gå till micron för att poppa ett paket så bara tvärändrar jag mig och tar en skål med filmjölk istället! Bra för magen! Visst är jag duktig?

Jag är stolt.

---------------------------------------

I´m studying right now and I want popcorn sooooo bad right now. But when I was on my way to the microwave to pop some, I just totally changed my mind and took a bowl with soured milk. Healthy and good for the stomach. I´m very good, right?

I´m proud.



   

frisk!

Nu är jag äntligen frisk igen - tack! :D Det betyder även att jag är tillbaka med bloggandet igen, på riktigt. Bra för er va?! :D

Då ska jag äntligen uppdatera er om lördagen och Allkårsfesten! Det var kuuuul :D Vi började med en kort förfest hos mig innan vi insåg att det var ut i värmen vi ville. En sväng ner till Tufvanängen där vi satte oss med några kompisar och hade trevligt. När kvällen sakta närmade sig tog jag och Anna en promenad med Jennys hund Ina innan vi gick till en annan förfest några hus bort.

Väl på Amfium och Allkårsfesten lyssnade vi på bra musik framförd av DuoJag. Väldigt duktiga och skojiga killar faktiskt! Vi dansade av oss i discotältet och sprang av oss vid bungyrunnen (vet inte om det heter så men jag döpte det till det lite snabbt, hehe). Det gick helt enkelt ut på att man med en bungylina i ryggen skulle springa allt vad man hade framåt. Som ni förstår kom man inte så långt innan man kastades bakåt igen. Det var svårt men det var sååååå kul :D

När klockan slog ett begav Anna och jag oss hemåt för en god natts sömn. Det var detta årets Allkår, och visst har vi väl haft kul!

         
Tufvanängen, DuoJag, Jag och Anna anstränger oss, Anna och jag åker tillbaka
Once again, pictures from Josiah! Thanks!

Sen allkår har jag inte gjort så mycket. Varit sjuk i två dagar, idag har jag varit på föreläsning och fixat lite USA-grejer. Fick nämligen mitt antagningsbesked idag. Så nu har jag bokat tid för intervjun till visumet och betalat ännu en avgift, hehe. Imorgon ska jag vara fotomodell för Linnéuniversitetet (ihopslagningen av Växjö Universitet och Kalmar Högskola för de som inte visste det). Det kommer upp på webben (www.lnu.se) och till katalogerna inför rekryteringen inför VT-10. Ska bli både skojigt, spännande och bra för plånboken på samma gång ;)

-----------------------------------

And guys, I´m sorry that I didn´t go to the goodbye-party, but I heard that it wasn´t that great anyway, hehe. It´s soooo sad that you´re leaving soon! It doesn´t seem real! But we will have to get together in the states later in the year :D hehe.

Now it´s time for me to go to bed. Tomorrow I´m gonna be a top model for the school, haha. Me and some other swedish students are gonna pose for pictures that´s gonna be published on the web (www.lnu.se) and in the catalog for the school for the spring semester 2010. Exciting huh?! :D I´m gonna be a supermodel, haha! Did you know that Växjö University and Kalmar College are going to be one school next year ? It will be called Linneaus University, or Linne University (I don´t really know how they are going to spell it, hehe).

Well, now it´s really time to go to bed! Good night!

trist igen

Jag är fortfarande inte helt bra, men det känns som att det börjar bli bättre..

Dock får ni vänta tills imorgon med uppdatering på riktigt !

Ha det !

trist

Idag mår jag inge bra.. Vilket är dåligt och tråkigt för flera olika anledningar.

1. Det är soligt ute och jag orkar inte gå ut och sola
2. Jag och älsklingen firar 1,5 år
3. Jag orkar inte plugga
4. Jag orkar inte göra någonting, som att gå och handla för att fylla upp min kyl igen
5. Jag och Manne skulle äta kinamat idag men det vet jag inte om jag kan

Men jag hoppas att jag mår bättre till kvällen :)

Nu ska jag lägga mig i soffan igen och kolla på serier eller en film, det är sådär synd om en när man är sjuk, hehe.

Och på grund av att jag mår dåligt och inte orkar sitta upp under en längre tid så får jag uppdatera er om Allkårsfestivalen imorgon istället!

Nu kände jag att det blev ett väldigt negativt och klagande inlägg, men nångång måste jag få ha sånna också, hehe.

Ha en bra dag ute i solen allihopa, vad ska ni hitta på idag?

And for Josiah, HAPPY BIRTHDAY ! :D I hope you´re having a great day in the sun :D

Fredagsfestivalen

Igår var det dags för Allkårens Fredagsfestival. Veronica Maggio, Adiam Dymott och Markus Krunegård stod på scen för att förgylla våran kväll. Det vart mycket hoppande och dansade och vi hade otroligt kul. Förfesten höll hemma hos mig :D Och hela kvällen var faktiskt väldigt trevlig! :D Jag hade som mål igår att prata med folk från olika länder, så många nationaliteter som möjligt! Det blev till slut svenskar, amerikanare, spanskar, italienare, en polack, en norsk, tyskar, en schweizare, en holländare, en kines, en britt och en turk. Tror det var alla faktiskt! Missade chansen att prata med en portugis eftersom jag gick hem runt ett då mina ögon knappt kunde hållas öppna längre, jag var såååå trött. Men som sagt - kul kväll! :D

       
Bilder från Fredagsfestivalen 22 maj 2009. Pictures by Josiah! :D

Nu är det dags att ta på sig overallen igen för nu är det dags för Allkårsfest med lek och stoj! :D Snart får jag besök av ett gäng partysugna människor, förfest hos mig ikväll igen vettni! :D Wooooohooooo, tonight is the night, in my pants it´s wet! (För de som förstår, hehe)

And Danielle, Sara, Christian, Josiah, Chris and Anna, thank you for last night! We had sooooo much fun! :D Now we have to make this night even better, right?! :D There were a lot of dancing and jumping around last night, hehe. Now it´s the time - let´s make this the best night in Växjö ever ! :D Leeeet´s gooooo ! :P In my pants it´s wet! :P

onsdag.

Jag vill börja med att berätta att jag överlevde seminariet, wiiihooo!

Efter seminariet gick jag och Anna ner till Amfium där vi kollade på vin-brännbollen, det var rätt kul :) När vi kom dit var det sol och jättevarmt, men helt plötsligt började det spöregna. Vi fick slänga oss in under ett partytält innan vi, modiga som vi var, kastade oss ut i regnet för att komma in på torrare ställen, typ skolan. En otrooooligt tråkig föreläsning väntade..

Dagen har sedan inte innehållit så mycket mer, lite småpyssel som vanligt.

Danielle, Sara and Josiah (you were the only ones of my international fríends that I saw), you were very good at wine-baseball! Hehe. There were a lot of dancing and drinking, but that´s what wine-baseball are for. And Sara, you sound like a finnish girl when you try to talk swedish, it is sooo funny! ;) But now you all have to prep for Friday and Saturday, for the real Allkår ;) We´re gonna paaaaaarty! :D Looking forward to it, I think we´re gonna have a blast! I´m just hoping that the weather will be fine! Keep your fingers crossed! :D

seminarium.

Just nu är det seminarium som gäller, otroligt tråkigt.... Men det är över om typ en timme, håll ut emma!

And I have to apologize to all of my international friends! I haven´t been that good with the writing in English for the last few days! But nothing special have been happening so! Right now I´m at a seminar, very boring! But soon it will be over! And then maybe we will watch the wine-brännboll! See ya!

tisdag.

Dagen började med en otroligt tråkig föreläsning om EU. En lunchrast på en timme mellan föreläsningarna innehöll sen mest stress då paket skulle hämtas på posten, en massa samtal skulle ringas och datorn skulle testas. Det blev ingen lunch, men som tur är åt jag ju sen frukost.

Den andra föreläsningen var om möjligt ännu tråkigare. Finns inte så mycket mer att säga om den.

Dagens trubbel är med en journal som jag behöver för en vaccination som någon verkar ha slarvat bort, typ stadsarkivet eller någon av mina gamla skolor. Det uppskattas INTE kan jag säga! Men jag ska inte ge upp och jag hoppas att det löser sig.

Dagens lättnad är datorn som fungerar utmärkt igen, Tack pappa :D Jag har även rett ut lite svårigheter i den stora mängden av papper som ska fixas inför USA. Nu väntar jag bara på mitt antagningsbesked så att jag kan söka visum, men boka tid ska jag se till att göra idag!

Ikväll är det dags för avslutningen, eller kick-downen som den kallas, med marknadsföringsprojektet. Resultat ska avslöjas och en förhoppningsvis god middag ska avnjutas.

Mellan och efter allt detta ska jag även hinna med att plugga en massa också. Hmm, hur ska jag lyckas hinna med allt? Hehe.

Om en vecka kommer ThailandMagasinet ut i butik - SPÄNNANDE :D




Stranden vid vårt hotell på Phi Phi Islands - förstår ni att man längtar tillbaka ?!

lite plugg iallafall

Idag har jag försökt ta hand om min dator lite. Det gick inte toppen, dock inte för att jag inte är teknisk, vill bara att alla ska veta det, hehe. Men eftersom jag har världens snällaste pappa så kommer allt att lösa sig, tack pappa! :D
Vill dock inte använda min dator just nu förrän jag fått ordning på vissa saker, trots att man egentligen kan använda den med strömsladd, så min älskling har varit supersnäll och lånat ut sin bärbara dator till mig för en dag, tack älskling :D Så nu sitter jag med en PC för första gången på typ 2 år, hehe. Ovanligt men men ;)
(Blev ett tack-stycke kände jag)

Satt sedan en stund i bibblo för att plugga lite, gick dock inte jättebra men lite fick jag gjort iallafall. Kvällen har inte innehållit så mycket mer än TV.

Kände att detta blev Världens mest värdlösa blogginlägg, men whatever!

And for all of my international friends, I´m to tired to write anything in English today, I´m sorry. But I haven´t done that much today so you won´t miss anything, hehe!

Och till Simon K, i know who you are, hehe. Nee men anledningen till att de svenska och de internationella kompisarna får olika stories är för att jag tycker det är tråkigt att skriva samma sak två gånger men på olika språk, så så ligger det till ;) Sen är det även som en bonus för mina svenska läsare som även kan engelska, som får läsa lite extra ;) Och jag vet att man kan kopiera texten, men man förväntar sig ju att tekniken ska funka som den ska!! :P


åååååååh - oooooooh

Jag hade skrivit ett superbra blogginlägg och sedan försvann det för att jag loggades ut från bloggen. Skiiiiiiit!!!!!

Aja, dagen har iallafall varit en slappdag. Man kan säga att man behöver sådana ibland, men det behövs några "göra-nytta-dagar" nu också. Imorgon får bli en sån!

Idag invigdes Trummenbron. Woooooow kanske ni tänker då men det var faktiskt inget speciellt alls. Jag och Manne skulle gå på promenad så vi gick förbi där, var med på en tipspromenad, jaaaaa det är fortfarande kul :D, åt varsin våffla utanför Stallarna innan vi gick hem igen. Sedan har det inte hänt så mycket mer. Som sagt - slappt.

 Imorgon är det en ny vecka, en vecka full av saker att göra. Utskottsfest imorgon, kick-down med mf-projektet på tisdag, fredagsfestivalen på fredag och allkårsfesten på lördag. Detta ska sedan mixas med föreläsningar, något seminarium och massa plugg. Och lite träning och förhoppningsvis!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

And now I would like to thank my international friends for last night - an evening with Eurovision Song Contest. We had a great time with many laughters and happiness! Now you could by the DVD so you can watch the show over and over and over again, hehe!

Tomorrow is the beginning of a new week, a week full of new adventures. And next weekend it´s time for Allkår, it will be awesome!



en rubrik - a headline

Tänkte börja med att säga att jag tänkte införa lite engelska i mina inlägg. Ska försöka skriva lite på svenska och lite på engelska i varje inlägg, så att alla kan läsa!

Nu är det lördag, dock känns det lite som söndag eftersom jag ska ägna mig åt att städa min lägenhet idag, vilket söndagar brukar vara till för. Gårdagen var craaaazy! Först en sväng på stan för ett möte med min chef och lite fönstershopping. Klockan 16 var det sedan dags för gratis (är man student så är man, hehe) grillning med folket på Tufvan. Mätt blev man, och vi hade det riktigt trevligt! Vi passade alla på att sno med oss lite mat hem! Så nu står det en skål med kött, en skål med kyckling, bacon och sallad, och en skål med chips i mitt kök/kylskåp, I like it!

På kvällen stod Loft/Terrassen på schemat. Förmingel med gratis inträde, gratis snittar och en gratis cider. Riktigt trevligt! Vi dansade oss sedan igenom natten, det var galet! Skönt att komma ifrån Campus för ett tag. En taxi senare var vi tillbaka i bubblan igen!

Ikväll väntar jag besök av 4 amerikanare, 1 tysk och 2 svenskar. Det är Eurovision Song Contest på gång. Ska bli trevligt!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

And now for my international friends!

My Friday offered a lot of fun and crazy things! A free and supernice BBQ at Tuvans resulted in a very satisfied stomach! We had a very nice afternoon, and we even got to take some food home because we didn´t want to throw it away! Nice and yummy!

"Yummy yummy yummy I´ve got love in my tummy!"

The evening came and Campus headed in to town, to Loft/Terrassen! For you guys who haven´t been there yet, go there !!! It is soo nice! And it is so fun to get away from Campus once in a while. The night at Loft/Terrassen was craaaazy! We danced the night away and had a great time! But even partypeople/students get tired, so a taxiride later we were back on Campus.

Tonight I´m having some friends over; four americans, one german and two swedes! It´s Eurovision Song Contest (ESC) time !! Wooohooo!

But now, it is time to clean up my apartment! See ya!

fredag.

Ny dag!

Nu är det snart dags för mig att cykla in till stan för ett möte med min chef! Ska gå igenom lite saker inför sommaren, ska bli intressant att höra vad hon ska säga! En kort sväng på stan hinns någ med innan det är dags att cykla hem igen, städa lite och plugga lite.

Kvällen bjuder på förmingel på Loft med plockmat och gratis entré, för oss viktiga personer som skrivit upp på oss på VIP-listan! Ska bli trevligt! Sedan får man se hur länge man stannar!

Vad har ni för er en solig fredag som denna? / What are you up to a sunny Friday like this?

mm

Det här med USA verkar inte gå alltför bra.. Men jag tänker inte ge upp, jag tänker kämpa! Jag, och alla andra som känner mig också för den delen, vet att jag är envis :P

Har inte gjort mycket de senaste dagarna, mer än att vara på föreläsningar, seminarium och förhandsgodkännande för kurserna utomlands, som inte gick smärtfritt..

Nu är det samtidigt bråttom från vissa ställen för att boka boende i USA, det kan ju bli fullt(!) eller inte. Så jag får väl försöka ta reda på vissa saker lite snabbare då så jag vet hur det blir..

Nu ska jag snart cykla iväg till gymmet för veckans bodycombat-pass. Det är första gången jag går på ett sådant pass så det ska bli intressant att se vad som händer på ett sånt pass.

Anna.

Ville bara passa på att tillägna detta inlägg till Anna L, min kära vän, granne och klasskompis som så snällt lånade ut en bit aluminiumfolie när jag skulle laga lax i ugnen! Jag hade så det räckte till två laxbitar, så man kan säga att Anna räddade den sista lilla laxen!

Tack Anna!

(hoppas du är nöjd med din tillägning ;))

Nu ska jag fortsätta jobba med immaterialrättsuppgifter, weeey. Inte alls kul så här på morgonkvisten!

Söndag

Idag tog jag och Manne en långpromend in till stan i det härliga vädret. Där åt vi lite lunch, eller bara jag egentligen, shoppade en fin jacka på Gina, eller bara jag också iofs, hehe.

På kvällen bjöd jag Manne på middag: ugnsstekt lax i folie med potatis (till manne) potatismos (till mig), hollandaiseså (till manne), sallad och saft. Mycket gott! :D

Nu ska vi kolla på Mission Impossible 3 :D

Trött

Har hittills inte fått någon träningsvärk efter spinningen. Kanske kommer imorgon :P Men idag känner jag mig inte så sliten, hehe.

Nu är jag dock supertrött, och hungrig samtidigt, så nu börjar det nog bli dags att gå och lägga sig. Som jag längtat efter sen jag klev upp imorse, inte riktigt men ja :P

Gonatt på er där ute !

Spinning

Nu har jag kommit hem från ett tre timmar långt spinning-pass! Aa sug på den ni!!

Hade tänkt ta mig en promenad in till stan men eftersom mina ben knappt orkar ta mig in till duschen så tror jag att jag skippar det. På så vis sparar jag lite pengar idag också ;)

Nej, nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan får vi helt enkelt se vad jag sysselsätter mig med. Troligtvis lite planering inför USA-resan, det behövs faktiskt!

Ikväll blir det kanske grillning, om vädret tillåter, och kanske fest, om benen tillåter. Annars blir det en lugn hemmakväll med god mat och slapp framför tv:n, och förhoppningsvis lite nytta gjort också!


Fredag.

Idag har jag varit på en föreläsning med reklambyråkungen Sven-Olof Bodenfors. Väldigt intressant. Under hela föreläsningen satt jag och tänkte att "det är ju precis ett sånt där ställe jag vill jobba på, med reklam, på en reklambyrå, där man skrattar hela tiden och går igenom perioder med ångest över ett uppdrag." Och så får jag några timmar senare reda på att en kompis precis fått jobb där. Mm, livet är bra orättvist, fast nu ska jag ju inte säga så. Jag har ju inte gått ut än, jag kommer också hamna på ett sådant företag efter mina studier, det är jag säker på. Det gäller att visa framfötterna bara, det får jag sätta igång med på allvar!

Sedan har jag varit duktig resten av dagen/kvällen, men nu är det äntligen snart dags att hoppa i säng. Imorgon väntar det omtalade tre timmar långa spinningpasset. Nu börjar jag ångra mig :P Gå upp tidigt på morgonen för att sitta på en cykel och få ont i rumpan i tre timmar. Hmm, vad har jag gett mig in på?

Ge mig kraft att inte hoppa över passet (nej nu ska jag anta denna utmaning)! Om jag håller på att svimma är det ju bara att jag tar det lugnt :)

Nej, dags att få lite sömn! See ya!

Yes

Idag har jag varit duktig. Översatt hela texten !! Nu är det bara lite småfix kvar som jag ska fixa ikväll sen är det klart :D

Ikväll ska jag sedan unna mig själv en mysig belöning :) Ligga i soffan och titta på en film med en skål popcorn :D Woooohoooo - living the dream ! :D

Nu är det dags att vara effektiv innan jag kan ta det lungt för idag :)

The weather right now is soooo boring! It makes everyone a bit sader. I have been soooo good today! First a lesson in school, then lunch and translating at Tufvan before I went to the library to translate the last part.

Now I´m home and have just a few more things to do before I can watch a movie with a bowl of popcorn :D

The weather cast says that the sun is coming back this Saturday, but it´s gonna be a bit cloudy though. On Monday there´s a big sun on the cast, and I really hope it´s true! :D

Well, time to finish my last things before my movie :D

Dåligt

Har inte lyckats göra alla saker jag skulle göra idag. Men jag är glad ändå!

Dock är jag lite missnöjd med min träningsinsats idag, trots att jag gick på både Core 25 min och Spinning 55 min. När jag kom till spinningen och suttit där och cyklat i 15 min så tappade jag helt motivationen och orken. Den fick jag dock tillbaka, tråkigt nog på finallåten. Så kan det vara ibland. Ska träna imorgon igen, då är det Bodypump/Spinning på schemat och då ska jag jobba på bra. Dock känns det alltid som att träningen hjälper, vilket är bra. När man går från gymmet och det känns som att någon sprayat ett tunt lager vatten över hela kroppen och benen känns svaga nerför trappan mot cykelturen hem, som alltid går långsammare än cykelturen till gymmet, hehe.

På lördag är det dags för det tre timmar långa spinningpasset - med tilltugg! Är faktiskt förvånansvärt peppad inför att sitta på en cykel i tre timmar. Funderar stark på att införskaffa ett silikonfodral till sadeln, så man inte får så ont i rumpan som man alltid får. Då kan jag ju använda den på framtida spinningpass också ! Tror det blir en bra investering, de var inte så dyra.

Nej nu är det dags att hitta på något innan det är dags att tänka på dagens refräng.
Peace out!

Trist

Varför var solen och värmen tvugna att försvnna? Nu är det bara ruggigt och grått ute, vilket gör en ledsen.

Idag har jag massor att göra så idag gäller det att vara effektiv. Hämta en väska på kåren, köpa linsvätska, översätta, träna, handla, städa. Oj oj oj!

Dags att dra igång! Ha en trevlig dag!

Söndag

Idag är det söndag, dagen som jag inte tycker om trots att jag är ledig imorgon. Söndagar har bara en tråkig stämpel på sig på något sätt. Vet egentligen inte vad jag ska göra idag, måste översätta lite iallafall. Annars har jag inte så mycket annat för mig faktiskt. Jag fick iallafall lite färg igår, woooohoooo ! Bättrar på brännan! Aja, inte mycket mer att skriva just nu. Vad ska ni göra idag?

And then, I got a wish from an american friend. He was disappointed that my blog is in Swedish, so now I´m writing in English also - just for my foreign friends! :D
I feel very sad that the sun is gone and that it brought the heat with it. But life goes on, haha! Today it´s Sunday, a boring day. What are you up to today?

Sola !

Idag åkte jag in till stan med Manne på morgonen, han skulle jobba och jag skulle kika runt lite. Köpte lite sommarkläder på H&M där jag hade 100 kr rabatt :D Gick även och pratade lite med Resia om resor till USA i höst, vi får se vad jag får betala ;)

Resten av dagen bestod sedan av SOL! Jag tog min filt och la mig på gräsmattan vid Växjö sjön där jag låg och solade mellan 12 och 15. Riktigt härligt faktiskt! Sedan mötte jag Manne vid hans jobb och sedan tog vi en promenad hem.

Nu har jag inte så mycket för mig. Har ätit middag och nu funderar jag på om jag ska gå ut ikväll eller inte. Känner inte rikigt för det egentligen men vi får se hur det slutar!

Hoppas ni får en trevlig lördag!

En ny dag

Idag hade jag tänkt ligga ute hela dagen, tills det är dags att cykla iväg till gymmet för ett spinningpass inför helgen!

Lunch ska intas och sedan är det jag som greppar tag om filten och brassestolen och beger mig mot grönare underlag (ja, gräset alltså :P)

Hoppas att ni kommer få en trevlig dag i solen!

Utvärdering

Nu är jag hemma efter att ha spenderat min valborg med kära vänner. Så hur har min valborg varit? Ganska bra måste jag faktiskt säga! Slappa - köa till biljetter - ica - sola - film - göra sig iordning - sittning på sivans - mellanfest - sivans. Jag var dock inte riktigt nöjd med sittningen. De hade planerat sittplatserna väldigt dåligt och jag kan egentligen beskriva sittningen med ett enda ord - KAOS ! Jag hade förväntat mig mer så det var lite trist, den var ju dock inte värdelös.

Nu är det nog dock dags för att göra sig iordning för sängen. Min älskling befinner sig tråkigt nog (iallafall för mig, hehe) i Lund där han firar valborg på riktigt, det är ju så dom gör i Lund, haha. Dock tycker jag att det är rätt skönt att slippa festa från 8 på morgonen in till småtimmarna på kvällen. Men det är tomt i min stora säng utan honom :( Man är ju inte så van vid att sova själv, men det måste man ju göra någongång!

Eftersom att dagen har spenderats där det även spelats musik så har detta krävt en hög ljudnivå på samtalen. Detta har dessvärre resulterat i att jag har ont i halsen nu och har lite skrovlig röst, vi får se hur rösten mår imorgon, hehe.

Nej, nu är det dags att bara ta det lugnt! Kanske somna till en film i sängen? Hoppas ni haft en bra valborg! Berätta gärna vad ni haft för er! :)

RSS 2.0